Delta Dunarei..?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Delta Dunarei..?
Dragi colegi,
Ma numesc Dimitar ,si sunt spinist /fisherman/ din orasul Silistra.
As dori sa merg la delta Dunarei la spining pescuit. Va rog sa`m trimiti mai multa
informatie.
Dupa ce ajung la Tulca ,cum sa ajung ,,Milia 23,, - locul acesta e bun pentru
stiuca si pentru salau ?
Peste de prada este activ la luna septembre si la ce momeala putem sa la cautam ?
Cat costa aproximativ o zi oprire si angajare de barca de pescari ?
Cat costa bilet de pescuit pentru o saptamina si de unde pot sa cumpar ?
Va multimesc pentru fie care informatie folositor.
Salutari,
Dimitar Todorov
Ma numesc Dimitar ,si sunt spinist /fisherman/ din orasul Silistra.
As dori sa merg la delta Dunarei la spining pescuit. Va rog sa`m trimiti mai multa
informatie.
Dupa ce ajung la Tulca ,cum sa ajung ,,Milia 23,, - locul acesta e bun pentru
stiuca si pentru salau ?
Peste de prada este activ la luna septembre si la ce momeala putem sa la cautam ?
Cat costa aproximativ o zi oprire si angajare de barca de pescari ?
Cat costa bilet de pescuit pentru o saptamina si de unde pot sa cumpar ?
Va multimesc pentru fie care informatie folositor.
Salutari,
Dimitar Todorov
- johnnybravo
- Moderator
gasesti informatii si aici: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=620
Bine ai venit printre noi. Sa ai fire chinuite prin Delta
Bine ai venit printre noi. Sa ai fire chinuite prin Delta
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Ieri m-am intors din Delta.
M-am cazat la Murighiol, un motel de 3*** chiar langa canalul de legatura cu bratul Sf. Gheorghe. Cazare la apartament = 200 Ron/noapte fara mese incluse.
Pescuit pe lacul Kiril, deplasarea cu barca cu motor, o ora dus , o ora intors, 2-3 ore pescuit = 300 ron /zi.
Am prins 3-4 stiuci/zi max 2 kg si multe marlite eliberate, in plus ~10 bibani maricei/zi. Vegetatia destul de ridicata a impus recuperare rapida sub suprafata apei, atacuri atat in mal cat si la 30-50 m inspre larg.
In prima zi -joi- am fost singuri pe tot lacul, iar sambata erau deja 6 barci cu pescari.
Dupa amiaza am incercat la crap si somn pe bratul sf. Gheorghe, - nici o trasatura. Nici vecinii nu au prins nimic. Curentul destul de mare, valuri incontinuu de la salupele cu motor.
Fiind prima iesire in Delta si sezon de inceput la stiuca, dupa scaderea Dunarii datorita inundatiilor din Moldova, am fost destul de multumiti, si chiar incantati de privelistile din delta.
M-am cazat la Murighiol, un motel de 3*** chiar langa canalul de legatura cu bratul Sf. Gheorghe. Cazare la apartament = 200 Ron/noapte fara mese incluse.
Pescuit pe lacul Kiril, deplasarea cu barca cu motor, o ora dus , o ora intors, 2-3 ore pescuit = 300 ron /zi.
Am prins 3-4 stiuci/zi max 2 kg si multe marlite eliberate, in plus ~10 bibani maricei/zi. Vegetatia destul de ridicata a impus recuperare rapida sub suprafata apei, atacuri atat in mal cat si la 30-50 m inspre larg.
In prima zi -joi- am fost singuri pe tot lacul, iar sambata erau deja 6 barci cu pescari.
Dupa amiaza am incercat la crap si somn pe bratul sf. Gheorghe, - nici o trasatura. Nici vecinii nu au prins nimic. Curentul destul de mare, valuri incontinuu de la salupele cu motor.
Fiind prima iesire in Delta si sezon de inceput la stiuca, dupa scaderea Dunarii datorita inundatiilor din Moldova, am fost destul de multumiti, si chiar incantati de privelistile din delta.
- johnnybravo
- Moderator