delta dunarii =sfaturi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 31 Iul 2006, 22:43

eugend scrie:acum 2 ani am fost tot in perioada asta pe un canal la intrarea in lacul iacob.am luat o portie cu varf de tantareala dar si somotei,mai ales noaptea . ziua era imposibil de stat la soare iar la umbra imposibil din cauza tantarilor.sa va vand un pont referitor la tantari.am cumparat de o luna un dispozitiv cu ultrasunete si l-am probat la siret unde conditiile de trai a tantarilor sunt cel putin asemanatoare cu cele din delta.sa nu incercati dispozitivul asta decat daca aveti certitudinea ca stiu si tantarii la ce foloseste, cu certitudine ca tantarii de siret inca nu au aflat .nu stiu cum o fi prin alte parti dar pe la noi sunt cei mai nesimtiti tantari .,nu reactioneaza la nici-o metoda de combatere.

in concluzie......cum ai invins tzantzarii?.....
si sa nu uitam intrebarea omului......
in concluzie, a foct careva in ultima vreme pe litcov?
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Iul 2006, 23:00

daca tot n-am fost pe Litcov,macar sa va spun cum inving tzantzarii de timis.folosesc off de la johnson si nu mai am treaba,desi roiesc cu milioanele,incearca sa aterizeze pe mine dar decoleaza imediat.nu mai sunt apetisant.. :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 31 Iul 2006, 23:09

macar sa va spun cum inving tzantzarii de timis.folosesc off de la johnson si nu mai am treaba,desi roiesc cu milioanele,incearca sa aterizeze pe mine dar decoleaza imediat.nu mai sunt apetisant..
asta pretz de 1/2h nu? :lol:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 31 Iul 2006, 23:14

sa nu incercati dispozitivul asta decat daca aveti certitudinea ca stiu si tantarii la ce foloseste,
daca citeai pe forum nu te pacaleai cu asa ceva...... :lol: :lol: :lol:

asta e cu incepatorii care se frig si deschid topic nou .....gen tip model "ce fir sa folosesc"..... :lol: :lol: :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Iul 2006, 23:19

musKloiu scrie:asta pretz de 1/2h nu? :lol:
nuuu,pretz de o seara,o data ma dau si e suficient.culmea ca prima seara cand m-am dat cu el a zis nevasta-mea ca vin de la femei,e parfumat :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 31 Iul 2006, 23:31

nuuu,pretz de o seara,o data ma dau si e suficient.culmea ca prima seara cand m-am dat cu el a zis nevasta-mea ca vin de la femei,e parfumat
:lol: :lol: :lol: asa sunt gainile......s-au nascut cu samburele indoielii la ele...... :lol: sa venim cu o jalba la astia ....sa-l faca inodor.... :lol: :lol: :lol:
lasand gluma la mine are efect max o ora..... :(

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 31 Iul 2006, 23:40

eugend scrie:ca urmare a raspunsurile primite nu am mai plecat in delta.am sa plec peste o saptamana si nu am sa mai trec pe la nici-o autoritate.vazand si facand.am sa ma bazez pe resurse proprii fara a apela la snapanii de delta.am permisul de pescuit vizat la ajvps si consider ca este suficient.oricum am ramas impresionat de gentiletea celor de pe forum.
eu anul asta mi-am propus sa nu platesc nimic...si daca voi fi amendat jur sa va zic pe forum.....pana azi nada :lol: :lol: :lol:

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 01 Aug 2006, 05:11

septembrie-iulie este singura solutie antitantari.

Scrie răspuns