Cit de afectati suntem fiecare, domnilor?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 11 Noi 2004, 12:19

Cunosc mai multe persoane care petrec pe apa 300 de zile pe an. Albert Drachkovitch nu e o exceptie. El se considera artist si in celelate zile picta. Asta face si acuma. Insa banii de la monturi i-au permis sa traiasca decent, nu tablourile.
Ca sa revin la cei cu 300 de zile pe apa. Sunt ghizii de pescuit. Ei si-au facut din pasiune meserie. Sunt insa nevoiti sa suporte toanele clientilor.
Eu nu pot decit 100 de zile pe an, ceea ce e bine tinind cont ca nu traiesc din pescuit ci pentru pescuit.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 11 Noi 2004, 14:03

ok, deacord, ghizii sunt pe primul loc. Insa ma refeream la un pescar normal, nu unul profesionist... :wink:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 14 Noi 2004, 14:35

Mariuse, sunt de aceeasi parere in privinta notelor, insa cred ca se pot acorda doua feluri de note. Asta ca sa trec si eu clasa: una la impresia artistica si una la proba practica. Avand in vedere ca am bete exceptionale, soldare, sosete de neopren ptr iarna, costum de camuflaj, cos de rachita, sapca, insigna, voblere, lingurite etc, pot primi 10 la impresia artistica. Pentru faptul ca prind un peste mai rasarit de 4-5 ori pe an, pot primi 3 spre 4 la proba practica. 10 + 3,5=13,5 si 13,5:2=6,75... eh, merge sia asa, dar sa nu se mai repete!!! :evil:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 14 Noi 2004, 16:53

nu'ti da singur note :), poti cadea in falsa modestie.

Numai bine!

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 27 Noi 2004, 08:49

Cred ca realizez intre 30 si 40 de iesiri la pescuit anual. Cele mai multe in perioada iunie - septembrie, cind merg la Prut saptamina de saptamina, de cele mai multe ori si simbata si duminica.

Anul acesta, pentru prima data, concediul de odihna l-am dedicat pescuitului si am realizat mai mult de 12 zile (nu le-am numarat exact) in trei saptamini. S-a compensat cu luna august - nici o iesire (cind Prutul a fost mare si tulbure) si septembrie - o iesire (cind Prutul a fost de asemeni crescut).

Pentru mine, pe anul 2004, pescuitul s-a cam incheiat (asta daca vremea nu ne mai rezerva vreo surpriza placuta).
Pina in martie 2005 am timp sa-mi pregatesc sculele si de asemeni sa urmaresc "temerarii" de pe rapitori.ro care inca mai activeaza si pe balti :D .

Scrie răspuns