Si pe mine ma dispera cu mailu-ri. interesant ca vin doar de la "femei"lee lee scrie:fara sa fiu off-topic intreb daca a mai primit cineva e-mail de la o anumita Elena Luiza cu privire la un nou site/forum de rapitori
Dezbatere publica - reorganizarea forumului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Dezbatere publica - reorganizarea forumului
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
E rapitori.ro clonat pana la punct si virgula .100% concurenta .[/quote]lee lee scrie:
daca e clona tip ,,copy paste'' ca si Ponta

eu raman aici pe acest forum in continuare[/quote]
Asta a fost si alegerea mea dar , ai sa gasesti multi useri de aici pe acel forum . Unii chiar moderatori...
Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!
- vampyru_a1
- veteran
daca e clona tip ,,copy paste'' ca si Pontal.nikku scrie:E rapitori.ro clonat pana la punct si virgula .100% concurenta .lee lee scrie:

eu raman aici pe acest forum in continuare[/quote]
Asta a fost si alegerea mea dar , ai sa gasesti multi useri de aici pe acel forum . Unii chiar moderatori...[/quote]
e vreo problema in a fi moderator pe alt forum ?
Dar poate imi explica suli de ce ar trebui neaparat sa am avatar... sau de ce daca n-am avatar inseamna ca as avea ceva de ascuns... si care ar fi castigul pentru forum daca eu as avea avatar
Fara sa am pretentia unui punct de vedere foarte mult chibzuit, as avea si eu cateva opinii:
- nu faceti forumul prea salubru; va intra in moarte clinica
- forumul era destul de reglementat si pana acum; problema, dupa parerea mea, este ca regulile nu se prea aplica (oare unde am mai auzit chestia asta?
). Un pic mai multa activitate din partea moderatorilor poate ar fi oportuna. S-ar putea sa cer prea mult, insa in lipsa acestui lucru degeaba se mai inventeaza alte reguli, ca ajungem din nou de unde am plecat si (pentru unii cel putin) intr-o noua deziluzie. Bunaoara, uite cate off topicuri au aparut numai pe topicul asta... suntem blestemati s-o tot luam pe aratura...
- propunea cineva sa nu mai existe posturi gen :laugh:,
si asa mai departe. Probabil intentia ar fi sa nu umplem spatiul de stocare cu chestii inutile. Eu tocmai lucrurile astea le vad utile intr-un forum viu (sa nu uitam ce era de fapt forumul la origine... replicile si discursurile generau reactii, iar reactiile erau vocale). Un "like" sau un
sau orice alta postare simpla poate arata sustinere pentru o opine, simpatie sau antipatie, poate fi prima miscare intr-o viitoare prietenie; poate chiar reala, nu doar virtuala.

Fara sa am pretentia unui punct de vedere foarte mult chibzuit, as avea si eu cateva opinii:
- nu faceti forumul prea salubru; va intra in moarte clinica

- forumul era destul de reglementat si pana acum; problema, dupa parerea mea, este ca regulile nu se prea aplica (oare unde am mai auzit chestia asta?

- propunea cineva sa nu mai existe posturi gen :laugh:,

deja imi esti mult mai antipatic.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Asta a fost si alegerea mea dar , ai sa gasesti multi useri de aici pe acel forum . Unii chiar moderatori...[/quote]vampyru_a1 scrie:daca e clona tip ,,copy paste'' ca si Pontal.nikku scrie:E rapitori.ro clonat pana la punct si virgula .100% concurenta .lee lee scrie:atunci nici nu-l bag in seama
![]()
eu raman aici pe acest forum in continuare
e vreo problema in a fi moderator pe alt forum ?[/quote]
No problem . Era doar o informatie . Fiecare face ce vrea .

Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!
lee lee scrie:fara sa fiu off-topic intreb daca a mai primit cineva e-mail de la o anumita Elena Luiza cu privire la un nou site/forum de rapitori care se numeste xxx. nu vreau sa fac reclama,dimpotriva vreau sa aflu doar daca a mai primit cineva astfel de mail ca la mine e a doua oara saptamana asta si ma tem sa nu fie vreun virus.![]()
o fi doar concurentza?![]()
sau o fi noua formula a rapitori.ro?????rog un moderator sa confirme/infirme treaba astaadica ramane tot rapitori.ro sau ba
![]()
multumesc frumos
Am primit si eu cateva e-mailuri de la d-ra Luiza cu reclama la noul site , care este clona fidela a rapitori.ro
Sincer am incercat sa o ''contactez'' pe d-ra,dar fara nicio reusita.

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Poate ai sanse mai mari sa o gasesti pe matrimoniale.ro, simpatie.ro sau sentimente .ro.gabitoi scrie: Sincer am incercat sa o ''contactez'' pe d-ra,dar fara nicio reusita.

Pe acest site (rapitori.ro) sunt moderatori care FAC BISNITA PE FATA ! Iar mie mi s-a sters un Up intr-un anunt in care ultimul mesaj postat era din 19 Noiembrie 2012. Adica acum aproape 4 luni.l.nikku scrie:
No problem . Era doar o informatie . Fiecare face ce vrea .
Eu va zic pa si pusi si va doresc succesuri !
ce treaba de rahat.. am scris si eu ca vreau motor SH si mi-ai sters de doua ori.. dar alti ca fac rahaturi.. tolerezi.. 

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu