Ma refeream la oamenii din delta... Oamenii aia nu cred c-au mai inchis un ochi in ultimele zile/nopti de teama ghetarilor. Iti dai seama ca undeva candva blocurile astea de gheata se vor topi si...g30rg3 scrie:inundatii, ce poa' sa se intample?steff scrie:Refuz sa ma gandesc la ce se poate intampla in urma dezgheturilor...
cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
-
- utilizator constant
nu sunteti singurii care duc dorul la o iesire in delta
suntem multi care citesc si nu posteaza...DAR mai sunt si altii care practica pescuit extrem tac ca mortii in papusoi,stiu eu un echipaj care a rupt niste bibanoi la copca la intersectia Eracle cu canalul care duce spre mila si au prins si ceva stiuci in alta parte dar tot in zona ,nu stiu sigur unde
suntem multi care citesc si nu posteaza...DAR mai sunt si altii care practica pescuit extrem tac ca mortii in papusoi,stiu eu un echipaj care a rupt niste bibanoi la copca la intersectia Eracle cu canalul care duce spre mila si au prins si ceva stiuci in alta parte dar tot in zona ,nu stiu sigur unde
Salut Bogdan,bogdanpesc scrie:nu sunteti singurii care duc dorul la o iesire in delta
Nu am afirmat niciunde ca am fi singurii care ducem dorul de-o iesire pe mal, pe apa, in apa

Asta a fost alegerea voastra, noua nu ne ramane decat sa incercam sa va atragem in discutii...bogdanpesc scrie:suntem multi care citesc si nu posteaza...
Fiecare face ce vrea si crede de cuviinta insa, mai devreme sau mai tarziu isi va da seama de urmarile faptelor sale si sper ca atunci sa nu fie prea tarziu.bogdanpesc scrie:DAR mai sunt si altii care practica pescuit extrem tac ca mortii in papusoi,stiu eu un echipaj care a rupt niste bibanoi la copca la intersectia Eracle cu canalul care duce spre mila si au prins si ceva stiuci in alta parte dar tot in zona ,nu stiu sigur unde
-
- veteran
g30rg3,din cate stiu eu,azi ai avut inventar. cand ai avut timp sa filmezi asta???
Pai dupa ora 2 desigurS.G. DRILL scrie:g30rg3,din cate stiu eu,azi ai avut inventar. cand ai avut timp sa filmezi asta???

Iti dai seama ce ar insemna sa dai de locul ala si sa il pipai cu un relax de 10 cm?
App, bun venit printre noi!
-
- veteran
cu placere!!!
Eu nu mai spun nimic. Ati vazut ce anunta INMH-u'?

Incepe sa-mi para rau c-am renuntat la acvarii... aveam si eu la ce sa ma uit si cu ce sa ma racoresc.
Maine daca am sa fiu mai vrednic ca astazi, dau o tura la Acvariul Tulcea – Muzeul Delta Dunarii

-
- veteran
tu stii ce faci?la acvariu nu te lasa sa dai la electric,la plase,nici macar cu lanseta.
asa ca ai grija,aia au camere de luat vederi peste tot,basca gardieni.
prefer sa merg cu tine la pescuit decat sa iti aduc o saramura la mititica

asa ca ai grija,aia au camere de luat vederi peste tot,basca gardieni.
prefer sa merg cu tine la pescuit decat sa iti aduc o saramura la mititica