Dezbatere publica - reorganizarea forumului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gogol
veteran
veteran

Re: Dezbatere publica - reorganizarea forumului

Mesaj de Gogol » 10 Mar 2013, 10:12

johnnybravo scrie:moderarea e consumatoare de timp si din pacate cei care o faceau calumea gen Michael, erau blamati
stergerea de mesaje se face doar mesaj cu mesaj nu poti face o stergere bazata pe o selectie de mesaje... la fel pt split de topic e f greoi sistemul curent...
Din pacate asta inseamna sa fi moderator. Daca nu poti tine pasul, renunti, nu tii de functie numai pt faptul sa scrie sub numele tau moderator.
Iti faci treaba chiar daca e pro bono, deoarece ai stiut de la inceput la ce te inhami. Nu vii acum si te vaiti ca e greu si n-ai timp, etc.. Asta se subintelegea de la inceput.
Nu m-am referit la tine, vorbesc la modul general.
Michael era blamat? Dar poate era si respectat. Ca si moderator trebuie in primul rand sa fi impartial, sa fi in stare sa iei decizia corecta, sa-ti impui si un pic de respect, chiar daca vor fi cativa troli sau dilii care nu-si iau pastilele la timp si fac tambalau. Prin functia de moderator sa ai dreptul sa-i banezi o perioada delimitata daca sare calul, nu sa astepti sa vina Danr sa faca ordine.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 10 Mar 2013, 11:08

Gogol scrie: Prin functia de moderator sa ai dreptul sa-i banezi o perioada delimitata daca sare calul, nu sa astepti sa vina Danr sa faca ordine.
Nu e realizabil din punct de vedere tehnic decat daca esti administrator.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 10 Mar 2013, 12:04

@gogol...fara suparare dar ,parca deja faci pe moderatorul pe aici.
ai veleitai? :roll:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Mar 2013, 12:14

Gogol scrie:
johnnybravo scrie:moderarea e consumatoare de timp si din pacate cei care o faceau calumea gen Michael, erau blamati.....
Din pacate asta inseamna sa fi moderator.

Ca si moderator trebuie in primul rand sa fi impartial, sa fi in stare sa iei decizia corecta,
din pacate, nu este cazul
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 10 Mar 2013, 12:47

tudor scrie:
Gogol scrie: Prin functia de moderator sa ai dreptul sa-i banezi o perioada delimitata daca sare calul, nu sa astepti sa vina Danr sa faca ordine.
trebuie sa existe o versiune de forum care sa aiba posibilitatea asta, si chiar in ipoteza ca n-ar fi asa ceva s-ar putea implementa relativ usor o extensie cu functionalitatea asta.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 10 Mar 2013, 13:00

rine scrie:@gogol...fara suparare dar ,parca deja faci pe moderatorul pe aici.
ai veleitai? :roll:
Nu, nu am, eu ma cunosc, dar am idee cu ce se mananca asa ceva, fata de unii care nu stiu. :elkgrin:

Dar tu nu doresti un forum mai curat?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 10 Mar 2013, 13:39

nu. nu stiu cu ce se mananca.
ce inseamna mai curat?
eu I-i vad pe actualii moderatori ; colegi de pasiune,colegi de forum si deabea pe urma moderatori.si-mi pare ok.
ce nu-i in ordine? rubrica de vanzari? scuza-ma dar acolo esti cel mai activ. asa zice statistica site-ului.
eu in locul adminului daca ,crede ca a scazut calitativ forumul , si vrea sa schimbe ceva..i-asi contacta pe ce-i mai vechi.
sa zicem ,c-o vechime de minim 5-6 ani si cu peste 1000-1500 de postari.
aia sunt ce-i mai in masura sa zica daca acum e ok sau nu.
eu asa l-am apucat.si-mi place asa cum e.
d'aia m-am logat aici si am si ramas renuntand la a posta pe alte site-uri.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 10 Mar 2013, 15:36

Nu doresc sa intru in polemici si nici nu conteaza unde sunt eu activ.
Tot ce conteaza este sa fie un forum mai curat. Daca era destul de curat nu exista acest topic deschis chiar de propietar. De unde rezulta ca sunt probleme.
Dar ca tu il consideri curat, este parerea ta si nu o comentez. Daca te deranjaza ceva la mine poti sa-mi zici pe privat ca sa nu incepem discutii aici.

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 10 Mar 2013, 16:03

tudor scrie:
este realizabil, platforma suporta asa ceva. administratorul iti poate da dreptul de ban.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 10 Mar 2013, 16:35

Eu sunt admin pe un forum phpbb si nu vad unde pot da dreptul de ban moderatorilor.

Scrie răspuns