cum sa fac sa prind un crap ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cum sa fac sa prind un crap ???
Am fost recent la pescuit si un prieten a incercat sa prinda crap si cand a scos lansetele din apa momeala era neatinsa vreau sa-mi spuneti si ce momeala sa folosesc ca sa prind un crap ???
Problema e ca am fost pana si eu frustrat pentru ca in acea balta erau 85% crapi!!!
Problema e ca am fost pana si eu frustrat pentru ca in acea balta erau 85% crapi!!!

e putin ciudat ca zici de pescuitul la crap pe un forum destinat discutiilor despre rapitori .... dar noah poate cineva da dupa crap si cu fiare , unii dam cu muste , altii cu ancore

spor la treaba .
- semlecangheorghe
- veteran
Trebuie sa gasesti locurile pe care crapul le viziteaza pentru hrana.,In general urmareste linia malurilor adinci,platouri,praguri,din larg.Daca gasesti insule scufundate,insista pe caoetele acestora,in cazul in care au o forma alungita.
Odata localizat un astfel de loc,trebuie momit.In general se foloseste porumb.Daca sint naraviti la boiles ,treaba se complica..trebuie naditi cu boiles..Odata facut patul de nada,trebuie mult rabdare...sint multe tehnici,cu autointepare cu plumb culisant ,cu momitor,la Wagler...Pina treci prin toate ,mai dureaza...spor si fir intins..
Odata localizat un astfel de loc,trebuie momit.In general se foloseste porumb.Daca sint naraviti la boiles ,treaba se complica..trebuie naditi cu boiles..Odata facut patul de nada,trebuie mult rabdare...sint multe tehnici,cu autointepare cu plumb culisant ,cu momitor,la Wagler...Pina treci prin toate ,mai dureaza...spor si fir intins..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- kingofbeasts
- veteran
Re: cum sa fac sa prind un crap ???
1.te du la pescuit!sweden scrie: cum sa fac sa prind un crap ???
2. urmarestei pe cei ce prind
3. fa ca ei

ps. pentru informatii suplimentare chinuiei cu intrebari pe baietii astia :
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/index.php

- Hotea Dragos
- utilizator nou
Cu boilies nu ai incercat?Incearca sa nadesti macar.. http://www.crap.ro/forum/phpBB2/index.p ... 2bbe6794ce cauta pe aici
Toti avem nevoie sa credem in ceva...eu cred ca am sa mai beau o bere!