cum sa ii fac sa inteleaga?!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mitzza
junior
junior

cum sa ii fac sa inteleaga?!

Mesaj de mitzza » 28 Mai 2012, 10:24

de 2 saptamani, balta pe care o frecventez, e plina de stationari....eu ma duc cu trusa dupa mine in speranta de a captura ceva si pur si simplu nu pot sa pescuiesc, au un stil de a te faca sa te simti prost, pentru ca nu sunt bine venit!! ei la pluta, eu cu naluci le sperii toti pesti....mai ales in perioada asta in care nu e voie inca sa o "arda" la pluta....ei cu carasii si albiturile lor ma omoara...imi strica tot chefu....ce sa fac?! sa fiu nesimtit sa ma apuc de aruncari in nestire?!:) a mai patit cineva chestii de genu?! :( :wallbash: :wallbash:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Re: cum sa ii fac sa inteleaga?!

Mesaj de johnnybravo » 28 Mai 2012, 10:40

schimba balta sau pastreaza 15-20m intre ei si pescuieste doar in zona ta; daca e o balta publica atunci suna la asociatia de care apartine sa vina sa dea amenzi pt pescuit in prohibitie

mitzza
junior
junior

Mesaj de mitzza » 28 Mai 2012, 13:11

nu e privata. ieri, asta mi-o fost primu gand, sa ii sun sa ii amendeze pt ceea ce fac...nu vreau rau' nimanui dar totusi, cum eu ii accept sa ma accepte si ei... :fluch

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 28 Mai 2012, 13:35

Un bidon de 10l cu răchie :mrgreen:
Indubitabil!

mitzza
junior
junior

Mesaj de mitzza » 28 Mai 2012, 13:57

da, vin cu masina :D , si culmea ca intr-o zi unu imi zicea ca nu am nici o sansa cu artificiale, ca ieri, unu la pestisor o scos o stiuca de 3 kg...si ca o mai avut nu stiu cate trasaturi, da le-o ratat...ca eu cu plumbii aia a mei numa speri pestii...sau daca ma vad asa copil, ma iau de fraier :lol1:

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 28 Mai 2012, 14:15

mitzza scrie:de 2 saptamani, balta pe care o frecventez, e plina de stationari....eu ma duc cu trusa dupa mine in speranta de a captura ceva si pur si simplu nu pot sa pescuiesc, au un stil de a te faca sa te simti prost, pentru ca nu sunt bine venit!! ei la pluta, eu cu naluci le sperii toti pesti....mai ales in perioada asta in care nu e voie inca sa o "arda" la pluta....ei cu carasii si albiturile lor ma omoara...imi strica tot chefu....ce sa fac?! sa fiu nesimtit sa ma apuc de aruncari in nestire?!:) a mai patit cineva chestii de genu?! :( :wallbash: :wallbash:

Nu fi nesimtit ca poate dai de unii mai nesimtiti ca tine si te masi alegi si cu vreo bataie sau o baie. Eu te sfatuiesc sa suni la AJVPS si sa iti spui nemultumire, dar ai grija cum o faci sa nu te vada/auda aia ca poate li se pune pata! Apoi nu poti decat sa speri ca organele in drept isi vor face treaba si vor lua masurile necesare!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Mai 2012, 16:53

mitzza scrie:nu e privata. ieri, asta mi-o fost primu gand, sa ii sun sa ii amendeze pt ceea ce fac...nu vreau rau' nimanui dar totusi, cum eu ii accept sa ma accepte si ei... :fluch
da-i in gat fara nici o remuscare ... asta merita ...

ia-ti o distanta minima de ei si pescuieste linistit ... vezi daca nu gasesti prin trusa vreo oscilanta de 100 de grame macar sa fii sigur ca fug alevini pe o raza de 100 de metri de locul ala ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

mitzza
junior
junior

Mesaj de mitzza » 28 Mai 2012, 17:02

ma gandesc, ca atat cat e publica am voie sa pescuiesc cand vreau....si mai ales ca dintre toti, sunt cel mai drept:) :lol1:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 29 Mai 2012, 14:11

Daca stiti, puneti va rog un numar de telefon la care se poate suna in situatii din astea ... pescuit in prohibitie,braconaj... eu am sunat la politie si i-a durut in basca... nu au facut nimic.
Mersi.

mitzza
junior
junior

Mesaj de mitzza » 29 Mai 2012, 20:29

bineinteles, nesimtirea nu are margini! ajung la balta, 4 stationari cu rame dupa stiu eu ce brontozauri....sa nu deranjez merg pe malul opus...cand ma vad oamenii isi aduna betele, imi ureaza de sanatate, si dau sa plece. toate bune, doar ca inainte sa urce in masina au avut grija sa dea bine cu bolovani in apa ca sa imi asigure partida! :wallbash: :fluch :fluch :fluch

Scrie răspuns