Zau , io as zbura de tot rubrica aia de vanzare cumparare , nu de alta da vad ca-i foarte importanta , ii modificarea cea mai des ceruta in astea 4 pagini , si cum oricum nu se va regla si o sa fie tot timpu spinoasa treaba, io as taia de tot rubrica .Parerea mea
Inainte de a trece la masuri de moderare , ii de aruncat o privire in jur , situatia forumurilor ii cam catastrofica , eventual se pot da exemple de forumuri europene de pescuit la rapitor , sa vedem cate sant intr-o situatie mai buna ca asta

, in cea ce priveste numaru de mesaje postate zilnic , va rog sa bagati , io sincer nu stiu niciunul .
Facebook mai mult desface decat face , am vazut care si-au vazut forumu pe apa sambetii intr-o jumate de an ca au mers pe facebook .
Din greseala sau noroc , sau poate o fost stiinta si experienta

, forumu asta inca sta foarte bine , fata de ce este prin imprejurimi , si asta ca nu mai au succesu de altadata , de cand cu retelele de socializare astea de ultima ora .
Inainte de a cere si pretinde anumite stari de moderare , tre tinut cont putin de faptu ca santem oameni, ca nu intodeauna putem pretinde celorlalti sa fie ca si noi ,ca incercarile de a trai intr-o realitate virtuala perfecta in cea ce priveste limbaju si actitudinea , atata vreme cat nu se sustine total pe o realitate pe bune , si deci ar fi artificiala si falsa , are mari sanse de esec .
Depinde si de viziunea fiacaruia asupra sensului , adica ce sens are un forum de pescuit , care-i scopù lui , si aici trebuie revenit la ideea forumurilor virtuale , care nu-i alta decat o forma de socializare , in cazu de fata specializata pe pescuit , si cand intri pe forum poate ar trebui considerat ca te poti purta exact la fel cum ai face-o in viata reala cu oamenii de fata , pe balta sau pe o terasa , si unde o sa fie unii care vor sa invete , unii doar sa se simta bine cu alti pescari in jur , unii se vor zbate in ideei si demonstratii , unii au sa se injure , si cam tot ce se vede pe aici , ii cat se poate de normal si natural , se intampla in viata reala si ii normal sa se intample aici , anormal ii sa incerci sa ramai doar cu parte buna si frumoasa , prin moderare sau cenzura , intr-o incercare de a construi o lume perfecta , virtuala .