Dezbatere publica - reorganizarea forumului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: Dezbatere publica - reorganizarea forumului
am patit-o si eu mai devreme, trebuiesc verificate logurile respectiv setarile bazei de date/php
Salutari tuturor userilor ,
Propun admin-ului si celor care lucreaza la noul site sa se introduca si posibilitatea userlor de a sterge din "Mesaje proprii" topicurile vechi devenite inactive sau neactuale,asa cum se pot sterge mesajele private expediate sau primite.
Este vorba de cele de la rubricile de vanzare/cumparare.
Sunt zeci de mii de astfel de topicuri/anunturi care nu mai sunt de actualitate si incarca serverul/ele degeaba.
Consider ca ar fi foarte util atat pentru titularul unui cont cat si pentru cei care navicheaza/cauta ceva pe forum.
Toate bune,
Propun admin-ului si celor care lucreaza la noul site sa se introduca si posibilitatea userlor de a sterge din "Mesaje proprii" topicurile vechi devenite inactive sau neactuale,asa cum se pot sterge mesajele private expediate sau primite.
Este vorba de cele de la rubricile de vanzare/cumparare.
Sunt zeci de mii de astfel de topicuri/anunturi care nu mai sunt de actualitate si incarca serverul/ele degeaba.
Consider ca ar fi foarte util atat pentru titularul unui cont cat si pentru cei care navicheaza/cauta ceva pe forum.
Toate bune,
Nu e bine. Daca cineva doreste sa cumpere o lanseta sau mulineta sh, vrea sa vada prin ce maini a trecut si ce ia placut sau nu. Deseori vanzatorul e subiectiv sau in cel mai rau caz ascunde unele parti cu minus.
Poate o varianta ar fii sa marchezi topicul ca inchis...adica sa nu mai poata posta nimeni din momentul in care ownerul considera ca e inchis.
Am vazut mult prea multe intrebari la topicuri "moarte" de ani de zile.
Am vazut mult prea multe intrebari la topicuri "moarte" de ani de zile.
Multa lume, putini oameni...
- johnnybravo
- Moderator
multi solicita inchiderea subiectelor prin raportarea mesajului-cerere spre a fi moderat sau prin mesaj privat catre moderatori.
Am vazut n... topicuri in care titularii spuneau " se poate incide" sau"rog moderatorii sa inchida,multumesc" si care sunt inca active.
Cred ca in principiu decizia de inchidere/stergere trebuie sa apartina titularului de cont.
Cred ca in principiu decizia de inchidere/stergere trebuie sa apartina titularului de cont.
@johnnybravo - sunt de acord cu tine, doar ca si adminii cred ca au foarte mult de lucru si efectiv topicuri in care se cere inchiderea...raman deschise.
Acum si reversul medaliei....chiar daca ajungem noi sa avem dreptul asta, daca uiti sa inchizi topicul, cred ca tot acolo se ajunge.
Pe mine unu, ma deranjeaza doar faptul ca se mai postea pe topicuri "moate" de ani (mai ales in sectiunea Vanzare...cum sufletul sa mai aiba cineva voblerele de acum 4 ani de vanzare?)

Acum si reversul medaliei....chiar daca ajungem noi sa avem dreptul asta, daca uiti sa inchizi topicul, cred ca tot acolo se ajunge.
Pe mine unu, ma deranjeaza doar faptul ca se mai postea pe topicuri "moate" de ani (mai ales in sectiunea Vanzare...cum sufletul sa mai aiba cineva voblerele de acum 4 ani de vanzare?)

Multa lume, putini oameni...
Rubrica de Anunturi nu mai functioneaza ?
- johnnybravo
- Moderator
vad ultimul anunt postat ieri, asigura-te ca nu ai ghilimele sau apostrofuri in textul mesajului, era o problema in trecut cu unul din semnele astea, nu mai stiu exact care din ele.
Si asa trecura inca 5 lunidanr scrie:deci chiar e in lucru
2-3 luni

Sper sa fi meritat asteptarea

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.