cum sa ii fac sa inteleaga?!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Re: cum sa ii fac sa inteleaga?!

Mesaj de ovi_vl » 03 Iun 2012, 21:25

ha...sa inteleg ca ai probleme mari cu stationaristii astia,daca tot e topicu deschis permite mi sa ti relatez si eu cateva din intercalarile mele cu ei: -cel mai frustrant: vin intr o dimineatza si ce sa vezi, pe locul meu de stiuca, un "plutist" de asta nadea in draci si se chinuia sa prinda carasi, timp in care stiuca ataca violent pe langa el , incerc sa i explic "omule daca stiuca ataca pe aici nu crezi ,ca s au speriat deja pretiosii tai carasi? lasa ma sa pot lansa acolo sa o prind...el nimic nu se datea deloc , timp in care eu faceam lanseuri pe langa si nu puteam sa ajung unde trebuie din cauza lui.... alta data pe malul oltului tot asa plutist langa plutist,imi fac si eu loc langa ei si incep sa bat apa cu o oscilanta intr un loc unde tot asa ataca stiuca...la care un nene, mai bn zis mos incepe sa comenteze cum ca dau pe locu lui ca i sperii pestii sa ma duc in alta parte ca nu e rapitor aici...dar surpriza reusesc sa agatz o stiuca...si m a injurat omu pana am reusit sa o scap :)) , + multe alte altercatii pe care incerc ca de mult sa le evit...oricum cea mai mare satisfactie o ai cand in marea de stationaristi prinzi avat dupa avat si ii eliberezi chiar sub ochii lor pofticiosi :lol1:

mitzza
junior
junior

Re: cum sa ii fac sa inteleaga?!

Mesaj de mitzza » 03 Iun 2012, 22:17

ceva superb:)) azi plec la pesti, vb aia , sarbatoare:). ajung, 2 stationari la caras, nadit de mama focului. scot trusa, bag 2 voblere si dai lanseu. batea stiuca pe langa plutele lu' astia. omu, suparat ce face, mulineaza pluta lui de caras, scoate din geanta o lanseta, din galeata scoate un pestisor si dai la stiuca:)).....intre timp mai apar 2 stationari, si vorbau de pe un mal pe altu: "ba este stiuca aici?!"este ma, am luat eu in marite una de 3 kg jumate, da nu cum da fecioru asta de sperie pestii cu tablele lui, la pestisor, altfel nu mananca". plec la o balta din apropiere si la "tablele"mele scot una de 1 kg si ceva...nu le am cu aproximarle. am vrut sa ma duc sa ii arat omului ca si tabelel au un efect si ca se prinde:) dar am zis ca, cu omul prostu nu trebe sa te pui! :fluch :fluch :lol1:
si am constatat, daca trebe sa fiu nesimtit ca sa ma inteleaga si pe mine, pai asa o sa fac! :mrgreen:

Scrie răspuns