disfunctionalitati forum

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Re: disfunctionalitati forum

Mesaj de Michael » 15 Apr 2012, 08:11

singurul lucru care ma doare este faptul ca daca dau click in mailul de notificare, pe linkul care ar trebui sa ma duca la ultimele mesajele (postate dupa ultima mea accesare), ma duce la o pagina alba....apoi tre sa dau click pe al doilea link care ma duce la intregul subiect si caut ultima pagina sa-mi dau seama care-s mesajele necitite.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 15 Apr 2012, 12:26

De multe ori pana sa compun un mesaj mai consistent,am fost delogat si tot textul s-a pierdut. Am eu probleme cu conexiunea la internet(putin probabil)sau ...? Si asta cu modificarile permise in mesajele proprii in timp atat de limitat ,mi-ar placea sa se schimbe.

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 15 Apr 2012, 13:26

Subscriu... lasati mai mult timp pentru modificarea mesajelor!!!
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 15 Apr 2012, 15:40

ANDREI RIGA scrie:Dan,
Asa cum ti-am aratat si la targ, ma enerveaza tare ca nu pot folosi iconita ptr ultimele postari ale unui topic de la "vezi mesaje noi"
Subscriu.
Este deranjant ca de fiecare data trebuie sa derulezi o pagina ca sa ajungi la ultimul mesaj postat (poate sunt eu mai comod).

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 19 Apr 2012, 21:09

Michael scrie:singurul lucru care ma doare este faptul ca daca dau click in mailul de notificare, pe linkul care ar trebui sa ma duca la ultimele mesajele (postate dupa ultima mea accesare), ma duce la o pagina alba....apoi tre sa dau click pe al doilea link care ma duce la intregul subiect si caut ultima pagina sa-mi dau seama care-s mesajele necitite.
subscriu :wallbash:

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 20 Apr 2012, 06:37

Cred ca se putea gasi un soft mai atragator pentru acest forum... perntru ca asta este urat, enervant, slab etc.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Apr 2012, 06:42

luci_t scrie:
Michael scrie:singurul lucru care ma doare este faptul ca daca dau click in mailul de notificare, pe linkul care ar trebui sa ma duca la ultimele mesajele (postate dupa ultima mea accesare), ma duce la o pagina alba....apoi tre sa dau click pe al doilea link care ma duce la intregul subiect si caut ultima pagina sa-mi dau seama care-s mesajele necitite.
subscriu :wallbash:
Subscriu.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Ion Iepureanu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Ion Iepureanu » 20 Apr 2012, 22:30

Salut! Voiam sa semnalez ca nu mai pot posta anunturi la rubrica vanzari. Desi apare mesajul ca anuntul a fost inscris cu succes, nu se adauga in lista de anunturi generala si nici in lista de anunturi din cont.

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 14 Mai 2012, 11:11

Salut! Nu pot posta anunturi la rubrica vanzari. Desi apare mesajul ca anuntul a fost inscris cu succes, nu se adauga in lista de anunturi generala si nici in lista de anunturi din cont. Doresc un raspuns.

lucas85
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucas85 » 15 Mai 2012, 07:58

julien scrie:Salut! Nu pot posta anunturi la rubrica vanzari. Desi apare mesajul ca anuntul a fost inscris cu succes, nu se adauga in lista de anunturi generala si nici in lista de anunturi din cont. Doresc un raspuns.
Am intampinat si eu aceeasi problema. :evil:

Închis