Cit de afectati suntem fiecare, domnilor?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 25 Oct 2004, 11:35

normal ca cu natura ne hranim...
cel putin io care nu prind nimica...
hehehe

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 25 Oct 2004, 11:41

pt vanatorulde pesti:

Pe unde vin vaile astea ale tale, ca ma paste in uichend o cumetrie pe la Sibiu, si m-as cam opri pe Olt, pe undeva, dar sa fie recomandat!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 25 Oct 2004, 11:47

Eu aproape in fiecare weekend, in general la Dunare (200 km de Timisoara), vobler/twister.
Rar, pe Timis, vara la somn pe Mures, de 2-3 ori pe an la crap la Surduc. Nu vorbesc de investitii, ca mi se face rau.
Dg// boala incurabila, dependenta puternica, se trateaza cu cit mai multe iesiri la pescuit.
Am fost simbata la Dunare, rezultat: fis :oops:

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 25 Oct 2004, 11:48

Rar un sfarsit de saptamana in care nu merg, iar in timpul saptamanii, din martie pana in octombrie (mai putin in prohibitie) in medie de doua ori. Si mi se pare putin!

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 10 Noi 2004, 11:44

va expun atentiei acest fenomen numit ovidiu14, colegu' nostru, care de fiecare data dupa ce schimbam 15-20 de mesaje pe yahoo, odata zice: gata nu mai pot - io ma duc! (la peste adica)
azi ploua de rupe in Buc.
si tocmai ne facuram norma de mesaje.
deci, bineinteles, a plecat din nou dupa dintzoasa.

asta cred ca e cronic deja.

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 10 Noi 2004, 12:25

Pai sa vedem... duminica am fost cu barca pe Floroiu, cu oscilante si rotative,desi era un frig si-un vint de toata frumusetea, ieri(marti) la o partida de salau dupa servici.Azi ma gindeam sa ies la un clean...
Vorba aia, my name is Horatiu and I'm an... xxx-oolic!
Nota 7.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 10 Noi 2004, 12:31

ok, lumea, vad ca ar fi incantata sa iasa 2 zile/saptamana. La mine sunt 2 zile/saptamana ca si medie , din care, 99% rapitori si de aici 80% la musca. Practic am toate betele in portbagaj, neopren si barca plus o tona de haine de schimb.. Deseori ma intreb daca sunt normal si locul meu nu ar fi la casa de nebuni ?! :shock: :roll: . Da' ma alina faptul ca este unul ce merge 200zile/an. Oare il poate bate cineva?

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 11 Noi 2004, 09:27

Sigur! Pe vremea cind lucram la Universitatea din Constanta, aaveam un coleg de catedra care avea in laborator intregul arsenal de S.D.V.-uri. Cind nu il gaseam la scoala, stiam unde trebuie cautat. Pe digul din spatele Universitatii, pescuind la guvizi!
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 11 Noi 2004, 09:58

dai din "casa" piticule...........
ce sa fac daca nu s-a inventat vaccinul impotriva a ceea ce se intampla ? :D
sunt atins rau domnilor cand imi vine plec .....au fostsaptamani in care am iesit de 5 ori pe saptamana
...si poate o sa radeti dar s-a intamplat sa merg dimineata pana la ora 10 ....sa imi rezolv pb pentru ziua respectiva si paoi la ora 13 sa fiu iarasi pe balta
....sa fie boala ?....sa fie hobby?...promit sa nu o transform in obsesie :) :D :D :D :D :D

danielT
junior
junior

Mesaj de danielT » 11 Noi 2004, 12:07

Am citit pe undeva ca inventatorul monturii Drachkovic petrecea pe apa peste 300 zile pe an. Nu stiu daca este un record omologat de Cartea recordurilor dar pare incredibil de mult. Dar cred ca fiecare dintre noi ar dori sa fie mai des pe malul apei asa ca "Born to xxx, force to work" mi se pare o expresie completa. Personal incerc ca fiecare week-end sa ies dar nu reusesc intotdeauna.

Scrie răspuns