disfunctionalitati forum
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: disfunctionalitati forum
Incercati sa puneti titlurile mai scurte pentru problema cu anunturile. Parca s-a mai discutat o data si asta era problema.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Oare asta sa fie problema??? Sa fie mai lung titlul <combo fly> decat titlul unui anunt postat acum cateva zile,mai exact pe data de09.05.2012, care suna cam asa cuvant cu cuvant <Numele meu e Megabass Anthrax. Vin din Japonia. Sunt Imparat la suprafata apei. Stiucile si avatii tremura doar la gandul ca m-ar putea intalni. Nu mai gasesti altul ca mine!> ????. Multumesc pt. raspuns,dar nu m-a convins.Cred ca alta este problema. Nu vreau sa dezvolt pana nu primesc un raspuns convingator.T.Adrian scrie:Incercati sa puneti titlurile mai scurte pentru problema cu anunturile. Parca s-a mai discutat o data si asta era problema.

Si eu am patit-o si asta era problema, cand am pus mai putine caractere a mers 
Nu ma refer doar la titlu, ci la intreg mesajul.
Incearca sa scrii doar "test", apoi trimite si vezi daca apare...
Numa' bine.

Nu ma refer doar la titlu, ci la intreg mesajul.
Incearca sa scrii doar "test", apoi trimite si vezi daca apare...
Numa' bine.
Eu am o problema cu mesajele private. Se intampla cand cineva imi trimite un mesaj privat iar la mine apare "gol", fara continut.
A doua, nu mai pot sterge mesajele din casuta. Mai are putin si se umple memoria...
A doua, nu mai pot sterge mesajele din casuta. Mai are putin si se umple memoria...
1- inseamna ca ti-a trimis cineva un mesaj apoi s-a razgandit, si l-a stersranga scrie:Eu am o problema cu mesajele private. Se intampla cand cineva imi trimite un mesaj privat iar la mine apare "gol", fara continut.
2- selecteaza mesajele apoi te duci jos unde scrie (marcheaza ca important), si ai optiune - Sterge
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Acum am vazut unde era problema....butonul "du-te" era mascat de reclama.
Degeaba selectam eu "sterge" daca nu apasam "du-te"...
Acum s-a rezolvat.
Multumesc!

Acum s-a rezolvat.
Multumesc!
nu e disfunctionalitate...dar e "annoying" ....
http://www.rapitori.ro/forum/s-a-deschi ... 20133.html
http://www.rapitori.ro/forum/s-a-deschi ... 20133.html
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Intreb si eu: www.crap.ro functioneaza la voi? La mine de aseara nu se incarca..Cred ca pot pune intrebarea asta deoarece, practic, apartine tot de magazinul totalfishing si D Radulescu..
1) Poti pune intrebarea.
2) Nici la mine nu merge.
2) Nici la mine nu merge.
Bine, mersi.