Cine este Lavinia Ghedan?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danone
veteran
veteran

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de danone » 20 Ian 2015, 09:45

Inca nu v-ati prins? Lavinia Ghedan este dublura Oanei Zavoran.

dumitrache
junior
junior

Mesaj de dumitrache » 20 Ian 2015, 13:48

danone scrie:Inca nu v-ati prins? Lavinia Ghedan este dublura Oanei Zavoran.
Baieti...nu stiti mai nimic!
Lavinia de cateva luni e producator de boiliesuri care au niste preturi de te minunezi...si daca o intrebi de ce au pretul ala iti spune ca a fost un pescar intr o zi pe o balta din ungaria si pe balta respectiva erau atat de multi pescari care se uitau la lansete...pana a aparut un curajos cu boiliesurile ei si a facit ravagi. :lol1: :lol1:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 20 Ian 2015, 20:09

era musai de deschis acest topic? inca o publicitate gratuita pentru... nimeni? :evil: :oops:

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 21 Ian 2015, 03:31

numai publicitate nu este scopul, chiar credeam ca o sa vad aparatori argumetati ai duduiei :headbash:
www.spinningclub.ro

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 21 Ian 2015, 08:58

danone scrie:Inca nu v-ati prins? Lavinia Ghedan este dublura Oanei Zavoran.
Zau asa . Cand am comutat odata TV-ul pe canalul PVTV tocmai atunci se nimerea sa fie emisiunea cu Lavinia. Cand am vazut-o , am crezut ca Zavoranca s-a apucat si de pescuit. M-a frapat asemanarea.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2015, 13:37

Doaaamne...sa nu stti voi cine este Lavinia??Pai uite ce zice dumneai despre sine ..
Lavinia Ghedan Care publicitate Claudiu Vuc, tu nu realizezi ca nu am nevoie de publicitate PENTRU CA EU SUNT o persoana publica foarte cunoscuta.Tocmai de aceea pot sa va ajut, altfel nu va baga nimeni in seama, iar voi ma injurati si ma faceti troaca de porci inclusiv cu acuzatii care nu au logica.Spuneati cativa(nu retin daca si tu)ca vreau sa fac bani pe spinarea voastra.Cum sa fac asta din moment ce PUN BANI DIN BUZUNARUL PROPRIU? Te rog sa imi explici si mie din moment ce am spus mereu ca inscrierea in asociatie va fi GRATIS iar cei care veti face efortul sa munciti pentru binele vostru vor fi platiti DE MINE. Deci unde este problema de bani si publicitate? Ce publicitate sa imi fac?Pentru ce?ca ma cunosc TOTI PESCARII DIN EUROPA si 5% din pescarii din SUA.Ti-ai uitat cumva commentrurile in care ma acuzai si ma faceai troaca de porci ca am doar interese? Nu am spus ca tu personal injurai, erau si altii acolo, dar de spalat cu mine pe jos ai spalat mereu, asta pentru ca vreau s ava fac un bine.

Asta am gasit-o pe facebook si am copiat-o, dar acu' cica pagina nu mai poate fi gasita.. :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2015, 13:43

Search Results for: Lavinia Ghedan
COMUNICAT
JANUARY 11, 2014 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Azi, 11.01.2014, s-a intrunit Biroul Federal al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv.
In cadrul sedintei de birou, s-a stabilit componenta Comisiei de Competitii, Legitimari, Transferuri si Clasificari Sportive. Aceasta este alcatuita din:
Presedinte: Gabriel Ignat
Secretar: George Rujan
Subcomisie crap: Andrei Vladeanu
Subcomisie stationar: Petru Diaconita
Subcomisie rapitori: Valentin Stratonov
Subcomisie Copii si Juniori: Razvan Florea;
Subcomisie pescuit marin: Ionel Balan
Subcomisie pescuit feminin: Lavinia Ghedan

.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 21 Ian 2015, 17:34

Misoginilorrrrrrr.....huooo.....lasati fata in pace sa mance si gura ei o paine :lol: :lol: :lol: .......repede cine-i Lavinia........!!! :lol: :lol: :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 21 Ian 2015, 18:32

semlecangheorghe scrie:Doaaamne...sa nu stti voi cine este Lavinia??Pai uite ce zice dumneai despre sine ..
Lavinia Ghedan Care publicitate Claudiu Vuc, tu nu realizezi ca nu am nevoie de publicitate PENTRU CA EU SUNT o persoana publica foarte cunoscuta.Tocmai de aceea pot sa va ajut, altfel nu va baga nimeni in seama, iar voi ma injurati si ma faceti troaca de porci inclusiv cu acuzatii care nu au logica.Spuneati cativa(nu retin daca si tu)ca vreau sa fac bani pe spinarea voastra.Cum sa fac asta din moment ce PUN BANI DIN BUZUNARUL PROPRIU? Te rog sa imi explici si mie din moment ce am spus mereu ca inscrierea in asociatie va fi GRATIS iar cei care veti face efortul sa munciti pentru binele vostru vor fi platiti DE MINE. Deci unde este problema de bani si publicitate? Ce publicitate sa imi fac?Pentru ce?ca ma cunosc TOTI PESCARII DIN EUROPA si 5% din pescarii din SUA.Ti-ai uitat cumva commentrurile in care ma acuzai si ma faceai troaca de porci ca am doar interese? Nu am spus ca tu personal injurai, erau si altii acolo, dar de spalat cu mine pe jos ai spalat mereu, asta pentru ca vreau s ava fac un bine.

Asta am gasit-o pe facebook si am copiat-o, dar acu' cica pagina nu mai poate fi gasita.. :roll:

Confirm am citit si eu postarea asta pe facebook... era de fapt un intreg lant de discutii cu acest Claudiu Vuc :wink: ...unele mult mai grave :wallbash:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2015, 19:32

Acu au disparut postarile..a disparut si Lavinia..Desi o vreme inundase f-book-ul cu ''initiativa legislativa'' pentru obtinerea permisului de pescuit prin examen, initiativa ''sustinuta'' de ''dovezi'' incontestabile- mormane de pesti de la biban la somn ,de la platica la mreana si alte cele..

.

Scrie răspuns