Cine elibereaza permise de pescuit?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 03 Mar 2007, 20:40

luci_t , nu trebuie sa te scuzi,....
postarea mea nu a vrut sa fie un repros, si nici nu se referea special la tine,...pur si simplu am avut senzatia ca inspre directia aia se indreapta topicul...
oricum eu ce am zis am zis cu intentie buna, nu incercam sa bag de vina...
pur si simplu mi se pare ca toti ne-am dori mai multe informatii despre asociatiile existente...
uite de pilda despre ECO Medias,... e adevarat stiu si eu magazinul unde se vand permisele, ba mai mult,... sunt amic si cu Gabi proprietarul, dar cu toate astea,...nu stiu nimic despre asociatia asta,... de ce ii din medias, cine sunt, ce si-or propus, ...ce actiuni or avut pana acum, ce preocupari...
despre faptul ca se vand permise acolo, ca alternativa la ajvps, se afla din gura in gura, ...nu-i nici un afis, nici un cuvant, nici o informatie...nimic...
ti se pare normal?... de pilda pe mine asa ceva nu ma convinge...cu tot respectul si prietenia pe care le am pentru Gabi...
si atunci daca eu nu stiu cine sunt, si n-am nici un argument sa cred in ei, (poate or fi buni, dar eu nu stiu), cum pot sa le recomand la altii sa faca un pas pe care eu nu m-am simtit convins sa-l fac...?
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 03 Mar 2007, 20:45

In judetul Hunedoara functioneaza o asociatie pe nume Asociatia Pescarilor Sportivi din Hunedoara [ APS-HD] cu sediul in Hunedoara str. Victoriei nr. 8 infiintata in 1990.
Presedintele asociatiei si membru fondator este domnul BENKO IOSIF tel. 0721686808.
Citeva din activitatile noastre din anul 2006:
Concurs de pescuit pentru copii in luna iunie.
Concurs de pescuit pentru adulti in lunaaugust.
Concurs de pescuit intre asociatiile din judet [afara de AGVPS]
La toate concursurile s-au acordat premii la toti participanti iar la cistigatori s-au oferit cope , medali si unelte de pescuit
Populari cu 5t. de peste a apalor din judetul Hunedoara
In anul 2006 am avut 1400 de membri iar pina astazi avem 879 de membri cotizanti, speram sa depasim anul acesta 2000de membri.
Eliberam permise in Municipiul Hunedoara, orasul Brad , orasul Calan , orasul Hateg si ferma piscicola din localitatea Aurel Vlaicu
Valoarea permiselor stabilita de adunarea generala a asociatiei este de:
40 lei copii si persoane cu dizabilitati
50 lei pensionari
60 lei persoane active
Anul acesta avem in plan sa organizam 5 concursuri de pescuit iar intreaga suma de bani ramasa sa fie folosita pentrtu repopularea cu peste a apelor din judetul Hunedoara

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 03 Mar 2007, 21:06

@miky
Am inteles ce vrei sa spui si chiar iti dau dreptate. Ideal ar fi sa cunoastem cat mai multe lucruri despre asociatia din care facem sau vrem sa facem parte. De multe ori nici unele persoane din cadrul asociatiei nu stiu exact care sunt intentiile asociatiei respective. Pot sa dau si detalii dar nu vreau sa se spuna ca tin partea vreunei asociatii.
Pana acum singurul dintre noi care a dat detalii concrete este APSHD, despre asociatia APSHD :respekt:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Mar 2007, 23:23

miky, da' multe mai vrei :lol:
Luci cerut pe topicul asta o lista cu asociatii care elibereaza permise non-ajvps.
Intr-adevar a aparut o lista cu magazine :?
Ideea lui Luci e buna pentru ca se pare ca sunt o gramada de oameni care pur si simplu nu stiu ca pot pescui legal fara sa dea bani la ajvps-uri.
Pentru ce vrei tu sa afli ori faci un topic separat ori uita-te si aici:
http://www.rapitori.ro/forum/post-90187.html#90187

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Mar 2007, 09:21

FNPSR are ca membre asociate care distribuie permise de pescuit urmatoarele asociatii:
-APS Alba la sediu si in toate orasele din judetul Alba;
-APS Pro xxx Ramnicu Valcea;
-AJPS Mures cu sediul in Tg Mures;
-APS Reghin;
-CS Magus Timisoara;
-APS Monster xxx Timisoara;
-APS Ecopescar Medias;
-APSR Ilfov;
-APS Dunarea Albastra Orsova;
-APS Lostrita Petrosani;

Mai puteti solicita permise si de la APS Salaj, asaciatie aspiranta la afiliere si de la APSR Tulcea, de asemenea solicitanta la asociere la FNPSR.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Mar 2007, 10:37

APAAlba, daca nu zici adresele exacte unde pot fi contactate aceste asociatii, atunci postezi degeaba, sau doar sa arati cate asociatii sunt in Federatie. Cei ce vor sa isi cumpere permise vor sa stie unde e magazinul, nu cum se numeste asociatia si atat.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 04 Mar 2007, 13:17

Da am cerut persoane de contact, adrese, tot. Nu se face reclama in mod intentionat,si pana la urma nu conteaza. E vorba sa stiu unde sa indrum la randul meu pe alti pescari ce ma intreaba. Asa ca fara nici o jena postati adrese, sigur danr nu se va opune :)

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Mar 2007, 18:52

Asociatiile pot sa-si posteze singure adresele si telefoanele, daca considera necesar. Eu am dat doar denumirea sa stie cei interesati ca au permise ridicate de la CNAFP.

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 04 Mar 2007, 20:55

Din nou, nimic concret.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 04 Mar 2007, 22:45

apsalba scrie:Asociatiile pot sa-si posteze singure adresele si telefoanele, daca considera necesar. Eu am dat doar denumirea sa stie cei interesati ca au permise ridicate de la CNAFP.
Dle Popescu -Uite, puteai sa fi si tu util pescarilor de rand, dar dai cu tifla. De curiozitate am recomandat unor amici asociatia din Alba. Iaca-ta ca nu o voi mai face. Le strici imaginea colegilor din asociatia de acolo :!:

Scrie răspuns