Coltul incepatorului- sfaturi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
buna
Pescuiesc si yo de ceva timp,de vreo 3 saptamani mam apucat mai serios miam luat un feedr si vreau sa mai imi cumpar ceva bat de pescuit dar sunt in dubi...Ma gandeam sa-mi cumpar un bat de pescuit de vreo 6-7 metri cu o mulineta mica(nu neaparat) si cu un feeder si cu un bat cred ca-mi ajunge.Asept niste raspunsuri. Mersi!
-
- veteran
Re: buna
Ce peste vrei sa prinzi? Daca e clean sau mreana nu are rost sa iei lanseta de 7 metri pentru pescuit cu feeder. Ajunge unul de 3,5-4 metri maxim. Exista lansete de feeder (quiver type) de f buna calitate - au mai multe varfuri intersanjabile.ursuletu69 scrie:Pescuiesc si yo de ceva timp,de vreo 3 saptamani mam apucat mai serios miam luat un feedr si vreau sa mai imi cumpar ceva bat de pescuit dar sunt in dubi...Ma gandeam sa-mi cumpar un bat de pescuit de vreo 6-7 metri cu o mulineta mica(nu neaparat) si cu un feeder si cu un bat cred ca-mi ajunge.Asept niste raspunsuri. Mersi!
- Dornea Ionut
- senior
oare s-a prins?ag_master scrie:Decat sa pierzi vremea pe garla mai bine mai faci niste meditatii la limba romana.

Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

- danielcocea
- veteran
ala suna a limbaj de chat&messenger .... cred ca mai are niste ani pana la Bac
, nu fiti rai cu el 
acu io am alta intrebare .... un bat de spin am si io pe acasa ....dar cu fiidar din ala nu am dat pana acu' ...e fain ?
e mai fain ca la musca ??

acu io am alta intrebare .... un bat de spin am si io pe acasa ....dar cu fiidar din ala nu am dat pana acu' ...e fain ?

e mai fain ca la musca ??

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Re: buna
Ptr inceput ia una de fund 2,10 -2,70 m cu asta poti sa dai la caras ,si la mreana in apa mai mica si la rotative ,naluci voblere daca iti faci pofta ... Undita daca e cu mulineta una de 5 m ajunge cam peste tot ,vezi sa fie una usoara si confortabila ...sa poti sa tii in mana ore intregi ... una de 7 m e foarte grea si te saturi repede de ea .... acuma depinde si de posibilitati financiare ca la 700-800 ron se gasesc lansete de 7 m foarte bune si usoareursuletu69 scrie:Pescuiesc si yo de ceva timp,de vreo 3 saptamani mam apucat mai serios miam luat un feedr si vreau sa mai imi cumpar ceva bat de pescuit dar sunt in dubi...Ma gandeam sa-mi cumpar un bat de pescuit de vreo 6-7 metri cu o mulineta mica(nu neaparat) si cu un feeder si cu un bat cred ca-mi ajunge.Asept niste raspunsuri. Mersi!

Cu timpul vei observa cam ce anume iti place si te vei orienta spre aceea latura a pescuitului