Cine elibereaza permise de pescuit?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Luci
veteran
veteran

Cine elibereaza permise de pescuit?

Mesaj de Luci » 03 Mar 2007, 17:41

Facem o lista aici de asociatii ( nu ajvps-uri) ce elibereaza permise de pescuit?
Sunt multi pescari care si-ar face permisele si la alte asociatii daca ar afla de ele si ar renunta sa faca la ajvps. Facem aici o lista cu adresa si persoana de contact sau chiar nr de tel????

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 03 Mar 2007, 18:11

foarte buna ideea!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 03 Mar 2007, 18:31

te sustin aici deci UNDE SE MAI FAC PERIMSE DE PESCUIT???? INAFARA DE ajvps daca tot mam hotarat sa imi fac permis...deci pescuiesc de la varsta de 4 ani si am 21 deci dativa seama cat de buni is baietzi de la ajvps :lol: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 03 Mar 2007, 18:35

super faina ideea. Numai sa nu fie considerata reclama. Sa nu se simta alte asociatii nedreptatite :(

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Mar 2007, 18:40

Ok! Cine incepe?

Nu cred ca e vorba de reclama...sau e ca la pagini aurii - cine nu apare aici inseamna ca nu exista?! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Mar 2007, 18:40

In Sibiu se pot cumpara la magazinul lui Gabi Contan de pe M. Viteazul.
Costa 60RON permisul CNAFP + carnet de membru Eco-Pescar Medias.
Program L-V 9-18, S 9-14 (nu-s sigur).
Il gasiti de regula si duminica dimineata pe acolo. Evitati sa mergeti sambata sau vinerea pt. permis pt. ca nu prea e Gabi in magazin si doar el le vinde.
Nu va pot da nr. de tel pana nu-l intreb daca e de acord.

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 03 Mar 2007, 18:47

se anunta ceva si de la cluj????????? :roll:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 03 Mar 2007, 19:03

arad- magazinul Super Pesca, langa stadionul uta(in curte la fosta scoala de soferi)

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 03 Mar 2007, 19:46

e foarte buna ideea, insa...
mi se pare usor penibil sa se faca referire doar despre magazinele unde se distribuie permise altele decat ajvps, ..., ca odinioara despre "magazinele unde s-or bagat tigari BT sau salam cu soia"...
adica cred ca intentia este de a afla aici date concrete despre existenta asociatiilor in diverse localitati, numele lor, sediul daca se poate si numere si (nume) de contact,...
eu personal nu m-as indrepta spre un loc de unde se "vand" permise (+ carnete de membru) ale unei asociatii despre care nici macar numele nu il stiu dinainte, ... ce fel de asociatie e aia si ce va fi ea in stare sa faca pentru pescuit,...daca nici numele nu reuseste sa si-l mediatizeze..., mi se pare normal ca aceste asociatii sa gaseasca o formula de informare, in asa fel incat sa pot sa ma interesez cine sunt si ce-si propun, ...altfel,...ce realizez?...doar ca nu mai dau bani la ajvps?, ...bun...si rezumandu-ma la asta... nu risc sa dau bani altor oportunisti care or gasit un culoar liber pe piata?,... daca de la altii sunt dispus sa nu am nici o pretentie decat sa-mi dea permis,... de ce as mai avea pretentii de la ajvps ?...
vreau sa nu fiu inteles gresit,...intai si intai nu vreau sa stric topicul, si daca riscam sa se intample asta rog moderatorul sa stearga postarea mea,...fara probleme...
insa eu nu vreau sa aflu nume de vanzatori si chioscuri si magazine, vreau sa aflu nume ( si adrese) de asociatii, si ce se stie despre ele, prin ce se fac vizibile,...
vreau sa pot alege,...pentru asta ar fi bun topicul asta, ... daca se pot aduna astfel de informatii despre asociatii,...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 03 Mar 2007, 20:25

@ miky
mii de scuze... asociatia din arad care elibereaza permise de pescuit la magazinul de pescuit Super Pesca (calea A Vlaicu nr 28-32) se numeste AJPS arad (nu ajvps) si din cate am inteles e o asociatie care chiar vrea sa faca ceva pt pescarii din arad :respekt:
Si ca sa nu fiu acuzat ca tin partea unei asociatii de pescuit, adresa AJVPS arad este str Marasesti nr 2 sau4 :lol1:

Scrie răspuns