costica si delta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

costica si delta

Mesaj de danr » 06 Sep 2004, 15:56

costica, lasa preludiul si spune-ne ce ai facut in Delta :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Sep 2004, 16:01

au prins stiuci cu poppere! :)

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 06 Sep 2004, 16:05

Ca n-au avut Dardevle sau alte linguri mari si usoare! :lol:
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Sep 2004, 16:08

:))

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 06 Sep 2004, 16:39

Am dat la poppere, printre altele, fiindca nu am mai incercat modele de la Rapala!

Gyorg a fost cel mai consecvent cu popperul (unul Salmo), si a avut cele mai misto rezultate! Atacul era super, fiind "la vedere". Am mai luat la Dollinger (cu o inimioara pe coada) si la una de la Berti, de 13-15 g, cupru cu rosu spre coada (nu stiu modelul, nu l-am gasit pe site, o fi un berti fals :lol: ).

Am prins salata la greu. Mulineta si-a dat duhul la datorie!

Voblerele Salmo au dat clasa! in special un Hornet FT de 3,5 cm cu barbeta mare. A rupt bibanii pe canalul Isac si pe Uzlina. S-a luat mai bine la artificiale decat la bucatica. Fratele lui Gyorg a luat k-lumea la o rotativa meps nr 4.

Am dat pe ghiolul Chiril. Daca ati citit ultimul AVP, inca de pe coperta era mare-locatie-mare garla Taranova! Problema e ca echipa de la AVP dadea tot in Chiril. Le-or fi terminat pe alea din canalul Taranova, sau era vraja?
ma rog, fie la ei!

Am mai prins atat stiuculite cat si bibani la un vobleras Owner mic (5 cm). Unde ati mai vazut asa ceva? Asta era cu defecte (barbeta stramb lipita) si tot facea treaba!

Am mai luat stiuca la un vobler R H-J de 12 cm si un avatel la R Rattling-Rap colorit FT sau asa ceva. Oricum, Dunarea era cam tulbure pt avat si nici nu am vazut sarituri, ca as fi dat cu o montura cu muste + oscilanta!

Am stat la Cormoran. Preturile in UE, Delta in Bastroe! Toti lipovenii stiu de Euro.

Pana si tablele le inchiriai pe Euro! :(

Ciorba de peste: 90.000 lei. Partea proasta e ca scria ca are 200g ( :shock: nu am mai vazut la restaurante ciorba sub 300 g +..)

Ce era bine: la iesirea din Ghiol statea un paznic si te controla cu ce ieseai: nr de capturi, merime legala, etc. Exista si supracontrol!

Chitantele se taiau pe balta.

daca vroiai sa inchiriezi barca, 50 E/zi ( cu motor 25 hp) sau (parca) 30 (cu motor de 15 hp)!

o sa revin cu poze!

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 06 Sep 2004, 16:50

Arata bine crankbait-urile de la Owner ( http://www.ownerhooks.com ). Si pretul foarte interesant: 12$/bucata indiferent de model :lol:

Buna treaba Costica, la mai multe si mai mari!

P.S. Si cum serveau alea 200 grame de ciorba, in cesti de cafea? :roll:
Ultima oară modificat 06 Sep 2004, 17:01 de către Wavedancer, modificat 1 dată în total.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Sep 2004, 17:00

costica,

multam de descriere. foarte faina! asteptam si pozne cu interes.
cu faza cu stiucile la popper, imi imaginez ca a fost super fan, numa' din cum ii tremura vocea lui lucian la telefon si deja mi-a fost clar din start. he he..

respect si fir intins!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Sep 2004, 17:02

crank-uri owner au la mim team, parca acolo am vazut. da' nu bag mana in foc, ca stau prost cu memoria. :)

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 06 Sep 2004, 17:03

Ei sint distribuitorii Owner pentru Romania, deci e normal sa aiba si crank-uri. Asta in idea ca functioneaza ceva normal! :D

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 06 Sep 2004, 17:05

Si inca ceva, achiesez,in ceea ce priveste Delta, la concluziile enuntate de W si Tudor: nalucile pe care le cumparam sunt prea mici. Am prins bibani cat lingura de mari!

Scrie răspuns