Coltul incepatorului- sfaturi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ursuletu69
utilizator nou
utilizator nou

buna

Mesaj de ursuletu69 » 31 Ian 2010, 14:18

Pescuiesc si yo de ceva timp,de vreo 3 saptamani mam apucat mai serios miam luat un feedr si vreau sa mai imi cumpar ceva bat de pescuit dar sunt in dubi...Ma gandeam sa-mi cumpar un bat de pescuit de vreo 6-7 metri cu o mulineta mica(nu neaparat) si cu un feeder si cu un bat cred ca-mi ajunge.Asept niste raspunsuri. Mersi!

ag_master
junior
junior

Mesaj de ag_master » 06 Feb 2010, 13:07

Decat sa pierzi vremea pe garla mai bine mai faci niste meditatii la limba romana. :evil:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: buna

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Feb 2010, 11:43

ursuletu69 scrie:Pescuiesc si yo de ceva timp,de vreo 3 saptamani mam apucat mai serios miam luat un feedr si vreau sa mai imi cumpar ceva bat de pescuit dar sunt in dubi...Ma gandeam sa-mi cumpar un bat de pescuit de vreo 6-7 metri cu o mulineta mica(nu neaparat) si cu un feeder si cu un bat cred ca-mi ajunge.Asept niste raspunsuri. Mersi!
Ce peste vrei sa prinzi? Daca e clean sau mreana nu are rost sa iei lanseta de 7 metri pentru pescuit cu feeder. Ajunge unul de 3,5-4 metri maxim. Exista lansete de feeder (quiver type) de f buna calitate - au mai multe varfuri intersanjabile.

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 10 Feb 2010, 17:22

ag_master scrie:Decat sa pierzi vremea pe garla mai bine mai faci niste meditatii la limba romana. :evil:
oare s-a prins? :?:
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 11 Mai 2010, 22:30

Dornea Ionut scrie:
ag_master scrie:Decat sa pierzi vremea pe garla mai bine mai faci niste meditatii la limba romana. :evil:
oare s-a prins? :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Mai 2010, 21:25

:shock: :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Mai 2010, 07:32

ala suna a limbaj de chat&messenger .... cred ca mai are niste ani pana la Bac :), nu fiti rai cu el :)

acu io am alta intrebare .... un bat de spin am si io pe acasa ....dar cu fiidar din ala nu am dat pana acu' ...e fain ? :twisted: :lol: :lol:
e mai fain ca la musca ?? :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 18 Mai 2010, 07:58

Poate iasa un nou stil ...... spinning la fider ?
Cine stie :lol: :lol: :lol: ....

kzoli
veteran
veteran

Re: buna

Mesaj de kzoli » 01 Iun 2010, 10:04

ursuletu69 scrie:Pescuiesc si yo de ceva timp,de vreo 3 saptamani mam apucat mai serios miam luat un feedr si vreau sa mai imi cumpar ceva bat de pescuit dar sunt in dubi...Ma gandeam sa-mi cumpar un bat de pescuit de vreo 6-7 metri cu o mulineta mica(nu neaparat) si cu un feeder si cu un bat cred ca-mi ajunge.Asept niste raspunsuri. Mersi!
Ptr inceput ia una de fund 2,10 -2,70 m cu asta poti sa dai la caras ,si la mreana in apa mai mica si la rotative ,naluci voblere daca iti faci pofta ... Undita daca e cu mulineta una de 5 m ajunge cam peste tot ,vezi sa fie una usoara si confortabila ...sa poti sa tii in mana ore intregi ... una de 7 m e foarte grea si te saturi repede de ea .... acuma depinde si de posibilitati financiare ca la 700-800 ron se gasesc lansete de 7 m foarte bune si usoare :wink: .
Cu timpul vei observa cam ce anume iti place si te vei orienta spre aceea latura a pescuitului :wink: ....

cristi.pera
junior
junior

Mesaj de cristi.pera » 01 Iun 2010, 10:18

fundu` cui? :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns