Crima (probabil fara pedeapsa)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Crima (probabil fara pedeapsa)
Iti spun sincer ca nu ma preocupa neaparat pescuitl , spun asta deoarece am crescut in aceasta zona pe care altii o distrug.
Tocmai ca probabil sunt prea mic ptr ei ca sa pot face eu ceva , d asta incerc sa fac ce pot si sa ajut cum pot .
Momentan inafara de a posta pe forum problma asta in speranta ca va vedea cineva mai infuent si cu putere aceasta situatie si va intervenii
Imi cer scuz ptr gramatica dar uneori tastatura (unele butoane ) nu functioneaza , si de ceva timp m-am saturat sa mai corectez greselile ortografie
Tocmai ca probabil sunt prea mic ptr ei ca sa pot face eu ceva , d asta incerc sa fac ce pot si sa ajut cum pot .
Momentan inafara de a posta pe forum problma asta in speranta ca va vedea cineva mai infuent si cu putere aceasta situatie si va intervenii
Imi cer scuz ptr gramatica dar uneori tastatura (unele butoane ) nu functioneaza , si de ceva timp m-am saturat sa mai corectez greselile ortografie
-
- junior
Am uitat sa mentionez , poate in acest forum sunt si membrii de la protectia apelor , care daca tot nu pot face nimic macar sa ne tina la curet
@adelin801swim
Sincer eu ma bucur ca cel putin generatia mai tanara ia atitudine ,astfel incat nu pot decat sa te felicit ca macar incerci sa faci ceva! Pentru ca macar mai vedem ce se intampla in jurul nostru
Poate pasul urmator va fi altul decat un simplu post pe un forum .Viitorul va apartine, deoarece de prezentul care poate vi l-am creat noi ,astia mai "trecuti" nu sunt tocmai mandru ...Oricum e bine ca iti pasa!
Sincer eu ma bucur ca cel putin generatia mai tanara ia atitudine ,astfel incat nu pot decat sa te felicit ca macar incerci sa faci ceva! Pentru ca macar mai vedem ce se intampla in jurul nostru

Poate pasul urmator va fi altul decat un simplu post pe un forum .Viitorul va apartine, deoarece de prezentul care poate vi l-am creat noi ,astia mai "trecuti" nu sunt tocmai mandru ...Oricum e bine ca iti pasa!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- junior
Daca plecam de la ideea ca tot timpul este loc de mai bine , niciodata nu vom putea fi cu adevarat multmiti de ce se intampla in jurul nostru
Da,da,mai intai au cantat asa:
http://www.youtube.com/watch?v=9WW1XzIF ... re=related
si acum cica le pare rau ca n-au facut nimic cand umblau pe la sedinte
http://www.youtube.com/watch?v=9WW1XzIF ... re=related
si acum cica le pare rau ca n-au facut nimic cand umblau pe la sedinte

@adelin
sa stii ca te superi degeaba, dar Ilie avea dreptate cand iti spunea ca inca esti tanar si o sa mai vezi multe astfel de "crime" la viata ta
important este ca totusi iti pasa, asa cum spunea si Zamfi, dar sa stii ca nu rezolvi absolut nimic scriind pe forumuri
daca chiar vrei sa faci ceva si sa iei atitudine, scrie si fa adrese catre institutiile statului si catre organizatii nonguvernamentale cu profil de protectia mediului sau ecologie - ai internetul la dispozitie pentru a cauta adresele lor
nu vei obtine nici de acolo mare lucru, dar macar se agita putin apele si se pun niste intrebari, iar data viitoare poate o vor face cum trebuie - pentru ca va exista o "data viitoare"
forumurile sunt bune ca sa dezbati idei, sa afli lucruri noi, sa socializezi, dar nu te astepta sa te ajute cineva, mai ales din tagma pescarilor - nimeni nu se implica daca nu este direct "lovit" (si de multe ori nici atuncea nu reactioneaza)
egoismul, hotia si prostia, lipsa de educatie civica si familiala sunt "virtuti" care ne caracterizeaza, iar de ele stiu sa profite altii la maxim
sa stii ca te superi degeaba, dar Ilie avea dreptate cand iti spunea ca inca esti tanar si o sa mai vezi multe astfel de "crime" la viata ta
important este ca totusi iti pasa, asa cum spunea si Zamfi, dar sa stii ca nu rezolvi absolut nimic scriind pe forumuri
daca chiar vrei sa faci ceva si sa iei atitudine, scrie si fa adrese catre institutiile statului si catre organizatii nonguvernamentale cu profil de protectia mediului sau ecologie - ai internetul la dispozitie pentru a cauta adresele lor
nu vei obtine nici de acolo mare lucru, dar macar se agita putin apele si se pun niste intrebari, iar data viitoare poate o vor face cum trebuie - pentru ca va exista o "data viitoare"

forumurile sunt bune ca sa dezbati idei, sa afli lucruri noi, sa socializezi, dar nu te astepta sa te ajute cineva, mai ales din tagma pescarilor - nimeni nu se implica daca nu este direct "lovit" (si de multe ori nici atuncea nu reactioneaza)
egoismul, hotia si prostia, lipsa de educatie civica si familiala sunt "virtuti" care ne caracterizeaza, iar de ele stiu sa profite altii la maxim

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
adelin801swim scrie:Daca plecam de la ideea ca tot timpul este loc de mai bine , niciodata nu vom putea fi cu adevarat multmiti de ce se intampla in jurul nostru
Adelin, adiwolf are dreptate, el a vazut poate chiar mai mult mai multe ca mine aici in zona Valcea unde este focar de astfel de crime, zona in care oamenii cu ,,parasuta" au adoptat acest stil in unanimitate, unde daca faci un spining in baraj esti privit cu dispret, injurat daca agati parasutele oamenilor, unde curentul, km de setca sunt la ei acasa. Tot el in afara de forumuri a facut diferite sesizari. Daca ma intrebi pe mine, reactia dl Adi si a dl Ilie la postarea ta e putin exagerata, dar deh probabil ca odata cu varsta mai pierzi si din rabdare si ajungi sa crezi ca le-ai vazut, facut pe toate si ca inca un jun pe aici pe forum mai da din gura (a se citi taste). In rest, daca te-ai (ne-am, pt ca nu sunt cu mult mai in varsta ca tine) mobiliza in actiuni mai departe de aceste forumuri unde e o pura cafenea si barfa, o scanteie de speranta tot ramane. Crezi ca mie si multor alti pescari care am investit considerabil in pescuit si care inghetam in lunile astea pe balti ca sa prindem te miri ce a scapat prin plase, ne convine ? In rest numai bine si subscriu ca este bine ca si tineretul mai face niste demersuri, de multe ori minime si fara rezultat. Fire intinse !
www.spinningclub.ro
mentalitateSF scrie:Daca digu ala tre refacut pai se reface , cu sau fara pesti morti , intre niste pesti sau digu unui baraj ii mai important digu , ca ne place sau nu !
Daca se rupe digu oricum mureau toti , nu vad asa o problema ca sa fie calificata drept crima !
AJVPS o mers sa vada ........![]()

Cam asta a fost si cu lacul Somesu Cald acum vreo 2-3 ani. aici e una dintre cele mai elocvente poze http://www.panoramio.com/photo/28137540 Noroc ca in aval este lacul Gilau care a preluat pestele.
- wildexplorer
- utilizator constant
Pecineagu, primavara 2012.
http://secawildexplorer.wordpress.com/2 ... s-pierdut/
In aval de Pecineagu raul arata intr-un mare fel, te invita la pescuit insa tot cheful ti-l taie rumegusul care curge odata cu apa, atunci cand fosnetul padurii e coperit de cantecul de drujba si urlet de TAF. Au fost pastravi odata, acum e rumegus, noroi si vesnicul PET-ste in apa.
http://secawildexplorer.wordpress.com/2 ... s-pierdut/
In aval de Pecineagu raul arata intr-un mare fel, te invita la pescuit insa tot cheful ti-l taie rumegusul care curge odata cu apa, atunci cand fosnetul padurii e coperit de cantecul de drujba si urlet de TAF. Au fost pastravi odata, acum e rumegus, noroi si vesnicul PET-ste in apa.