De cind esti "rapitorist"???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 30 Aug 2006, 12:54

Stii bine ca toata lumea si-ar dori chestia asta dar nu prea se poate ! Sunt prea multi de daca in ecuatia asta , iar partea cu binevoitorii care fie pescuiesc la plase fie "pescuind sportiv" cocoseaza biata masina de peste este cam mare !
"Daca" stam sa ne gandim cati pescari se duc pe balta de dragul de a merge si pentru frumusetea sportului , si cati se duc de foame o sa ajungem la o concluzie care este destul de dureroasa : nepotii nostrii o sa mai pescuiasca decat broaste daca le mai gasesc si pe alea , asta "daca" noi care ar trebui sa avem o atitudine mai ferma nu o facem , iar pescuitul in Romania este pastorit de AJVPS care e preocupat de salarii , prime , bunastarea personala fara a tine cont de ape si pescari! Pardon , pescarii sunt cei mai buni prieteni ai lor pana isi platesc cotizatia anuala , ca dupa ce ai platit-o nu te mai intreaba nimeni , nimic pana la urmatoarea plata !
Dar speranta moare ultima , asa ca sper sa mai am multi ani de acum incolo ce sa prind si sa eliberez pe cat posibil , pe niste ape mai curate si mai frumoase decat pana acum!

STIU : visez tare frumos!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 30 Aug 2006, 14:52

exu... scrie:
rosu r. scrie:Pai peste multi ani o sa ramanem decat cu ele , amintirile ! Macara astea sa fie frumoase ca de restu.................
Inchipuiti-va ce-ar fi daca...
Daca s-ar interzice pescuitu de orice fel timp de doi ani...
Daca s-ar si respecta asta de catre "industriali"...
Daca "spotivii", n-ar retine deloc peste pentru cina...
Daca politia si garda de mediu, si-ar face datoria...
Trebuie sa fi auzit si voi asta...in delta este stiuca, somn, biban in draci, de multi ani n-a fost asa de mult peste...colcaie apele, iar sportivii, cu mici exceptii, iau la greu at home...io stiu 5 insi care-au facut capturi multe...au luat peste acasa, in cantitati enorme...cit greutatea unui porc mare...stiuca 2-4kile...somn la fel, doar moace...
Daca nu s-ar "electrifica" pestele, daca am fi putin mai responsabili, noi ceilalti, am avea amintiri placute de realizat...
si-am cazut din pat nu?? :evil: traim unde traim si nimic mai mult :evil:

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 30 Aug 2006, 16:08

"si-am cazut din pat nu?? Evil or Very Mad traim unde traim si nimic mai mult"

Avem o tara frumoasa frate...pacat ca'i populata... :oops:
ÃŽmi plac peştele...

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 30 Aug 2006, 16:11

rosu r. scrie:Stii bine ca toata lumea si-ar dori chestia asta dar nu prea se poate ! Sunt prea multi de daca in ecuatia asta , iar partea cu binevoitorii care fie pescuiesc la plase fie "pescuind sportiv" cocoseaza biata masina de peste este cam mare !
"Daca" stam sa ne gandim cati pescari se duc pe balta de dragul de a merge si pentru frumusetea sportului , si cati se duc de foame o sa ajungem la o concluzie care este destul de dureroasa : nepotii nostrii o sa mai pescuiasca decat broaste daca le mai gasesc si pe alea , asta "daca" noi care ar trebui sa avem o atitudine mai ferma nu o facem , iar pescuitul in Romania este pastorit de AJVPS care e preocupat de salarii , prime , bunastarea personala fara a tine cont de ape si pescari! Pardon , pescarii sunt cei mai buni prieteni ai lor pana isi platesc cotizatia anuala , ca dupa ce ai platit-o nu te mai intreaba nimeni , nimic pana la urmatoarea plata !
Dar speranta moare ultima , asa ca sper sa mai am multi ani de acum incolo ce sa prind si sa eliberez pe cat posibil , pe niste ape mai curate si mai frumoase decat pana acum!

STIU : visez tare frumos!
Stii ce zic multi???...frate,io duc peste si lu' vecinu' si lu' tata si lu' sefu', s.a.m.d...d'aia iau mult peste acasa, nu ca mi'ar fi foame, da' am si io obligatii...au dreptate???...
ÃŽmi plac peştele...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 30 Aug 2006, 17:02

pai odata, dar tot timpul?

Scrie răspuns