eventual cratita mea de 10 litri cu care m-am luptat 15 min si m-a plimbat 50 mai la vale:))ovi_vl scrie:exista mai nou si parasute pentru obleti,o sa scoata si pentru alevini si gata o sa se aleaga praful. . . cele mai interesante capturi la spinning au fost: -parasuta cu caras viu,ulterior eliberat,parasuta cu crap mort si imputit (asta a fost cel mai nasol sa desfac vobblerul) si piesa de rezistenta sac cu caine mort ,dar asta mai continea ceva lingurite ruginite pe care le am reconditionat apoi)) si un amic de al meu a prins tot la spining montura de stationar cu caras iarasi viu , in carlig
) mentionez ca nu erau stationaristi pe balta atunci ,deci saracu statea acolo de cel putin o zi. Propun sa se faca o rubrica "ce am scos astazi din apa" si sa punem acolo fotografii si impresii gen: cauciucul tau e de dacie, al meu e de tractor,s a zbatut mai mult
![]()
culmea braconajului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
e o plasa dreptunghiulara, din monofilament si care se agata de linia lansetei. o arunci, eventual ii pui si bambina, ca sa te simti putin pescar si astepti.deltaic scrie:>melculbeat< Ce naiba este parasuta ca am tot auzit vorbind-se de ea dar spre rusinea mea nu stiu ce este ?
problema cea mai mare a acestor plase este ca cele rupte si ramase in apa distrug mai mult decit cele utilizate prin metoda de mai sus. de multe ori am scos cu jigul parasute pline cu pesti in diferite stadii de descompunere.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
daca ma apuc sa desenez, e grav. s-ar putea sa-mi vina idei despre cum sa plonjeze optim ca sa agate toti pestii din zona acoperita, despre cum sa se comporte in apa ca sa nu se mai agate, pagubindu-l pe bietul pescar de atitia banuti. la naiba! vrei sa-mi patenteze chinezii descoperirile? 

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
e simplu . dai cu jig-ul peste parasuta si o tragi afara . bineinteles ca fiind neindemanatic din fire...nu stii sa descurci jigul din plasa si automat o rupi .melculbeat scrie:invata-ne si pe noi, poate ai vreo solutie minune. eu unul, in afara de injuraturi ca la usa cortului, nu am rezolvat nimic.

acum depinde pe unde si cu cine esti ..sau mai degraba cati sunt ei .
-
- veteran