Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2012, 18:09

OK...felicitari pentru simtul umorului de care dispuneti si multam ca mi-ati inteles "spiritualismul"
:wink:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 03 Ian 2012, 18:15

cum e cu mustele cu "balast la cap" ? Asta mi s-a parut cea mai cea traducere . :oops: .Oricita intelegere as avea dar asta depasesete orice limita a bunului simt si ,mai ales, a traducerii profesioniste ! Ce dracu', ploua cu galeata e acelasi lucru cu ploua cu pisici si ciini ? Daca nu sintem respectati ca telespectatori ,e cazul sa nu fim respectati nici ca pescari ?

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 03 Ian 2012, 18:26

...probabil ca daca nu ar fi vorba de dublaj ci subtitrare aceste greseli ar trece mai usor prin ochii obiectivi ai telespectatorilor pescari. S-a ajuns la solutia dublaj pentru a evita eventualele probleme legate de materialele in limba maghiara, respectiv pentru telespectatorii din Ungaria, materialele romanesti.
Nu cred ca e vorba de respect aici altfel nu mai emiteam pe teritoriul Romaniei, este o problema legata strict de traducerea si adaptarea textelor de catre studioul de dublaj, problema pe care speram sa o rezolvam cat de curand posibil.

cu stima,

V Hodorog

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Ian 2012, 19:14

victor fishing scrie:...probabil ca daca nu ar fi vorba de dublaj ci subtitrare aceste greseli ar trece mai usor prin ochii obiectivi ai telespectatorilor pescari. S-a ajuns la solutia dublaj pentru a evita eventualele probleme legate de materialele in limba maghiara, respectiv pentru telespectatorii din Ungaria, materialele romanesti.
Nu cred ca e vorba de respect aici altfel nu mai emiteam pe teritoriul Romaniei, este o problema legata strict de traducerea si adaptarea textelor de catre studioul de dublaj, problema pe care speram sa o rezolvam cat de curand posibil.

cu stima,

V Hodorog
Victore cu tot respectul, greseala cred eu ca vine de la cel ce face dublajul sau de la cel ce face traducerea, poate e una si aceasi persoana , nu stiu....
Am sesizat ca are accentul destul de puternic al unui etnic maghiar si cred ca nu stapineste vocabularu limbii romane si de acolo vine tot "deranjul " acesta ...

Incercarea de-a traduce fiecare cuvint dintr-o limba in alta fara a intelege sensul cuvintului poate produce asemenea derapaje ....

Eu nu am mari probleme pt. ca inteleg ambele limbi suficient de bine si chiar ma distreaza sensul unor cuvinte "noi" ce provin din traducere...

Oricum spor la treaba in 2012 si salut revenirea ta in colectivul PV-TV.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Ian 2012, 20:28

@victor fishing

Domne cand merita merita! :lol: Adica chiar vreau sa va felicit pentru atentionarea care ati pus-o pe post privind eventualele probleme de receptie/traducere, etc. Sincer bravo! Ati dovedit ca sunteti receptivi si interesati. Lucru surprinzator uneori in Romania...

@vali stratonov

Hai Vali ca ai fost ok in Laponia! Si vorbeati si romaneste! :lol:
V-am urmarit cu placere pe toti :wink: Frumoase peisaje! Mai ales stiucile din ele... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 03 Ian 2012, 20:53

Ce super o fost emisiunea asta cu Suedia

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 04 Ian 2012, 12:10

Zamfi scrie:@victor fishing

Domne cand merita merita! :lol: Adica chiar vreau sa va felicit pentru atentionarea care ati pus-o pe post privind eventualele probleme de receptie/traducere, etc. Sincer bravo! Ati dovedit ca sunteti receptivi si interesati. Lucru surprinzator uneori in Romania...

@vali stratonov

Hai Vali ca ai fost ok in Laponia! Si vorbeati si romaneste! :lol:
V-am urmarit cu placere pe toti :wink: Frumoase peisaje! Mai ales stiucile din ele... :lol:
Meritul e doar al stiucilor , a peisajului Suediei si bineinteles al cameramanului PVTV= Florin Niturad care a facut o treaba excelenta... :wink:

Deasemenea nu trebuie uitata implicarea si sustinere TOTALA a echipei AVP (de atunci)condusa de Malin Musatescu , implicate fara de care toate cele vazute de voi aseara in filmuletele prezentate nu ar fi putut fi posibile.

Noi cei din "film" doar am incercat sa ne adaptam NORMALITATII de acolo... :lol: si se pare ca am reusit.

De atunci incoace ,din 2009 petrec in fiecare an macar 1 saptamina in Suedia si nu regret deloc asta .... :wink:

Sunt pe cale sa-mi iau din timp biletele de avion via Suedia pt. luna septembrie 2012. :wink: :lol:

Doresc oricarui pescar de spinning de la noi sa poata merge la pescuit in Suedia si Norvegia ....sigur isi vor schimba mentalitatea despre natura , ape si pesti ...in mod pozitiv bineinteles.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 04 Ian 2012, 13:18

@Zamfi

Multumim si imi cer scuze in numele Echipei PVTV pentru problemele de dublaj, se pare ca problema a fost totusi de RCS prin schimbarea unor coordonate audio in satelit. Din cate am inteles problemele au fost rezolvate. Oricum daca mai sunt probleme va stam la dispozitie.

Ref. la problemele de dublaj incercam sa imbunatatim si acest aspect.

Ref. la alte emisiuni/ destinatii atinse de PVTV va recomand si alte emisiuni:

Cea de-a treia editie a Campionatului Mondial de pescui la rapitori cu naluci artificiale de pe mal - Nera, 80 de kilometri de Perugia.

http://pv-tv.tv/romanian/video/cm-de-pe ... -2011.html

Cum sa prinzi stiuci in Suedia, la Marea Baltica - Vastervik

http://pv-tv.tv/romanian/video/cum-sa-p ... ltica.html

...le regasiti in emisiuni integrale in cadrul programului PVTV.

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 04 Ian 2012, 13:25

Pe 11 Septembrie 2009 un pastrav comun de 18,80 kilograme a fost prins de Tom Healy in raul Manistee in Michigan, stabilind dupa multi ani noul record mondial, record recunoscut atat de catre IGFA (International Game xxx Association ) cat si de Fresh Water Fishing Hall of Fame. In 2010 un alt pastrav comun, de aceeasi dimensiune a fost prin si de catre Roger Hellen in lacul Michigan

http://pv-tv.tv/romanian/pesti/pastravu ... fario.html

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Ian 2012, 14:47

Daaaa ,frumos! Incepe cu 14! :lol: Intotdeauna il urmaresc cu placere pe Ovidiu ...Daca citeste randurile astea il anunt oficial ca am prins-o in iarna asta pe Ileana! :lol: :lol: :lol:
O sa inteleaga el depre ce e vorba... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Închis