uita de minciog...... cauta o gafaRobert517 scrie:
PS:cum am ajuns acasa am luat minciogul din boxa si l-am pus in portbagaj....![]()
![]()
cine e din Tulcea?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
S.G. DRILL
- veteran

oricum este greu sa pescuiesti la spinning cu minciogul dupa tine
eu anul trecut,am avut o experienta la fel ca a ta(la salau)
trei zile l-am carat dupa mine
oricum,perseverenta da roade
-
Robert517
- utilizator constant

Am cautat in toata boxa ...... NU AM !!!Nemernic scrie:uita de minciog...... cauta o gafaRobert517 scrie:
PS:cum am ajuns acasa am luat minciogul din boxa si l-am pus in portbagaj....![]()
![]()
@SG - ai dreptate ...pentru strapii de doua palme care se prind de obicei ...nu trebuie dar....cateodata....
........si eu am carat minciogul 3---4 iesiri la rand. Urmatoarea iesire nu l-am mai luat si exact atunci am avut nevoie de el...............noroc cu Steff de ma ajuatat si am scos novacul pe mal.
Robert, ....la T.V ai avut rateul---intreb pt ca am vazut ca bati zona respectiva.
-
Robert517
- utilizator constant

Nu ! la "tevi" ....(la TV am fost o singura data anu asta )
Oricum minciogul nu-l mai scot din portbagaj ....

Oricum minciogul nu-l mai scot din portbagaj ....
Pai daca nu-l mai scoti din portbagaj, degeaba il iei cu tineRobert517 scrie:[...]
Oricum minciogul nu-l mai scot din portbagaj ....![]()
![]()
Pacat... dar lasa ca vine tacsu' si il iei pe ala ca-i mai barosan
Si eu sunt de pare ca o gafa ar fi mult mai utila in asemenea situatii.
Goldelian scrie:........si eu am carat minciogul 3---4 iesiri la rand. Urmatoarea iesire nu l-am mai luat si exact atunci am avut nevoie de el...............noroc cu Steff de ma ajuatat si am scos novacul pe mal.
Exact de faza asta mi-am amintit cand am citit postarea lui Robert
Da Steff, dar ai vazut si tu ca a contat faptul ca ai fost langa mine plus ca am gasit acolo o treapta de 10 cm pe care am putut gobora si lua cu gripul pestele, ca altfel..............sa rdici 6kg tinand de fir..........e grele.
sa inteleg ca pe acolo pe la voi nu e prohibitie din moment ce se poarta discutii despre gafe si alte instrumente de acest gen?
sau ce mai conteaza?
sau ce mai conteaza?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Robert517
- utilizator constant

Repet....NU AM GAFA !!!!!anem scrie:sa inteleg ca pe acolo pe la voi nu e prohibitie din moment ce se poarta discutii despre gafe si alte instrumente de acest gen?
sau ce mai conteaza?