Culmea tupeului, A.J.V.P.S.ARAD

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Culmea tupeului, A.J.V.P.S.ARAD

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2012, 16:51

soimu` scrie:au lansat zvonul ca sa populat cu 20 tone de crap si caras
oricum, semnlecane tata..voi sunteti de vina, pentru ca aici injurati in gura mare si ii faceti troaca de porci si pe dincolo ii "periati", PLATITI si mai si stati cu capul intre urechi cand va jigneste (ori dobitoc nu e o jignire).
nu inteleg cum se poate una ca asta

Stai linistit,toate la timpul lor...nu sta nimeni cu capul intre urechi..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 09 Apr 2012, 22:42

Gigi,
Cam cati pescari sunt in Arad ?
Cam cati sunt cotizanti la Ajvps Arad ?
Intreb aproximativ... nu vreau cifre exacte... adica sa intelegem si noi tabloul !
Cine e Degeratu ? presedintele, directoru... ?
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 10 Apr 2012, 00:44

Secretaru :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Apr 2012, 06:40

miky scrie:Gigi,
Cam cati pescari sunt in Arad ?
Cam cati sunt cotizanti la Ajvps Arad ?
Intreb aproximativ... nu vreau cifre exacte... adica sa intelegem si noi tabloul !
Cine e Degeratu ? presedintele, directoru... ?
In Arad sint aproximativ,nu stiu...4-5000 de pescari..poate gresesc..
La a.j.v.p.s.,cred ca 2-3000,nu am idee..
Interesant este ca A.J.V.P.S.Arad,are constiuita separat asociatie de pescari...daca e adevarat ce am auzit..evident cotizatiile curg la vinatori..firmiturile ramin la 'pescari"
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

soimu`
junior
junior

Mesaj de soimu` » 10 Apr 2012, 07:11

toate se vor termina destul de repede
adica, acum au prins fonduri de vanatare bunicele pentru care nu au trebuit sa faca mai nimic iar cele pe care le-au pierdut au omorat pe ele ABSOLUT tot vanatul (stiu cazuri concrete in care toti vanatoarii din grupa aveau "voie" sa mearga oricand si sa omoare oricat, pentru ca AJVPS a pierdut fondul respectiv si vroia sa il dea FARA VANAT)
acum adeministreaza fondurile atribuite la fel ca si pana anii trecuti...adica deloc, nu hranesc, nu populeaza nu au paza semnificativa, pe fondurile lor iarna moare vanatul de foame (sau pleaca) iar vara e haituit de ei si de braconieri
pe parte piscicola lucrurie stau EXACT tot asa
problema este ca pe parte piscicola veniturile vin din cotizatii
iar cum la ei cotizatiile sunt cele mai mari cu o gramada de extra taxe, atitudinea fata de membrul cotizant este tot asa ca si pana acum, cu aroganta si fara nici un minim de respect, la ei mai cotizeaza in general "traditionalistii" pensionari, dar care sunt tot mai putini si care vad tot mai multe optiuni.
asa ca, in cativa ani eu cred ca se va termina AJVPS, "de la cap" adica la urmatoarea sesune de licitatii pentru fondurile de vanatoare, ei nu vor mai prinde fonduri.... si din cotizatia de pescari nu vor putea sa tina aparatul de conducere "generos" ....pentru ca, se stie, la ei Aparatul de conducere e mare si binne retribuit, dar nu au organe de executie decat o casiera...de fapt nici nu au nevoie, ca nu fac nimic decat sa incaseze cotizatiile de la "dobitoci" :D
eu asa vad lucrurlie...si cred ca e tare firesc sa se duca dracului si aceasta asociatie mega comunista care a trait bine ca un parazit si care nici dupa 20 ani nu a reusit sa se transforme intr-o forma functionala

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 10 Apr 2012, 07:33

[quote="soimu`"], la ei mai cotizeaza in general "traditionalistii" pensionari, dar care sunt tot mai putini si care vad tot mai multe optiuni.
asa ca, in cativa ani eu cred ca se va termina AJVPS, ....pentru ca, se stie, la ei Aparatul de conducere e mare si binne retribuit, dar nu au organe de executie decat o casiera...de fapt nici nu au nevoie, ca nu fac nimic decat sa incaseze cotizatiile de la "dobitoci" :D
eu asa vad lucrurlie...

Dupa cei faci traditionalisti ii transformi in dobitoci, oricum de cand lumea se stie ca ,,cine zice ala e'' :evil: :oops:

soimu`
junior
junior

Mesaj de soimu` » 10 Apr 2012, 07:49

lucky_51 scrie:
soimu` scrie:, la ei mai cotizeaza in general "traditionalistii" pensionari, dar care sunt tot mai putini si care vad tot mai multe optiuni.
asa ca, in cativa ani eu cred ca se va termina AJVPS, ....pentru ca, se stie, la ei Aparatul de conducere e mare si binne retribuit, dar nu au organe de executie decat o casiera...de fapt nici nu au nevoie, ca nu fac nimic decat sa incaseze cotizatiile de la "dobitoci" :D
eu asa vad lucrurlie...

Dupa cei faci traditionalisti ii transformi in dobitoci, oricum de cand lumea se stie ca ,,cine zice ala e'' :evil: :oops:
imi pare rau ca ai inteles asa putin
pe colegul semlecan la facut "dobitoc" secretarul AJVPS...asa ca mi-am permis sa citez
daca nu ai urmarit discutia sau ai citit pealocuri, ar fi bine sa fi mai rezervat

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 10 Apr 2012, 08:05

soimu` scrie:toate se vor termina destul de repede
adica, acum au prins fonduri de vanatare bunicele pentru care nu au trebuit sa faca mai nimic iar cele pe care le-au pierdut au omorat pe ele ABSOLUT tot vanatul (stiu cazuri concrete in care toti vanatoarii din grupa aveau "voie" sa mearga oricand si sa omoare oricat, pentru ca AJVPS a pierdut fondul respectiv si vroia sa il dea FARA VANAT)
acum adeministreaza fondurile atribuite la fel ca si pana anii trecuti...adica deloc, nu hranesc, nu populeaza nu au paza semnificativa, pe fondurile lor iarna moare vanatul de foame (sau pleaca) iar vara e haituit de ei si de braconieri
pe parte piscicola lucrurie stau EXACT tot asa
problema este ca pe parte piscicola veniturile vin din cotizatii
iar cum la ei cotizatiile sunt cele mai mari cu o gramada de extra taxe, atitudinea fata de membrul cotizant este tot asa ca si pana acum, cu aroganta si fara nici un minim de respect, la ei mai cotizeaza in general "traditionalistii" pensionari, dar care sunt tot mai putini si care vad tot mai multe optiuni.
asa ca, in cativa ani eu cred ca se va termina AJVPS, "de la cap" adica la urmatoarea sesune de licitatii pentru fondurile de vanatoare, ei nu vor mai prinde fonduri.... si din cotizatia de pescari nu vor putea sa tina aparatul de conducere "generos" ....pentru ca, se stie, la ei Aparatul de conducere e mare si binne retribuit, dar nu au organe de executie decat o casiera...de fapt nici nu au nevoie, ca nu fac nimic decat sa incaseze cotizatiile de la "dobitoci" :D
eu asa vad lucrurlie...si cred ca e tare firesc sa se duca dracului si aceasta asociatie mega comunista care a trait bine ca un parazit si care nici dupa 20 ani nu a reusit sa se transforme intr-o forma functionala
Fara suparare, dar intregul tau ,,citat '' este de fapt o injurie la adresa asociatiei si a membrilor ei care dupa cum reiese sant pensionarii. Oricum as lua pasajul tot asa reiese, asa ca inca odata :oops:

soimu`
junior
junior

Mesaj de soimu` » 10 Apr 2012, 08:35

lucky...ceea ce intelegi tu din cele scrise de mine, este o problema care ma priveste mai putin, intrucat, se pare, nu pot sa schimb anumiti parametrii de intelegere, dar in continuare si cu atat mai mult, te invit la o atitudine mai rezervata
sigur ca nu ma supar, nu vad nici un motiv

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 10 Apr 2012, 09:09

[quote="soimu`"]lucky...ceea ce intelegi tu din cele scrise de mine, este o problema care ma priveste mai putin, intrucat, se pare, nu pot sa schimb anumiti parametrii de intelegere

Sa parafrazam o emisiune de succes si: ,, sa intrebam publicul '' ce intelege ? :?:

Scrie răspuns