Delta Dunarei..?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
300 ron/zi e mult, 150 max. 200 se cere, dar sta omul cu tine cat vrei. + ca te mai consiliaza, mai zice un loc bun, mai bea o palinca.... 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- johnnybravo
- Moderator
- wilddanube
- veteran
Vad ca discutati de preturi
La mine un 9.9 - 20 hp cu barcagiu este 190 ron/barca. Adaugati aici benzina pe care o consumati - 35- 70 ron in functie de traseu.
Dpdv al operatorului de turism preturile sunt mici neacoperind costurile anuale cu angajatul, amortizarea, intretinerea si reparatiile.
La mine un 9.9 - 20 hp cu barcagiu este 190 ron/barca. Adaugati aici benzina pe care o consumati - 35- 70 ron in functie de traseu.
Dpdv al operatorului de turism preturile sunt mici neacoperind costurile anuale cu angajatul, amortizarea, intretinerea si reparatiile.
www.wilddanube.ro
... stau si ma gandesc: ce bine ca nu imi place in delta! chiar nu imi place!
cand am fost prima oara acum 16 ani...era frumos
... acum 2 ani am ajuns pt 2 zile si nu stiam cum sa plec mai repede... salupe...balamuc.. fitze moatoare de miliarde CP... bleah... prefer Dunarea cea frumos curgatoare...
E drept ca nici stiuca nu ma intereseaza.
Dar niste prieteni care se duc in delta cam tot timpul anului mi-au spus ca ei platesc intre 100 si 200lei /zi barca + motor+om cunoscator pe acolo.
si 300 o fi mult...dar placerea e mare, bata-le norocul de dintoase care produc dependenta...
fir intins in delta!
cand am fost prima oara acum 16 ani...era frumos

E drept ca nici stiuca nu ma intereseaza.
Dar niste prieteni care se duc in delta cam tot timpul anului mi-au spus ca ei platesc intre 100 si 200lei /zi barca + motor+om cunoscator pe acolo.
si 300 o fi mult...dar placerea e mare, bata-le norocul de dintoase care produc dependenta...

fir intins in delta!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Dragi kolegi,
Va multumesc tuturor care mi-an raspuns. Sper ca vei rensi sa vin la Delta Dunarei
in octombrie.
Pescuiesc mai mult pe Dunarea in zona Ruse si Silistra.
Ma vei bucuza sa fac cunostinta cu alti pescuitori care traesc aproare ,
sa facem impreuna calatorii in Bulgaria si Romania ,sa facem schimb de experienta.
O sa ma bucur daca am posibilitatea sa vin la competitii de pescuit / spining / in
Romania. Vafi o buna posibilitate de ainvata din experienta celuilalt.
Cu stima,
Dimitar
Va multumesc tuturor care mi-an raspuns. Sper ca vei rensi sa vin la Delta Dunarei
in octombrie.
Pescuiesc mai mult pe Dunarea in zona Ruse si Silistra.
Ma vei bucuza sa fac cunostinta cu alti pescuitori care traesc aproare ,
sa facem impreuna calatorii in Bulgaria si Romania ,sa facem schimb de experienta.
O sa ma bucur daca am posibilitatea sa vin la competitii de pescuit / spining / in
Romania. Vafi o buna posibilitate de ainvata din experienta celuilalt.
Cu stima,
Dimitar
Anu trecut am reusit sa merg de 6 ori in Delta.
Anu asta doar de 2 ori- deocamdata...
Ultima data am cheltuit 10 mil pentru 4 oameni pentru 5 zile cu totul(transport, mancare, beutura, nada si barca) insa am fost la pescuit la crap(adika nu ne-am plimbat prea mult...).
Pentru transport am luat o lotca de la un bashtinos cu 350 de mii pe zi. Am pus motorishca mea de 4 cai pe ea si am mers de ne-au sarit capacele. Viteza medie in amonte, undeva pe la 10 km pe ora.
Cu 10 litri de gaz am facut 4 drumuri dus-intors Murighiol - Cormoran (pentru bere si apa rece) plus un pescuit la bibi pe Isac.
Cazarea mi se pare prea proasta si scumpa asa ca stau intotdeauna la cort.
Permis de pescuit special nu este nevoie. Este valabil orice permis de pescuit sportiv impreuna cu cartonul de la ANPA.
Anu asta doar de 2 ori- deocamdata...
Ultima data am cheltuit 10 mil pentru 4 oameni pentru 5 zile cu totul(transport, mancare, beutura, nada si barca) insa am fost la pescuit la crap(adika nu ne-am plimbat prea mult...).
Pentru transport am luat o lotca de la un bashtinos cu 350 de mii pe zi. Am pus motorishca mea de 4 cai pe ea si am mers de ne-au sarit capacele. Viteza medie in amonte, undeva pe la 10 km pe ora.
Cu 10 litri de gaz am facut 4 drumuri dus-intors Murighiol - Cormoran (pentru bere si apa rece) plus un pescuit la bibi pe Isac.
Cazarea mi se pare prea proasta si scumpa asa ca stau intotdeauna la cort.
Permis de pescuit special nu este nevoie. Este valabil orice permis de pescuit sportiv impreuna cu cartonul de la ANPA.
Spining....Prea bun ca sa fie light...