Cum "retinem" pestele?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 31 Aug 2007, 10:50

e o chestie de gandirea fiecaruia, va ajitati dejaba, bag sama ca nu faceti diferenta dintre peste si om, probabil ca unii dintre voi isi si imajineaza cum ar fi sa stai de vorba cu un shalau la ore tarzii, poate pe unu il doare sufletu sau nare taria necesara sai dea un chetroi in cap, asa ca il vara la rucsac si se face ca uitat de cheste, poate lu altu i se pare sadic si chinuitor si ii da cu piatra in cap sau baga cutitu' , nu vad rostu sati bati capu daca se chinuie pestele sau nu, de ce nu vil bateti cand inghite o marla de 15 cm trilingu si nul mai poti scoate fara sai dea sanjele. Dai cu toporu, ia chetroiu, muscal de coada, inteapal la opercul, stranjel de gat, oricum odata intrat pe mana unui om care vrea sal retina pestele are aceeasi soarta :roll:

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 01 Sep 2007, 10:45

todi scrie:de la discutii interesante despre cum sa prindem pestele am ajuns la discutii de genul asta.

daca in primele nu intalneam calificative de genul: tampit, sadic, etc. se pare ca topicurile usoare abunda de cuvinte grele.

@rambo aka chuck norris / jackie chan: incearca un stimulator al gandirii inainte sa postezi, o amfetamina sau macar adu'ti aminte de cei 7 ani de'acasa.

hai sa'ti explic poate se lipeste ceva de tine:

1. din ratiuni tehnice: un salau prins noaptea poate sa stea pana la o ora pe uscat fara sa moara, mai ales daca e cat de cat racoare. in tot timpul ala se zbate, eventual aterizeaza pe scule, calci pe el, iti inteapa barca etc. il bagi in sac? personal inca n'am vazut sac de rafie sau de pvc care sa reziste la dorsala salaului. :lol:

2. din ratiuni etice (care ma fac sa zambesc): prietene, orice moarte rapida este de preferat uneia lente, chinuitoare. asta din respect "pentru pestele pe care il prindem".

stii cum omor eu un peste prins din barca daca n'am cutit la indemana? ii dau capul pe spate pana ii plezneste osul, si moare instantaneu. dintr'o miscare, rapid si eficient :lol:

nu mai continua discutia ca n'are rost. mai bine du'te la pescuit si lasa pestii pe care ii prinzi sau nu'i prinzi pe mal la soare.
Ma rog...daca asta ii parerea ta...Inca ceva...nickul nu are nimic de-a face cu comportamentul sau modul meu de gandire etc.Nu stiu ce ai incercat sa exprimi prin"@rambo aka chuck norris / jackie chan".Apropo,sa stii ca nu am uitat de cei 7 ani de-acasa numai fiindca am folosit cuvantul "tampit" :shock: ...te inseli

Scrie răspuns