Culmea tupeului, A.J.V.P.S.ARAD
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Culmea tupeului, A.J.V.P.S.ARAD
Dragi pescari aradeni(fraierii nostrii dragi)
.A.J.V.P.S.Arad, va informeaza ca puteti pescui pe acumularea Taut,Arad,contra unei sume de 78 de ron pe an..Barajul are o suprafata de cca.240 de ha,si contine pe linga apa din topirea zapezilor,1 bucata hidrobicicleta scufundata,niscaiva buruieni,pietre si namol...Numeroasa populatie piscicola,formata dintr-o familie de 5 obleti,2 familii de bibani si un clean,ramasi in urma secarii complete a lacului in toamna anului 2011,va asigura fondul piscicol necesar pentru a garanta o partida de pescuit reusita oricarui doritor...
Zvonurile cum ca lacul a fost golit complet de peste sint tottal neadevarate,drept dovada ,numeroasa populatie piscicola prezentata mai sus..
Iar cele peste 60 de tone de daunatori,formate din speciile crap, caras, fitofag,clean,biban,pastrav de lac si salau,au fost indepartate din acest minunat lac,pentru a se putea pescui in conditii civilizate...Destinatia daunatorilor indepartati din lac a ramas momentan necunoscuta...
Mai multe detalii,la A.J.V.P.S.ARAD,la domnu Nica Degeratu...
Nu uitati sa va platiti permisul pentru Taut,cea mai mare realizare a A.J.V.P.S.Arad.din ultimii 20 de ani...
Pentru doar 78 de ron pe an,puteti beneficia de ofertele acestui lac minunat..
Doar prin A.J.V.P.S.Arad....
.A.J.V.P.S.Arad, va informeaza ca puteti pescui pe acumularea Taut,Arad,contra unei sume de 78 de ron pe an..Barajul are o suprafata de cca.240 de ha,si contine pe linga apa din topirea zapezilor,1 bucata hidrobicicleta scufundata,niscaiva buruieni,pietre si namol...Numeroasa populatie piscicola,formata dintr-o familie de 5 obleti,2 familii de bibani si un clean,ramasi in urma secarii complete a lacului in toamna anului 2011,va asigura fondul piscicol necesar pentru a garanta o partida de pescuit reusita oricarui doritor...
Zvonurile cum ca lacul a fost golit complet de peste sint tottal neadevarate,drept dovada ,numeroasa populatie piscicola prezentata mai sus..
Iar cele peste 60 de tone de daunatori,formate din speciile crap, caras, fitofag,clean,biban,pastrav de lac si salau,au fost indepartate din acest minunat lac,pentru a se putea pescui in conditii civilizate...Destinatia daunatorilor indepartati din lac a ramas momentan necunoscuta...
Mai multe detalii,la A.J.V.P.S.ARAD,la domnu Nica Degeratu...
Nu uitati sa va platiti permisul pentru Taut,cea mai mare realizare a A.J.V.P.S.Arad.din ultimii 20 de ani...
Pentru doar 78 de ron pe an,puteti beneficia de ofertele acestui lac minunat..
Doar prin A.J.V.P.S.Arad....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Re: Culmea tupeului, A.J.V.P.S.ARAD
Nu se pune!!!Gheoghe de ce nu informezi corect si complet.....mai salasluieste si celebra...."anghila de taut", se pare ca e in perioada de hranire intensa si poate fi vazuta fugarind si zburatacind obletii...nu-s chiar 5...ca a mai "venit"...in vizita o familie formata din patru membri: mama, tata, un copil vitreg, infiat de la centrul de plasament de la Livada, preten bun cu somnii aia de s-or dus.....
(se zvoneste ca n-ar fi oblete pur ci "piula ciobanului"....) si bunicul, din partea mamei vitrege....toti refugiati din vaile ce alimenteaza barajul.....ca-s "neste unii, tarani"-ciobani.....ce mai dau cu tomoxan....pe oi".....si-i mai bine pe "apa mare...ca e mai diluat", zice al batran, tata lu' mama vitrega.....
In rest....e frumos.....hai sa "merem tati" la pescuit...pe Taut, poate vine si nenea Dinu....cu proiectu'.!!!.....

In rest....e frumos.....hai sa "merem tati" la pescuit...pe Taut, poate vine si nenea Dinu....cu proiectu'.!!!.....

- semlecangheorghe
- veteran
Mah frate,ca au luat pestele....asta este..
Da sa pui tidula pe usa la A.J.V.P.S.,in care ceri taxa pe 2012,pe un baraj golit complet de apa,mi se pare culmea tupeului
Si asta dupa ce in 2011,ai luat bani de la pescari,pentru Taut,si l-ai golit complet..
Mai intii sa populeze ,eventual,si apoi da,peste vreo 2,3 ani...Chit ca asa cleni si asa bibani ca si Taut,mai greu or sa se faca...
Da sa pui tidula pe usa la A.J.V.P.S.,in care ceri taxa pe 2012,pe un baraj golit complet de apa,mi se pare culmea tupeului
Si asta dupa ce in 2011,ai luat bani de la pescari,pentru Taut,si l-ai golit complet..
Mai intii sa populeze ,eventual,si apoi da,peste vreo 2,3 ani...Chit ca asa cleni si asa bibani ca si Taut,mai greu or sa se faca...
.
.
Informatiile tale nu sunt chiar la zi, dupa ce a mancat toti cei cinci obleti plus familia venita in vizita anghila de Taut s-a sinucis pe motiv de singuratate, asa ca astazi in Taut a mai ramas "piula ciobanului"devalin scrie:Nu se pune!!!Gheoghe de ce nu informezi corect si complet.....mai salasluieste si celebra...."anghila de taut", se pare ca e in perioada de hranire intensa si poate fi vazuta fugarind si zburatacind obletii...nu-s chiar 5...ca a mai "venit"...in vizita o familie formata din patru membri: mama, tata, un copil vitreg, infiat de la centrul de plasament de la Livada, preten bun cu somnii aia de s-or dus.....(se zvoneste ca n-ar fi oblete pur ci "piula ciobanului"....) si bunicul, din partea mamei vitrege....toti refugiati din vaile ce alimenteaza barajul.....ca-s "neste unii, tarani"-ciobani.....ce mai dau cu tomoxan....pe oi".....si-i mai bine pe "apa mare...ca e mai diluat", zice al batran, tata lu' mama vitrega.....
- semlecangheorghe
- veteran
Deacuma Tautul este pista perfecta pentru orice concurs...CONDITII EGALE ,pentru toti concurentii..La stationar,nu o sa mai fie avantajate capetele de sector,deoarece citi pesti sint pe laterale tot atitia o sa fie si pe mijloc, adica ..00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Daca nu ma credeti ,numarati-i..
Cea mai mare realizare a ultimilor 20 de ani...domnu Deme,domnuIonescu,domnu Degeratu
Pentru asa 'realizari",78 de ron este chilipr curat,inca odata

Daca nu ma credeti ,numarati-i..
Cea mai mare realizare a ultimilor 20 de ani...domnu Deme,domnuIonescu,domnu Degeratu

Pentru asa 'realizari",78 de ron este chilipr curat,inca odata

.
.
-
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran
Si io.Azi am fost cu niste amici sa ne platim tarifele de acces..Unul dintre noi s-a dus in birou la domnu Degeratu,sa-i dea ceva de la o cunostinta..Cind l-a vazut domnu Degeratu ,a zbierat cit il tineau plaminii,
'-Sa-i zici la dobitocul ala sa vina sa ii arat eu unde zice legea ca eu trebuie sa ies pe apa pentru a incasa tariful de acces?"
'Dobitocul ala'(adica io),tocmai era la ghiseu si isi platea taxa de acces..Cum sa iasa domnu Degeratu din birou??Doar e simplu sa stai pe scaun si sa vina banu,nu??
Si limbajul folosit este probabil o noua strategie de a ATRAGE CIT MAI MULTI COTIZANTI,
No buuun,daca ma duceam la birou,sigur ajungeam sa ne certam,asa ca eu n-am zis nimic si am plecat.Taxa am platit,sper sa le stea in git...La fel ca si aluia de a golit Tautul de peste...
'-Sa-i zici la dobitocul ala sa vina sa ii arat eu unde zice legea ca eu trebuie sa ies pe apa pentru a incasa tariful de acces?"

'Dobitocul ala'(adica io),tocmai era la ghiseu si isi platea taxa de acces..Cum sa iasa domnu Degeratu din birou??Doar e simplu sa stai pe scaun si sa vina banu,nu??
Si limbajul folosit este probabil o noua strategie de a ATRAGE CIT MAI MULTI COTIZANTI,

No buuun,daca ma duceam la birou,sigur ajungeam sa ne certam,asa ca eu n-am zis nimic si am plecat.Taxa am platit,sper sa le stea in git...La fel ca si aluia de a golit Tautul de peste...
.
.
asta-i culmea tupeului. Sa ceri taxa de acces pe un baraj care afost secat cu cateva luni inainte.
de fapt ma razgandesc. Fac foarte bine ca cer taxa, doar ca e prea mica... din barajul Taut au scos cele 60.000 kg peste pt ca era apa suprapopulata, iar cantitatea scoasa reprezinta surplusul pt a nu risca sa moara pestii din lipsa de oxigen.
de fapt ma razgandesc. Fac foarte bine ca cer taxa, doar ca e prea mica... din barajul Taut au scos cele 60.000 kg peste pt ca era apa suprapopulata, iar cantitatea scoasa reprezinta surplusul pt a nu risca sa moara pestii din lipsa de oxigen.
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
au lansat zvonul ca sa populat cu 20 tone de crap si caras
oricum, semnlecane tata..voi sunteti de vina, pentru ca aici injurati in gura mare si ii faceti troaca de porci si pe dincolo ii "periati", PLATITI si mai si stati cu capul intre urechi cand va jigneste (ori dobitoc nu e o jignire).
nu inteleg cum se poate una ca asta
oricum, semnlecane tata..voi sunteti de vina, pentru ca aici injurati in gura mare si ii faceti troaca de porci si pe dincolo ii "periati", PLATITI si mai si stati cu capul intre urechi cand va jigneste (ori dobitoc nu e o jignire).
nu inteleg cum se poate una ca asta
- semlecangheorghe
- veteran
Cred ca ma confunzi...eu nu i-am 'periat'..
Daca te referi la faptul ca am spus ca prin comparatie ,a.j.v.p.s.-ul.."pare"mai alb ca si Federatia popesciana,poti sa zici ca i-am" periat..'
Ca am fost bucurosi cind au populat cu puiet de salau si pastrav,si alte specii??Pai nu era un lucru bun??Am sperat,eu cel putin,ca se misca ceva,si aici m-am inselat,recunosc..De fapt cu Tautul au fost interese mult mai mari ,decit credem noi..
Din punctul meu de vedere a.j.v.p.s.-ul local,ar putea fi condus mult mai bine pe linie de pescuit.De aceea am decis sa nu mai imi fac permis la a.j.v.p.s....asta este tot..
Daca te referi la faptul ca am spus ca prin comparatie ,a.j.v.p.s.-ul.."pare"mai alb ca si Federatia popesciana,poti sa zici ca i-am" periat..'
Ca am fost bucurosi cind au populat cu puiet de salau si pastrav,si alte specii??Pai nu era un lucru bun??Am sperat,eu cel putin,ca se misca ceva,si aici m-am inselat,recunosc..De fapt cu Tautul au fost interese mult mai mari ,decit credem noi..
Din punctul meu de vedere a.j.v.p.s.-ul local,ar putea fi condus mult mai bine pe linie de pescuit.De aceea am decis sa nu mai imi fac permis la a.j.v.p.s....asta este tot..
.
.