Dezbatere publica - reorganizarea forumului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Dezbatere publica - reorganizarea forumului
Ca sa nu mai spun de recuperare parola ciuciu, trebuie sa te roage userul pe tine juma de an ca sa-i generezi o parola...
Poze? trebuie sa intram pe alte site-uri ca sa le urcam, eu pe acest site nu pot urca poze, zice ca am ajuns la prea plin cu pozele dar in realitate nu am nicio poza..
Poze? trebuie sa intram pe alte site-uri ca sa le urcam, eu pe acest site nu pot urca poze, zice ca am ajuns la prea plin cu pozele dar in realitate nu am nicio poza..
ai inceput sa bati campii, abtine-te te rog
- johnnybravo
- Moderator
In sfarsitdanr scrie:info
optiunile " vezi subiecte active ", "vezi mesaje noi" etc arata acum toate topicurile mai putin cele de la vanzare/cumparare

danr scrie:ai inceput sa bati campii, abtine-te te rog
Daca a bate campii este acelasi lucru cu a spune adevarul in cazul de fata, atunci da, bat campii si ma abtin. :)
Salut, sunt nou venit.
Bine v-am gasit !
In ideea asta as propune sa existe pe noul forum si o sectiune de prezentare a noilor membri.
Iti gasesti mai usor afinitati cand vorbeste omul despre el si poate organizezi o iesire.
In alta ordine de idei, undeva in regulament se recomanda sa se evite reclama sau reclama mascata la produse si firme insa, cel putin 3 discutii au subiecte de genul: firul de la firma.....; mulineta X..... cea mai buna la mormoloci si asa mai departe.
Practic e imposibil ca intr-un forum tehnic sa eviti discutiile despre produse si firme.
Bine v-am gasit !
In ideea asta as propune sa existe pe noul forum si o sectiune de prezentare a noilor membri.
Iti gasesti mai usor afinitati cand vorbeste omul despre el si poate organizezi o iesire.
In alta ordine de idei, undeva in regulament se recomanda sa se evite reclama sau reclama mascata la produse si firme insa, cel putin 3 discutii au subiecte de genul: firul de la firma.....; mulineta X..... cea mai buna la mormoloci si asa mai departe.
Practic e imposibil ca intr-un forum tehnic sa eviti discutiile despre produse si firme.
- johnnybravo
- Moderator
Ai interpretat gresit regulamentul in ceea ce priveste reclama, evident ca poti vorbi de producatorii articolelor de pescuit
- andriipopa75
- veteran
se poate reactiva "schimba informatii" ?
Buna ziuadanr scrie:info
optiunile " vezi subiecte active ", "vezi mesaje noi" etc arata acum toate topicurile mai putin cele de la vanzare/cumparare
Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a avea activa optiunea de Mesaj Privat. Am dat nenumarate mesaje moderatorilor cat si unor useri dar nu-mi raspunde nimeni.
Ma poate ajuta cineva ?
- johnnybravo
- Moderator
daca imi scriai iti ziceam, dupa 20mesaje, asta era ultima setare, o sa fac un sticky
johnnybravo scrie:daca imi scriai iti ziceam, dupa 20mesaje, asta era ultima setare, o sa fac un sticky
Oh, ok. Mersi.

De acum stiu cui sa ma adresez.