De unde apare stiuca ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Dec 2011, 14:25

:lol: nu nu.... asa de perfect am fost intotdeauna :lol: :lol:

acuma nu ma intelege gresit...iau in calcul si pestii pe care i-am vazut si nu i-am prins, nu doar pe aia care i-am dat eu afara :D

adica toti pestii care sunt inca acolo ;)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 19 Dec 2011, 12:25

@kzoli si @feugen...interesante teorii si daca stau sa ma gandesc bine nu cred ca sunt departe de adevar..par foarte logice.
Alte pareri ?

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 21 Dec 2011, 19:12

parerea mea este ca nu e mai multa stiuca in anii cu inundati ,doar ca atunci iese in apa mica de exemplu anul acesta nu am capturat nici una in apa mica si zona cu plante pe cind anul trecut fierbea apa in zona respectiva dar curios este faptul ca nici puiet de pasnici nu era in zona si tin sa precizez ca pescuiesc pe barajele de pe olt unde nivelul e controlat si e cit de cit constant ,am prins stiuca doar in apa de 2-4m cu lingurile jucate pe fund cu pauze ,efectiv nu urmarea lingura sau voblerul foarte ciudat ataca, doar o stopare finuta trebuia sa fi foarte atent.

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 21 Dec 2011, 20:38

cand se prinde stiuca in japse la cotele mari ale Dunarii si Prutului eu dau vina pe baltile si lacurile de la Moldoveni mult mai mari si mai numeroase decat cele de la noi care in aprecierea mea pierd pestii in Prut si de acolo ajung in baltile dintre mal si digul de protectie
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 22 Dec 2011, 08:03

George , pe de alta parte moldovenii sunt vestiti pentru braconarea apelor deci nu stiu cata stiuca a mai ramas prin apele lor si stiuculita multa am vazut pe Dunare sau pe alte brate ale Dunarii destul de departe de Prut .... deci , cred ca cea mai plauzibila teorie e ca pestele pe cote scazute se retrage in locurile mai adanci si cam sta pe acolo .

Scrie răspuns