cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
au inceput sa mi se deshidrateze rapalele 

Pai cafea nu bei, bere nu... ai sa te deshidratezi si tu nu numai rapalele
.
Maine chiar nu am ce face... imi fac prezenta prin magazine (caut niste "gloante") apoi ma duc sa trag cateva cadre la sloiuri iau temperatura si debitul apei si ma intorc rasufland usurat spre casa ca am vazut dunarea.

Maine chiar nu am ce face... imi fac prezenta prin magazine (caut niste "gloante") apoi ma duc sa trag cateva cadre la sloiuri iau temperatura si debitul apei si ma intorc rasufland usurat spre casa ca am vazut dunarea.

maine si poimaine sunt in deplasare la Galati cu muncasteff scrie:Pai cafea nu bei, bere nu... ai sa te deshidratezi si tu nu numai rapalele.

Lasa ca-ti iei libere cand infloreste salcamul... 

uite aici "c&r" la americani
http://www.youtube.com/watch?v=ioROsreE ... redirect=1g30rg3 scrie:uite aici "c&r" la americani
Pacat de sculele alea.. uite si tu ce oameni.
In alta ordine de idei... ai vazut ce carrot are?

In alta ordine de idei... ai vazut ce carrot are?

chiar ca a dat cu bata-n balta 

Unde v-ati ascuns mai fratilor? Puneti ceva la cale si o faceti pe sest?
sau va ungeti mulinetle, schimbati firele, lestati softurile ori sunteti la mandre ca-i 1 martie?
... acum nu va ingramaditi cu raspunsurile, incet pe rand ca sa apuc sa va citesc pe toti sa nu omit pe careva
.

pai... fusei la munca pana pe la 19:30, apoi am ajuns acasa si mi-am verificat moristile iar restul noptii dezmatz cu mandrasteff scrie:Unde v-ati ascuns mai fratilor? Puneti ceva la cale si o faceti pe sest?sau va ungeti mulinetle, schimbati firele, lestati softurile ori sunteti la mandre ca-i 1 martie?
... acum nu va ingramaditi cu raspunsurile, incet pe rand ca sa apuc sa va citesc pe toti sa nu omit pe careva
.

si acum iar la munca