Robert517 scrie: Repet....NU AM GAFA !!!!!![]()
![]()
nu insistati...
![]()
![]()

Pacat... ma gandeam sa-ti fac cadou una

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Robert517 scrie: Repet....NU AM GAFA !!!!!![]()
![]()
nu insistati...
![]()
![]()
ce, anem ? nu poti elibera somnul dupa ce ai scos peste pe mal cu o gafa ? daca cu gafa tu sti sa intepi doar in spate....e o alta problema....dar totodata se poate lua si de guraanem scrie:sa inteleg ca pe acolo pe la voi nu e prohibitie din moment ce se poarta discutii despre gafe si alte instrumente de acest gen?
sau ce mai conteaza?
nu am avut gafa, nu am si nici nu voi avea vreodata ... asa ca mai usor cu infiptul gafei prin nu stiu ce spate al nu stiu caror pesti, daca fiecare ar face ceea ce fac eu cu pestii te asigur ca la fiecare iesire lumea se putea bucura de driluri ...Nemernic scrie:ce, anem ? nu poti elibera somnul dupa ce ai scos peste pe mal cu o gafa ? daca cu gafa tu sti sa intepi doar in spate....e o alta problema....dar totodata se poate lua si de guraanem scrie:sa inteleg ca pe acolo pe la voi nu e prohibitie din moment ce se poarta discutii despre gafe si alte instrumente de acest gen?
sau ce mai conteaza?![]()
p.s.: ai impresia ca ancorele de la voblerele tale in gatul somnului...fac mai putin rau ? hai...te rog
anem scrie: daca fiecare ar face ceea ce fac eu cu pestii te asigur ca la fiecare iesire lumea se putea bucura de driluri ...
...
Te asigur eu ca niciun participant al acestui topic nu foloseste gafa si practicam pescuitul in conditii mai mult decat sportive, cat despre afirmatia ta "daca fiecare ar face ceea ce fac eu cu pestii te asigur ca la fiecare iesire lumea se putea bucura de driluri "ar fi valabila si pe la noi daca nu ar mai fi atati plasari si atati "electricieni" incat sa mai existe si peste pentru driluri!anem scrie: nu am avut gafa, nu am si nici nu voi avea vreodata ... asa ca mai usor cu infiptul gafei prin nu stiu ce spate al nu stiu caror pesti, daca fiecare ar face ceea ce fac eu cu pestii te asigur ca la fiecare iesire lumea se putea bucura de driluri ...
cat despre infiptul gafei in gura si eliberarea lui ulterioara ... lasati-ma cu povesti de adormit copii ca nu m-am nascut ieri si am intalnit pe malul apelor (din pacate) suficient fomisti ...
si da, cu siguranta ancorele voblerului meu fac mult mai putin rau decat poate face o gafa. ca fapt divers - somnii se scot cu manusa ...