toate se vor termina destul de repede
adica, acum au prins fonduri de vanatare bunicele pentru care nu au trebuit sa faca mai nimic iar cele pe care le-au pierdut au omorat pe ele ABSOLUT tot vanatul (stiu cazuri concrete in care toti vanatoarii din grupa aveau "voie" sa mearga oricand si sa omoare oricat, pentru ca AJVPS a pierdut fondul respectiv si vroia sa il dea FARA VANAT)
acum adeministreaza fondurile atribuite la fel ca si pana anii trecuti...adica deloc, nu hranesc, nu populeaza nu au paza semnificativa, pe fondurile lor iarna moare vanatul de foame (sau pleaca) iar vara e haituit de ei si de braconieri
pe parte piscicola lucrurie stau EXACT tot asa
problema este ca pe parte piscicola veniturile vin din cotizatii
iar cum la ei cotizatiile sunt cele mai mari cu o gramada de extra taxe, atitudinea fata de membrul cotizant este tot asa ca si pana acum, cu aroganta si fara nici un minim de respect, la ei mai cotizeaza in general "traditionalistii" pensionari, dar care sunt tot mai putini si care vad tot mai multe optiuni.
asa ca, in cativa ani eu cred ca se va termina AJVPS, "de la cap" adica la urmatoarea sesune de licitatii pentru fondurile de vanatoare, ei nu vor mai prinde fonduri.... si din cotizatia de pescari nu vor putea sa tina aparatul de conducere "generos" ....pentru ca, se stie, la ei Aparatul de conducere e mare si binne retribuit, dar nu au organe de executie decat o casiera...de fapt nici nu au nevoie, ca nu fac nimic decat sa incaseze cotizatiile de la "dobitoci"
eu asa vad lucrurlie...si cred ca e tare firesc sa se duca dracului si aceasta asociatie mega comunista care a trait bine ca un parazit si care nici dupa 20 ani nu a reusit sa se transforme intr-o forma functionala