De ce se fac atatea controale pe Valea Argovei?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 22 Iun 2007, 18:55

Părerea mea e ca s-au cam întins băieţaşii si iau tot ce prind ca nu-i controlează nimeni. Asa ca lasa-i sa-i controleze pe baieti si intre dinti ... doar asa vom mai discuta si la anul de Valea Argovei cu zambetul pe buze. Vedeti ce s-a intamplat cu Gostilele ???
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 22 Iun 2007, 19:53

Corect ai grait Stefane !
Daca vrem sa mai pescuim pe aceasta balta minunata si mai si prindem si peste trebuie facute si astfel de controale pentru ca daca unii nu vin cu bunul simt dupa ei la pescuit acesta trebuie impus de cineva chiar daca uneori metodele prin care se face nu sunt acceptate de toata lumea!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 22 Iun 2007, 22:21

StefanDinu scrie:Părerea mea e ca s-au cam întins băieţaşii si iau tot ce prind ca nu-i controlează nimeni. Asa ca lasa-i sa-i controleze pe baieti si intre dinti ... doar asa vom mai discuta si la anul de Valea Argovei cu zambetul pe buze. Vedeti ce s-a intamplat cu Gostilele ???
dar ce s-a intamplat la Gostilele? au terminat spinnerii salaul?
nu-mi spuneti ca din 10 pescari 9 prind peste cele 5kg regulamentare ca nu cred.
am vazut multe echipaje de 3-4 insi in care un singur om prindea...
sper ca nu pescarii cu twisterul au prins salaii...
deci, ce s-a intamplat la Gostilele?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 22 Iun 2007, 23:34

N-am spus ca pescarii au devastat Gostilele.
Dar vorbim de Gostilele la timpul trecut ... :(
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

bogdan72_coco
junior
junior

Mesaj de bogdan72_coco » 23 Iun 2007, 12:42

sunteti cu musca la caciula ?,APRV sau cu puiu in traista?.tot nu ati anuntat citi din cei aproape 40 de membriiAPR, au fost gasiti in ofsaid saptamina trecutape valea argovei,. un numar ceva ca numele lor il stiu! ar fi o recunoastere a sportivitatii asociatiei Dv............ei sunt pescari ,nu braconieri!au ceva in plus ,o barca si un bat in mina,.: citi chineji sau numarat? intimplator.!? :shock: pardon 31 cu tot cei de onoare. :wink:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 23 Iun 2007, 13:31

Interesant topic...daca sunt controale ,de ce sunt atatea,daca nu sunt ,de ce nu sunt...?...foarte bine ca sunt...si la cat de "corecti" sunt foarte multi,cred ca nici 10 controale nu ar fi suficiente...stiind ca se fac des controale,tot au gasit pe unii care considera ca 7 kg de peste, la o partida, este putin ...foame mare ? sau "nici o masa fara peste"(recomandare a P.C.R.pana in '89) :lol: Fir intins ! tuturor.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Iun 2007, 22:47

bogdan72_coco scrie:sunteti cu musca la caciula ?,APRV sau cu puiu in traista?.tot nu ati anuntat citi din cei aproape 40 de membriiAPR, au fost gasiti in ofsaid saptamina trecutape valea argovei,. un numar ceva ca numele lor il stiu! ar fi o recunoastere a sportivitatii asociatiei Dv............ei sunt pescari ,nu braconieri!au ceva in plus ,o barca si un bat in mina,.: citi chineji sau numarat? intimplator.!? :shock: pardon 31 cu tot cei de onoare. :wink:
Tata te cam ........ grija de noi.
Ma scuzati ca nu am up-datat site-ul pentru tine astfel incat cei 40 de membrii declarati nu se regăsesc in lista de membrii (oricum nu o sa o fac nici acum). De fapt cred ca majoritatea sunt fictivi ... asa ca avem poate 10 membrii reali + cativa prieteni imginari + neveste + prietene + vecini si cunoscuti. Ti-au iesit socotelile ????

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Iun 2007, 09:14

E foarte bine si normal sa se faca un control al pescarilor care vin la VA si nu numai .
Dar 4 controale in acceasi zi reprezinta o clara exagerare si e pe undeva o jignire .Ala nu mai e pescuit sa te f.....la cap cineva de 4 ori pe zi sa-ti verifice juvelnicu.
Si e foarte clar , nu cu lanseta si cu caucioace se termina o balta mai ales de marimea celor de la VA si defunctul Gostile
Alte scule sunt necazu ......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 03 Iul 2007, 22:04

Bine zis Stefane , cred ca pe bogdan72_coco
il roade ceva de membrii APR . Ar fi bine sa-si vada de treaba lui si de pescuit .

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 04 Iul 2007, 10:41

Acum catva ani erau cateva barci pe VA si se prindea mult mai mult peste ca acum ,toata lumea pescuia linistita si isi facea numaru.Acum s-a descoperit VA de asa zisi pescari sportivi care nu stiu cum sa faca sa plece acasa cu peste cat mai mult,sa nu mai vbm de fitofag,de ten si romanesc.Sa nu uitam ca mergem sa pescuim de placere nu de" foame".E normal ca cei de la VA sa aiba o asemenea atitudine fata de cei care nu inteleg ca trebuie respectat un regulament.Sau dus vremurile cand se pleca cu sacu de la VA ,ce a fost nu are cum sa mai fie .

Scrie răspuns