culmea braconajului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 03 Sep 2011, 10:47

ovi_vl scrie:exista mai nou si parasute pentru obleti,o sa scoata si pentru alevini si gata o sa se aleaga praful. . . cele mai interesante capturi la spinning au fost: -parasuta cu caras viu,ulterior eliberat,parasuta cu crap mort si imputit (asta a fost cel mai nasol sa desfac vobblerul) si piesa de rezistenta sac cu caine mort ,dar asta mai continea ceva lingurite ruginite pe care le am reconditionat apoi :))) si un amic de al meu a prins tot la spining montura de stationar cu caras iarasi viu , in carlig :)) mentionez ca nu erau stationaristi pe balta atunci ,deci saracu statea acolo de cel putin o zi. Propun sa se faca o rubrica "ce am scos astazi din apa" si sa punem acolo fotografii si impresii gen: cauciucul tau e de dacie, al meu e de tractor,s a zbatut mai mult :roll: :lol:
eventual cratita mea de 10 litri cu care m-am luptat 15 min si m-a plimbat 50 mai la vale:))

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 03 Sep 2011, 11:44

deltaic scrie:>melculbeat< Ce naiba este parasuta ca am tot auzit vorbind-se de ea dar spre rusinea mea nu stiu ce este ?
e o plasa dreptunghiulara, din monofilament si care se agata de linia lansetei. o arunci, eventual ii pui si bambina, ca sa te simti putin pescar si astepti.
problema cea mai mare a acestor plase este ca cele rupte si ramase in apa distrug mai mult decit cele utilizate prin metoda de mai sus. de multe ori am scos cu jigul parasute pline cu pesti in diferite stadii de descompunere.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 03 Sep 2011, 11:47

poti sa faci un desen? :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 03 Sep 2011, 12:10

daca ma apuc sa desenez, e grav. s-ar putea sa-mi vina idei despre cum sa plonjeze optim ca sa agate toti pestii din zona acoperita, despre cum sa se comporte in apa ca sa nu se mai agate, pagubindu-l pe bietul pescar de atitia banuti. la naiba! vrei sa-mi patenteze chinezii descoperirile? :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 03 Sep 2011, 13:45

Sunt lamurit ! Multumesc! Mai bine nu aflam.Daca tot am aflat voi sti cum sa abordez problema.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 03 Sep 2011, 15:37

invata-ne si pe noi, poate ai vreo solutie minune. eu unul, in afara de injuraturi ca la usa cortului, nu am rezolvat nimic.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 03 Sep 2011, 15:57

melculbeat scrie:invata-ne si pe noi, poate ai vreo solutie minune. eu unul, in afara de injuraturi ca la usa cortului, nu am rezolvat nimic.
e simplu . dai cu jig-ul peste parasuta si o tragi afara . bineinteles ca fiind neindemanatic din fire...nu stii sa descurci jigul din plasa si automat o rupi . :lol:
acum depinde pe unde si cu cine esti ..sau mai degraba cati sunt ei .

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 03 Sep 2011, 21:32

deltaic... nu te mai lua dupa interpretarile aiuristice ale baietilor de pe forum... stim cu totii ca o parasuta arata asa:

Imagine

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 03 Sep 2011, 21:55

Ionut the carp scrie:deltaic... nu te mai lua dupa interpretarile aiuristice ale baietilor de pe forum... stim cu totii ca o parasuta arata asa:

Imagine
hopa...asta parca i din alta categorie de filme,nu d alea de pescuit :d

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 03 Sep 2011, 22:33

Ionut the carp scrie:

Imagine
la parasuta asta musai sa dai cu ,,gume " parca as vrea si eu sa steie astea pe mal mai ceva ca salaul in apa (sa vezi atunci braconaj :!: ). si daca are si peste atunci poti sa zici ca parazitii ,, ma gasesti dind la peste fara undita pe lac "
:lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns