Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
hades
- veteran

am luat cand pescuiam la musca la oblete...
cand a dat in varga am zis ca este submarin
dar mie tot nu mi se pare un peste competitiv
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
Tavi
- veteran

@ costica_fishing
ce te miri ca nu s-au ferit aia?
Daca stau sa ma gandesc, de cele mai multe ori cand am vazut salvari sau alte masini cu girofarul in functiune, majoritatea soferilor NU se fereau.
Am vazut o faza aproape comica: pe o trecere de pietoni care aveau verde la semafor incerca sa treaca o salvare (cu girofar). Pietonii s-au dat inapoi sa poata trece masina, mai putin un batran care vizibil iritat de situatie, dupa un moment e ezitare a insistat sa treca la pas, agale, prin fata ambulantei care a franat brusac sa nu dea peste el. Si mai dadea(tot el) din maini, nervos
Scuzati off-topicu
-
costica_fishing
- veteran

-
edi_curiosul scrie:costica_fishing scrie:....si pentru faptul ca este absolut necomestibil, etc...

)...
nu stiu daca soarele e necomestibil, pt ca am vazut la TV o emisiune, dasta pt pescari, unde au facut o partida "excelenta" de sorete cat palma si apoi au facut retzeta cu el
In mod sigur era o emisiune de-a lui Tarus.

La pariu!
Parca il aud "... luam si acasa, asa... de o prajeala!"
Unii dintre noi au, fara indoiala, un sistem digestiv mai evoluat! Noi, restul, ne zgariem pe ochi de invidie!
near the beer
-
adyy_002
- junior

nu confondati bibanul soare (lostrita) cu bibanul american cel care ajunge si la 7-8kg , cat despre ecosistem cum sa se strice ca doar populezi o balta privata inchisa .
-
Sorin
- Moderator

adyy_002 scrie:nu confondati bibanul soare (lostrita) cu bibanul american cel care ajunge si la 7-8kg , cat despre ecosistem cum sa se strice ca doar populezi o balta privata inchisa .
bibanu soare are in comun cu lostrita cam ce are ghibortzul cu pantec vargat cu tarponul de estuar .....sau aspretele bubos cu trevally cu aripioare galbene .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
adyy_002
- junior

BAI TAVI SCHIMBA-TI FRATE AVATARU
ADMIN - zii lu TAVI SA-SI SCOATA AVATARU CA E AL MEU din 2004
-
Ionut the carp
- veteran

a nu se confunda bibanul soare cu lotrita(sau somonul de dunare). denumirea de lostrita i-au dat-o soretelui traistarii din nestiinta probabil... este cat se poate de gresit! iar ca asemanari intre lostrita si sorete subscriu la cele spuse de sorin

-
Hell
- veteran

-
eu unu nu sunt de acord cu introducerea altei speci de pesti decat cele native....nu este sanatos pt ecosistem...si asa ne vaitam k nu mai este peste...daca tot vrem sa se regenereze specile noastre ar trebui sa facem ceva sa le sustinem...nu sa le oferim concurenta pt hrana.....PAREREA mea...

-
Tavi
- veteran

adyy_002 scrie:BAI TAVI SCHIMBA-TI FRATE AVATARU
ADMIN - zii lu TAVI SA-SI SCOATA AVATARU CA E AL MEU din 2004
Scuze, FRATE
E fara intentie, pur si simplu n-am vazut ca si tu ai de-ala
Il schimb