cum sa fac sa prind un crap ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cum sa fac sa prind un crap ???
Viziteaza siteul www.crap.ro acolo gasesti mai multe informatii...sweden scrie:Am fost recent la pescuit si un prieten a incercat sa prinda crap si cand a scos lansetele din apa momeala era neatinsa vreau sa-mi spuneti si ce momeala sa folosesc ca sa prind un crap ???
Problema e ca am fost pana si eu frustrat pentru ca in acea balta erau 85% crapi!!!
-
- veteran
Ia un bat de 360 390 cu mulineta cu Baitruner si pune o montura cu plumb culisant cu antitangle struna cu leadcore carlig GCarp de 2/0 si un porcusor pe el intepat fin sub aripioara dorsala si lanseaza usor langa un perete de stuf cu apa min 1,5m adancime si lasa frana baitruner deschisa.
Daca este crap mai mare de 6kg in balta vei prinde deoarece crapul mare devine rapitor! Pe bune asa am vazut in delta pe intinsura dintre intrare pe Dovnita si intarea pe Raducu baietii stateau pe malul respectiv daca nu ai porcusori sau alti pesti strict de fund pune scoici din alea ca palma!
Fir Intins!
Daca este crap mai mare de 6kg in balta vei prinde deoarece crapul mare devine rapitor! Pe bune asa am vazut in delta pe intinsura dintre intrare pe Dovnita si intarea pe Raducu baietii stateau pe malul respectiv daca nu ai porcusori sau alti pesti strict de fund pune scoici din alea ca palma!
Fir Intins!