Crima (probabil fara pedeapsa)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

adelin801swim
junior
junior

Crima (probabil fara pedeapsa)

Mesaj de adelin801swim » 03 Noi 2012, 21:11

Salutare dragi pescari , ma numesc Preda Adelin am 23 de ani si sunt din Resita , sunt un impatimit al pescuitului la spinning si probabil un viitor muscar.
Viitez muntele Semenic in fiecare anotimp , dar din pacate in tomna aceasta lucrurile s-au schimbat.
Lacul de acumulare Valiug ( gozna ) a fost concesionat unor cehi , care au decis sa renoveze digul , asa ca au secat tot barajul.
Totul a decurs foarte bine pana ieri , cand cei d la conducer s-au gandit sa goleasca lacul valiug cu ajutorl portilor de la baza barajului , asa ca tot malul si pestii au "plecat" in aval , spun "plecat" ca ei defapt au murit imediat dupa iesirea din baraj.

Din pacate tot ecosistemul a fost distrus fara ca cei de la conducer sa anunte autoritatile si au facut cu au dorit ei.

Puteti vizualiza dezastrul pe aceasta pagina http://www.opiniatimisoarei.ro/dezastru ... 03/11/2012
- in joscul paginii este un filmulet de 11 minute in care veti vedea oamenii cu saci carand pestele mort pe care il astapta putrfactia pe raul din josul barajlui care nu mai exista defapt !

Daca cineva poate sa faca ceva in legatura cu acest subiect ar fi foarte frumos !

anem
veteran
veteran

Re: Crima (probabil fara pedeapsa)

Mesaj de anem » 04 Noi 2012, 08:55

chir sunt curios sa aflu "deznodamantul" ... adica va fi cineva tras la raspundere pentru ceea ce s-a intamplat sau nu.

din pacate raspunsul il stiu dar tot mai sper sa fie altul.

ps: nu imi vine sa cred ca au distrus valiugul ... :(
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

adelin801swim
junior
junior

Mesaj de adelin801swim » 04 Noi 2012, 12:31

Din cate stiu eu , cei de la AJVPS s-au dus la fata locului , desi deja era prea tarziu sa mai poata salva pestii
Se vehiculeaza ca vor fi dati in judecata , deoarece fauna si flora este patrimoniul statului

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Noi 2012, 12:35

Tinerete naiva..

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Noi 2012, 13:19

Daca digu ala tre refacut pai se reface , cu sau fara pesti morti , intre niste pesti sau digu unui baraj ii mai important digu , ca ne place sau nu !

Daca se rupe digu oricum mureau toti , nu vad asa o problema ca sa fie calificata drept crima !

AJVPS o mers sa vada ........ :lol: :lol:

adelin801swim
junior
junior

Mesaj de adelin801swim » 04 Noi 2012, 13:30

In primul rand ! inainte sa deschida portile de la baza barajului se puteau scote pestii din apa ramasa si puteau fi mutati!
In al 2-lea rand barajul se RENOVEAZA ( se vopseste si se desfunda o trapa ) , nu prezinta nici un pericol.
In a 3-lea rand , barajul a mai fost secat acum ceva timp , iar autoritatile au venit si au culs tot pestle si a fost mutat in mare parte.
SI cat despre datul in judecata a conducerii barajului , eu personal nu cred ca vor avea castig de cauza autoritatile , desi fauna si flora este patrimoniul statlui

Ps: vina mea ca nu am preizat in ce constau renovarile !

adelin801swim
junior
junior

Mesaj de adelin801swim » 04 Noi 2012, 13:35

SVF scrie:Tinerete naiva..
Incearca sa fi mai precis , putem dezbate acest subiect.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Noi 2012, 16:20

Nu cred.Abia ai iesit din gaoace,mai tre'sa vezi si sa te revolti pentru multe alte nereguli pana sa putem discuta amandoi subiecte de genul asta.

adelin801swim
junior
junior

Mesaj de adelin801swim » 04 Noi 2012, 16:30

Sincer este foarte urat din parta ta!
Oricat de cunoscator ai fi din cate observ eu nu poti sau nu vrei sa fi de folos , si foarte urat din partea ta ptr ca si tu ai plecat tot din "OU"

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Noi 2012, 16:48

Mi-e lehamite de toate magariile care se intampla in tara asta vis-a-vis de pescuit.Si asta iti poate spune multi din cei care posteaza pe aici.De ce crezi ca nimeni nu se mai oboseste sa posteze pe subiecte de genul asta?Da nu-i bai,esti hazliu si te preocupa, asta-i bine :D

Scrie răspuns