cine e din Tulcea?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
steff
veteran
veteran

Re: cine e din Tulcea?

Mesaj de steff » 28 Mai 2012, 17:14

Robert517 scrie: Repet....NU AM GAFA !!!!! :D :D :D nu insistati... :D :D :D
:D :D :D
Pacat... ma gandeam sa-ti fac cadou unaImagine

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Mai 2012, 18:19

anem scrie:sa inteleg ca pe acolo pe la voi nu e prohibitie din moment ce se poarta discutii despre gafe si alte instrumente de acest gen?

sau ce mai conteaza?
ce, anem ? nu poti elibera somnul dupa ce ai scos peste pe mal cu o gafa ? daca cu gafa tu sti sa intepi doar in spate....e o alta problema....dar totodata se poate lua si de gura ;)
p.s.: ai impresia ca ancorele de la voblerele tale in gatul somnului...fac mai putin rau ? hai...te rog ;)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Robert517
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Robert517 » 28 Mai 2012, 18:23

:D .... terminati cu glumele despre gafe ....ca ne umplem de injuraturi.... :D

@anem daca-l scoteam,bagam un filmulet cu dril si eliberare...asa :wallbash: ...numai cu dril si injuraturi ..n-are rost :D

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Mai 2012, 18:42

Nemernic scrie:
anem scrie:sa inteleg ca pe acolo pe la voi nu e prohibitie din moment ce se poarta discutii despre gafe si alte instrumente de acest gen?

sau ce mai conteaza?
ce, anem ? nu poti elibera somnul dupa ce ai scos peste pe mal cu o gafa ? daca cu gafa tu sti sa intepi doar in spate....e o alta problema....dar totodata se poate lua si de gura ;)
p.s.: ai impresia ca ancorele de la voblerele tale in gatul somnului...fac mai putin rau ? hai...te rog ;)
nu am avut gafa, nu am si nici nu voi avea vreodata ... asa ca mai usor cu infiptul gafei prin nu stiu ce spate al nu stiu caror pesti, daca fiecare ar face ceea ce fac eu cu pestii te asigur ca la fiecare iesire lumea se putea bucura de driluri ...

cat despre infiptul gafei in gura si eliberarea lui ulterioara ... lasati-ma cu povesti de adormit copii ca nu m-am nascut ieri si am intalnit pe malul apelor (din pacate) suficient fomisti ...

si da, cu siguranta ancorele voblerului meu fac mult mai putin rau decat poate face o gafa. ca fapt divers - somnii se scot cu manusa ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 28 Mai 2012, 18:55

Imagine
Amin!

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 28 Mai 2012, 19:29

Ce inseamna gafa .................. Imediat au aparut opinii pro si contra ei. Era mai liniste pe aici........ :lol: Nu cred ca e o problema cu ce sa scoti un somn de cca 1m din apa....cu gafa...fara gafa.....de gura....sau poate de coada :D , problema e ca daca ''pescarii sportivi'' vor baga la traista moace de 400-500g---asa cum am vazut pe multi ca o fac---- nu vom mai avea la ce sa mai folosim gafa. Si asta e mare pacat .............

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 28 Mai 2012, 19:35

Nu am folosit niciodata gafa si nici nu cred ca o voi folosi.....nu ma atrage........atata tot. :respekt: oamenii mei si fire intinse in continuare :bere:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Mai 2012, 20:35

anem scrie: daca fiecare ar face ceea ce fac eu cu pestii te asigur ca la fiecare iesire lumea se putea bucura de driluri ...

...
Imagine
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 28 Mai 2012, 21:08

Imagine

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 28 Mai 2012, 21:21

anem scrie: nu am avut gafa, nu am si nici nu voi avea vreodata ... asa ca mai usor cu infiptul gafei prin nu stiu ce spate al nu stiu caror pesti, daca fiecare ar face ceea ce fac eu cu pestii te asigur ca la fiecare iesire lumea se putea bucura de driluri ...

cat despre infiptul gafei in gura si eliberarea lui ulterioara ... lasati-ma cu povesti de adormit copii ca nu m-am nascut ieri si am intalnit pe malul apelor (din pacate) suficient fomisti ...

si da, cu siguranta ancorele voblerului meu fac mult mai putin rau decat poate face o gafa. ca fapt divers - somnii se scot cu manusa ...
Te asigur eu ca niciun participant al acestui topic nu foloseste gafa si practicam pescuitul in conditii mai mult decat sportive, cat despre afirmatia ta "daca fiecare ar face ceea ce fac eu cu pestii te asigur ca la fiecare iesire lumea se putea bucura de driluri "ar fi valabila si pe la noi daca nu ar mai fi atati plasari si atati "electricieni" incat sa mai existe si peste pentru driluri! :respekt:

Scrie răspuns