De ce se fac atatea controale pe Valea Argovei?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

terrybill
veteran
veteran

De ce se fac atatea controale pe Valea Argovei?

Mesaj de terrybill » 21 Iun 2007, 23:44

nu am mai fost acolo cu "putin" inainte de "razii"! nu ca mi s-a facut frica, ci pt ca nu am avut cu cine.

de la un amic am inteles ca sambata au fost 4 CONTROALE, din care 3 facute de paznici si UN SUPRACONTROL!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

problema ramane cu plata taxei intregi, de 60 ron, in care poti retine 7!!! kg de peste! e putin bine cam mult! dat fiind ca cunosc persoane care sunt mancatoare de peste precum noi, ceilalti, mancam porc sau pui, si nu ajung decat 1 data pe saptamana aici, pescuitul fiind cu dus si intors. iar acest lac este cunoscut pt pestii supercurati pe care ii are!!! eu mananc CU MARE PLACERE ceea ce pescuiesc la V.A., si chiar as putea lauda calitatea acestor pesti .

tot respectul pt paza, cei ce mi-au taiat bon mie au fost intotdeauna niste domni, i-am vazut la lucru si isi fac foarte bine treaba. insa cu controlatul de 4 ori, mi se pare mult prea mult pt orice lac, oricat de "plin de peste" ar fi acesta.

s-a intamplat ceva foarte grav si nu stiu eu>?

bogdan72_coco
junior
junior

Mesaj de bogdan72_coco » 22 Iun 2007, 10:42

sa intimplat ceva la valea argovei?....................... :twisted:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 22 Iun 2007, 10:48

Doar 4 controale pe zi ??? :shock: :shock:
Io , daca as fi batron as baga 8.
Nu ma intreba de ce...
Sau intreaba-ma si ti-as raspunde... : pentru ca romanii pana si cei cu doar 4 clase sunt atat de inventivi incat in materie de ciordilles n-au egal pe suprafata pamantului...

Parca-i si aud pe la birtul comunal :
""Cum adica.. ? .ALA?? e un prost ... sa fii paznic la balta si sa nu vii acasa cu o spaga acolo sau un peste...??/ pai esti prost atunci... mai bine zici ca esti somer "

:twisted: :twisted: :twisted:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

bogdan72_coco
junior
junior

Mesaj de bogdan72_coco » 22 Iun 2007, 11:31

sa stiut de controale! si tot au gasit peste mult si peste mic<sub masura>! cineva spunea odata,,,,,,daca un pescar gaseste un portofel ;intreaba al cui este,iar daca gaseste un peste ;il baga in traista/ si atit. din vanatorii care au fost si au participat la control conducerea APR, nu striga nimic ,,,,ca doar au fost membrii dovediti,,,,,nu pling moartea puietului, sub masuta ,,,,,,,sau doar a lui BAMBI? atitudine ,,,,,,,sau ,,,,pe burtica~!? :shock: un comunicat APRV pe cind?ca ne-ati obisnuit sau de vina este batronu si oameni lui? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,s-a stiut din timp de control. au fost anuntati unii membrii!APRV~ :wink:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 22 Iun 2007, 12:11

coco, tu de cand n-ai mai fost acolo?
:?:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 22 Iun 2007, 13:11

eu nu am mai ajuns de ceva timp pe valea argovei, cred ca de vreo luna, si atunci am iesit mai mult pe zona frasinet, valea argovei parandu-mi-se cam prea aglomerata de pescari, greutati (ancore), jiguri...

ce inseamna 4 controale? a venit cineava cu barca langa pescarul respesctiv, cu cantar si rigla? de 4 ori?
m-ar mira fiindca eu nu am intalnit aceasta situatie, foarte rar am fost intrebat a2-a oara de domnul Marutza (cu toyota land cruiser), dar nici nu era nevoie sa-i arat bonul; spuneam ca am platit taxa si gata.

dar poate s-a schimbat ceva.. nu stiu. oricum m-ar deranja sa vina cineva cu o barca cu motor sau fara...sa se lege de barca mea si sa ma ia la intrebari de 4ori pe zi...
cred ca mi-as rari iesirile pe un asemenea lac, fie el si valea argovei, un loc deosebit.

cine a fost recent, saptamana trecuta poate are mai multe informatii.
in ultimul numar AVP, erau anuntate noi reguli; inainte de intrarea cu barca pe lac sa fie anuntat telefonic respunsabilul zonei respective, pentru gurbanesti un numar, pt VA alt numar...pt. frasinet, alt numar.

asteptam informatii proaspete :D .
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 22 Iun 2007, 13:53

da, din cate am auzit, CU BARCA LANGA PESCAR!

si da, de 4 ori!

dl Marutza este un om la fel de fin ca si dl Tomoioaga, am impresia ca altcineva a bagat acest fitil, de controlat ca la vama.

am asistat intr-o zi la o razie a paznicilor (de fapt, il "asteptau" pe unul), care au confiscat un sir cantarind undeva intre 25 si 30 kg, faormat din...cca 6-7 bucati de salau.
va dati seama cat erau de mari bucatile? cel mai mare, va spun eu, avea intre 7 si 9 kg, avanmd undeva cam la 1m lungime.

intr-adevar, ala era pardaf total, mai ales ca insul "avea card la AVP".
sincer, cand mi i-au aratat paznicii, m-am cam speriat...in ziua aia cel mai mare peste al meu cred ca nu avea 1kg...si l-am cautat ceva...

asa ca... :?

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 22 Iun 2007, 15:03

terrybill scrie: am asistat intr-o zi la o razie a paznicilor (de fapt, il "asteptau" pe unul), care au confiscat un sir cantarind undeva intre 25 si 30 kg, faormat din...cca 6-7 bucati de salau.
va dati seama cat erau de mari bucatile? cel mai mare, va spun eu, avea intre 7 si 9 kg, avanmd undeva cam la 1m lungime.
Dar cu ce si la ce i-a prins pe monstrii astia :?: :shock: :shock:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

bogdan72_coco
junior
junior

Mesaj de bogdan72_coco » 22 Iun 2007, 16:24

avea card pt ca a facut abonament la revista pe 1 an ! :wink:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 22 Iun 2007, 18:20

coco, n-ai raspuns la intrebare!
vrei sa pici examenu? :lol: :lol: :lol: :lol:
si pe MP poti s-o faci, numa zi! :lol: