Dezbatere publica - reorganizarea forumului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: Dezbatere publica - reorganizarea forumului
vezi daca merge metoda asta
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2151999
eu pot primi notificari pe mail si intru zilnic sau de doua ori pe zi, deci pot da ban zilnic
in general am raspuns prompt la propunerile de ban, nu cred ca asta a fost o problema de-a lungul timpului, ca n-a avut cine sa dea ban
sincer nu vad urgenta in a da ban mai repede de jumatate de zi, chiar daca pe forum se posteaza mesaje aiurea ele se pot sterge, vor fi moderatori destui
in afara de asta prefer deocamdata sa iau personal deciziile de ban
intotdeauna le-am luat dupa ce m-am gandit la fiecare caz
daca se va demonstra insa necesitatea sa sa se intervina cu ban la 30 min sau o ora, ceea ce ar insemna ca a luat-o lumea razna de tot, fie intru eu de pe tel fie o sa facem in asa fel incat 1-2-3 moderatori sa poata da ban, sper sa nu ajungem aici....
ref la moderatori, trebuie sa avem un corp de moderatori neutrii si neimplicati in polemici fara sfarsit, care isi doresc un forum serios de pescuit nu balacareala
citesc tot ce scrie aici si ma intereseaza prounerile fezabile pertinente care pot creste calitatea forumului fara se afecteze "spiritul" sau mai neconformist, este totusi deja un forum in care foarte multa lume se simte foarte bine
din punctul meu de vedere, cu o implicare activa a 30-40 de pescari buni care sa dea sfaturi si sa ajute lumea, si cu 5-10 moderatori activi si pertinenti se poate shimba treaba in si mai bine
o sa vin cu o propunere in acest sens, insa deocamdata saptamana viitoare voi fi prins cu targul de pescuit insa dupa aceea vom avea ceva concret referitor la organizarea forumului
in general am raspuns prompt la propunerile de ban, nu cred ca asta a fost o problema de-a lungul timpului, ca n-a avut cine sa dea ban
sincer nu vad urgenta in a da ban mai repede de jumatate de zi, chiar daca pe forum se posteaza mesaje aiurea ele se pot sterge, vor fi moderatori destui
in afara de asta prefer deocamdata sa iau personal deciziile de ban
intotdeauna le-am luat dupa ce m-am gandit la fiecare caz
daca se va demonstra insa necesitatea sa sa se intervina cu ban la 30 min sau o ora, ceea ce ar insemna ca a luat-o lumea razna de tot, fie intru eu de pe tel fie o sa facem in asa fel incat 1-2-3 moderatori sa poata da ban, sper sa nu ajungem aici....
ref la moderatori, trebuie sa avem un corp de moderatori neutrii si neimplicati in polemici fara sfarsit, care isi doresc un forum serios de pescuit nu balacareala
citesc tot ce scrie aici si ma intereseaza prounerile fezabile pertinente care pot creste calitatea forumului fara se afecteze "spiritul" sau mai neconformist, este totusi deja un forum in care foarte multa lume se simte foarte bine
din punctul meu de vedere, cu o implicare activa a 30-40 de pescari buni care sa dea sfaturi si sa ajute lumea, si cu 5-10 moderatori activi si pertinenti se poate shimba treaba in si mai bine
o sa vin cu o propunere in acest sens, insa deocamdata saptamana viitoare voi fi prins cu targul de pescuit insa dupa aceea vom avea ceva concret referitor la organizarea forumului
...totodata , niste moderatori total impartiali care atunci cand primesc si ei suturi sa nu recurga la razbunare prin folosirea "armelor" cu care au fost inzestrati ca moderatori.danr scrie:...
ref la moderatori, trebuie sa avem un corp de moderatori neutrii si neimplicati in polemici fara sfarsit, care isi doresc un forum serios de pescuit nu balacareala...
Succes la targ !
- MARIUS POPA
- veteran
Exact, asta o sa se vada pe parcurs, cat de impartiali sunt, si daca este cazul, sa fie "denuntati", exagerat cuvantul, dar nu am gasit altul!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Asa cum noii inscrisi nu pot trimite/primii p.m.-uri decat dupa o anumita perioada sau nr de posturi, asa ar trebui si pt a publica un anunt la vanzare/cumparare pe forum. Vrei sa vinzi sau sa cumperi, esti nou inscris si nu ai vechime pe forum, te duci frumusel pe rubrica de anunturi si il publici.
Thanks, voi incerca.johnnybravo scrie:vezi daca merge metoda asta
- johnnybravo
- Moderator
dan, a fost o perioada de publicitate spam cand eu cu tudor nu faceam fata cu stersul mesajelor...atunci ar fi fost mult mai simplut sa putem da ban...la mp stiu ca ramaneau zile intregi mesajele necitite 
ce-i drept, in ultima vreme reactia la ban request cel putin din partea mea a fost prompta dar nah nu se stie pe viitor fiecare cat e de ocupat cu alte cele.
exista anumiti useri care scriu mult si nu neaparat bine ca sa ma exprim politicos si asta in mod repetat, am facut notite gen "avertisment" (permite forumul asta), vezi daca se poate face un top cu astfel de useri in panoul moderatorului sau macar in al adminului in vederea banului temporar/final.

ce-i drept, in ultima vreme reactia la ban request cel putin din partea mea a fost prompta dar nah nu se stie pe viitor fiecare cat e de ocupat cu alte cele.
exista anumiti useri care scriu mult si nu neaparat bine ca sa ma exprim politicos si asta in mod repetat, am facut notite gen "avertisment" (permite forumul asta), vezi daca se poate face un top cu astfel de useri in panoul moderatorului sau macar in al adminului in vederea banului temporar/final.
da dupa ce stabilm noile reguli si corpul de moderatori o sa dam banuri temporare pana la cele finale, va trebui sa inteleaga toata lumea sa discute despre pescuit si sa nu strice toate topicurile, si nici un moderator nu trebuie sa fie obligat sa stearga la nesfarsit tampeniile unora fara ca acestia sa suporte consecintele
Foarte important e ca moderatorii sa nu faca abuz, pt ca ideea nu e sa bagam pumnul in gura userilor...voia buna si glumele bune ar trebui sa fie la liber, in limita decentei...in fond discutam si ne distram, nu doar discutam. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
problema este cand unii se distreaza prin toate topicurile si atat