MihaiV scrie:Cristobal, cu tot respectul iti spun ca m-am uitat acum pe toate linkurile puse de tine si la fiecare dintre ele ultimul mesaj aduce ceva nou sau raspunde la discutia din mesajele anterioare, deci nu vad ce ar trebui sters de acolo.
Multumesc,
Mihai
Cu tot respectul Mihai, asta e vrajeala de popa de tara. In realitate este un f bun motiv ca sa actualizeze anuntul. La fel cum aplaudacii care se minuneaza de produsul vandut dar de fapt actualizeaza anuntulul amicului, cunoscutului, prietenului sau chiar e clona. S-a scos o mulineta la vanzare si a stat anuntul sticky 48 de ore din cauza offtopicurilor si celor care se minunau de ea de parca era din aur. Ori e regulament pt toti, ori nu.
Nu am nimic cu anunturile userilor respectivi, dar a picat ca un exemplu. Lasati o actualizare la doua trei zile ca nu suntem ca acum 15 ani cand nu aveam spatiu de stocare si unitatile erau la preturi prohibitive.
Dan Radulescu are dreptate, trebuie reorganizat forumul din temelii.
Si iarasi cu tot respectul pt voi, moderatorii, nu va faceti treaba deloc. Trebuie sa vina unul sa va impinga de la spate si sa va dea cu dovezile in cap ca sa luati masuri, si alea minimale. Sau luati masuri aleatorii sau cum va pica.
Eu nu am vazut un moderator care sa vina la o polemica avansata sau certuri sau scandal sa zica: gata bai, ca va rup capul si va banez o zi, trei, o saptamana sau definitiv, in functie de gravitatea situatiei. Va garantez eu ca dupa o saptamana de pauza cand nu poti posta sau vinde nimic, in 90% din cazuri te calmezi. Si in perioada de carcera, verificat si ip-ul sa nu intre cu o clona. Asta face moderatorul. A trebuit sa ducem 4 luni munca de lamurire si razboi ca sa potoliti un user.
Sper sa nu incepeti cu represaliile asupra mea.