Brusc, dezamagit fiind de slabele rezultate, de sumele de bani cheltuite in zadar si de timpu' pierdut, m'am hotarit sa nu mai merg pe nici o balta cu plata si sa ma dedic in exclusivitate pescuitului la rapitor...personal, consider ca toti pescarii sunt priceputi, insa stiu ca cei care pescuiesc la rapitor, in special cei care fac asta pe ape curgatoare, sunt cu citeva clase peste cei care "stationeaza" (parerea mea):)...astazi ma'ntrebam (in timp ce dadeam dupa avat si culmea, chiar am luat unu', primu' din viata mea

Chiar asa, voi cei care cititi acest post, ati fost dintotdeauna "rapitoristi" ???...sau daca n'ati fost, de cind sunteti si ce va determinat sa o dati pe rapitori???...
Am citit ceva scris de un distins coleg, ceva care m'a uimit, si anume: "miine merg la stationar", urmat de iconita care roseste la fatza...eu nu cred ca cineva rezista ispitei, de'a avea o mare captura de crap, asta daca are un pont, sau convins fiind de unu' din cei apropiati lui... sunt convins ca de multe ori vi s'a'ntimplat sa jepcuiti cu jigu' un crap si nu cred ca v'a parut rau in acel moment, sau v'ati inrosit la fata...
Ideea pe care eu o am, este ca pescuitu' este ceva special, pescuitu' rapitorului, este cu 2 clase peste cel stationar, iar pescuitu' rapitorului pe apa curgatoare, este cu doua clase peste cel al rapitorului pe lac...
N'am sa dau sculele de crap nimanui, probabil ca voi mai fi tentat vreodata sa fac o partida de stationar, iar daca nu va fi asa, le voi tine amintire toata viata si, orideciteori am sa privesc lansetele de crap, am sa ma gindesc intens: "ce dreaq era in capu' meu, de mergeam si cheltuiam 2-3 milioane saptaminal, ca sa stau degeaba, cu ochii pe bambine??? "
Pt a fi fair play, mi'am facut un alt cont la data care se vede, nu era corect din partea mea, sa intru dupa atita timp,insa cu data veche...