Pai daca te iei dupa concluzii atat de abrupte, trase din profunde cugetari izvorate din nenumarate halbe de bere, nu o sa faci multzi purici pe balta.meas scrie: Cat despre luna plina si stiuca,pot spune ca mai toti satenii din Mila 23 iti rad in nas daca le spui ca pesciuesti cand nu e luna plina(plus minus cateva zile).
Ba mai mult,popular se spune ca stiuca isi schimba dintii si ca doar cand e luna plina are dantura ferma si pfta de.....lungurita.Cat adevar este in asta nu stiu.
Am auzit azi de un pescador, de curand foarte impatimit intr-ale spinningului care, a iesit pe balta cu revista AVP si inainte de a-si alege voblerul, a deschis la articolul unde avea subliniat cu galben -ce culori dau bine pe vreme rea si cu verde -culorile ce merg pe cer senin...

Daca ar trebui sa pescuiesc dupa o retzeta exacta, stiind ca aceasta imi va garanta succesul, jur ca m-as lasa de meserie!
....stitzi ce e fain la pescuit?.. ca uneori chiar si atunci cand gresesti poti sa ai rezultate, ba mai mult dintr-o gresala potzi sa descoperi o noua tehnica, cred ca multe s-au nascut asa.