toate se vor termina  destul de repede
adica, acum au  prins  fonduri de vanatare bunicele  pentru care  nu au trebuit sa faca mai nimic iar cele pe care le-au pierdut  au  omorat pe ele ABSOLUT tot vanatul (stiu cazuri concrete in care  toti vanatoarii din grupa aveau  "voie" sa mearga   oricand  si sa omoare oricat, pentru ca AJVPS  a pierdut  fondul respectiv si vroia sa il dea FARA VANAT)
acum adeministreaza fondurile  atribuite la fel ca si  pana anii trecuti...adica deloc,  nu hranesc, nu populeaza nu  au paza  semnificativa, pe fondurile lor iarna moare vanatul de foame (sau pleaca)  iar vara e haituit   de ei si de braconieri 
pe parte piscicola lucrurie stau EXACT tot asa
problema  este ca pe parte piscicola veniturile vin din cotizatii
iar cum la ei cotizatiile sunt cele mai mari  cu o gramada de extra taxe, atitudinea  fata de membrul cotizant este tot asa ca si pana acum, cu  aroganta si fara nici un minim de respect,  la ei mai cotizeaza in general  "traditionalistii" pensionari, dar care  sunt tot mai putini si care vad  tot mai  multe optiuni.
asa ca,  in cativa ani eu cred ca  se va termina AJVPS, "de la cap" adica  la urmatoarea sesune de licitatii  pentru fondurile de vanatoare, ei nu vor mai prinde fonduri.... si  din cotizatia de pescari nu vor putea sa  tina  aparatul de conducere "generos" ....pentru ca, se stie,  la ei  Aparatul de conducere e mare si  binne retribuit, dar nu au  organe de executie decat o casiera...de fapt nici nu au nevoie, ca nu  fac nimic decat sa incaseze  cotizatiile de la "dobitoci"  

eu asa vad lucrurlie...si cred ca e tare firesc sa  se duca dracului si aceasta asociatie mega comunista care a trait bine  ca un parazit  si care nici dupa 20 ani  nu a reusit sa   se transforme intr-o forma functionala