Cotele apelor Dunarii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 16 Ian 2012, 18:54

@ edelta: fiindca tot vizitez des grafica cu 60 de zile, te rog frumos, pune Tulcea pe penultima pozitie.... Eu unul acolo am vazut, poate mai sunt si alte neconcordante "geografice". Ms si inca o data BRAVO!
RX6 & Daiwa SS owner!

edelta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edelta » 28 Ian 2012, 17:19

Multumesc pentru sesizare. Logica de sortare a localitatilor nu respecta (din pacate ) locatia geografica a localitatilor. Criteriul implicit de sortare este timpul cand s-au adaugat "articolele". Primele adaugate (sunt articolele cele mai vechi) si apar ultimele in lista. Exista posibilitatea de sortare alfabetica, facand click pe "Titlu articol". O a doua posibilitate este filtrarea articolelor (numele localitatilor) introducand in casuta "filtru titlu" primele litere ale localitatilor.
Recunosc cinstit ca nu este cea mai inspirata modalitate.
Sper sa finalizez modulu interactiv cat mai curand. Atunci veti putea alege singuri localitatea dintr-un combo box (sau list box) si veti putea selecta si intervalul de timp pentru care doriti afisarea graficului.

Cu respect,

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 31 Ian 2012, 19:03

Ma bucur sa vad ca site-ul nu este populat cu reclame obsitoare, inca. Ca propunere, p oti sa adaugi o sectiune unde sa putem posta kml-uri pt g earth cu comentarii asupra zonelor, speciilor, momelior. Nu stiu daca asta e scopul site-ului dar poate ajuta la trafic
RX6 & Daiwa SS owner!

Petre D.
junior
junior

Mesaj de Petre D. » 31 Ian 2012, 20:08

Vad ca sinteti cu apele nu cu pesti.

edelta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edelta » 04 Feb 2012, 10:56

fanelul scrie:Ma bucur sa vad ca site-ul nu este populat cu reclame obsitoare, inca. Ca propunere, p oti sa adaugi o sectiune unde sa putem posta kml-uri pt g earth cu comentarii asupra zonelor, speciilor, momelior. Nu stiu daca asta e scopul site-ului dar poate ajuta la trafic
Excelenta idee!
Singurul lucru care ma tine acum este faptul ca pana in aprilie sunt foarte ocupat. Dar in timpul liber voi incerca sa implementez facilitatea propusa.

Cu respect,

stiucarcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stiucarcs » 14 Feb 2012, 10:51

Titi, explica-ne tu ce vrea sa spuna fanelul cu literele alea, ca nu suntem toti familiarizati cu de-astea...(kml-uri, adica...)
Mergem mai mult la pescuit decat sa pescuim pe site(uri).

andriipopa75
veteran
veteran

Re: Cotele apelor Dunarii

Mesaj de andriipopa75 » 04 Mar 2012, 23:48

pentru ca multi au intrebat, iata cota 0 pe Dunare : http://www.danubecommission.org/index.php/de_DE/gauge

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 05 Mar 2012, 00:54

Multumim, haiducule! Fa un pustiu de bine si tradu si capul de tabel, please!
RX6 & Daiwa SS owner!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 05 Mar 2012, 15:49

FISHING IS LIFE.
The rest just details!

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 05 Mar 2012, 21:52

fanelul scrie:Multumim, haiducule! Fa un pustiu de bine si tradu si capul de tabel, please!
In afara de numarul curent avem astfel:
-denumirea statiei hidrometrice;
-kilometrul fluvial la care se afla;
-cota zero corespunzatoare statiei hidrometrice masurata deasupra nivelului marii de referinta(odata cu construirea PF1 si PF2 in amonte se ia ca referinta nivelul Mari Adriatice deoarece ”coada lacului” de acumulare PF1 este cosiderat undeva in zona Belgrad);
-ENR sau ”etiajul de navigatie si regularizare” = nivelul de apa navigabil, minim garantat pe o perioada de 94% din an care , de exemplu, in zona Cazane este de fapt nivelul minim de retentie a barajului PF1 masurat la statia hidrometrica;
-HNN sau ”cel mai inalt nivel navigabil” peste zero.
Acum, exista si ”nivelul cel mai scazut” Hmin si ”etiajul” = nivelul conventional ce corespunde mediei nivelelor cele mai scazute si fuctie de care se face masurarea COTEI.
................................................................
Nu stiu daca m-am facut inteles cu exprimarile mele ”folclorice” , asta e cam ce mai tin minte de prin scoli.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

Scrie răspuns