cine e din Tulcea?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
g30rg3
veteran
veteran

Re: cine e din Tulcea?

Mesaj de g30rg3 » 16 Feb 2012, 07:50

g30rg3 scrie:
steff scrie:Asta-i viata George, cu bune si cu rele... Am uitat sa-ti spun ca imi place semnatura ta. :twisted:

Primaria a scris ca pescuitul pe lac este interzis pana la... pastele cailor si ca politistii locali asigura paza (paza caprioarelor care alearga pe pista :) ).
Nu am vazut nici un gardian public, mai nou politist comunitar/local etc nu sa amendeze pe cineva dar macar sa-l deranjeze si sa-i aminteasca ca pescuitul este interzis.
haaaai cu calduricaaaa :D, daca nu prindem peste macar lansam dupa gazelele de pe pista :lol1:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 16 Feb 2012, 09:22

Mai ai putina rabdare, in cateva luni vine si caldura (iune - iulie), se topeste zapada si ... vine alta proaspata :twisted:.

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 18 Feb 2012, 15:27

steff scrie:Mai ai putina rabdare, in cateva luni vine si caldura (iune - iulie), se topeste zapada si ... vine alta proaspata :twisted:.
Incet incet vine caldurica si la noi, si avatii odata cu ea :D si stiucile, salaii, somnii aia mari :D

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 18 Feb 2012, 18:23

Fi atent George ce mi se intampla...
Ma trezesc pe la 8.00 si ca de obicei deschid usa balconului ca sa aerisesc putin dormitoru'.
De-odata raman incremenit :shock: nu pot sa cred ce-mi vad ochii, incerc sa ma abtin sa nu strig si sa-i trezec pe ceilalti (sotia si copilu').
Merg repede si i-au camera foto si trag cateva cadre.
Nu pot sa cred! in sfarsit primele semne ca a venit primavara ... :lol: :lol: :lol:.
Ce? nu ma crezi, nu?
De aia am fotografiat, eram sigur ca nu ai sa ma crezi :lol:
Uite dovada!

Imagine

Imagine

Ma frec bine la ochi si ma gandeam eu asa.. oare visez?
Aiurea, n-am baut cafeaua, asta e! si de-odata imi amintesc, stai asa.. eu nu beau cafea, deci e adevarat ce vad.
Nu ma pot abtine si strig... Mergem la peste, mergem la peste!!!...
Simt o mana care ma scutura incet si-mi spune: Omule ia-o incet, ai avut un cosmar. Vrei sa trezesti tot blocul?
Intreb ce s-a intamplat si imi raspunde... nimic, ai visat. Gata a trecut! vorbim dimineata.

:lol: :lol: :lol:

cristinel33
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristinel33 » 18 Feb 2012, 18:29

Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 18 Feb 2012, 18:42

steff scrie:Fi atent George ce mi se intampla...
Ma trezesc pe la 8.00 si ca de obicei deschid usa balconului ca sa aerisesc putin dormitoru'.
De-odata raman incremenit :shock: nu pot sa cred ce-mi vad ochii, incerc sa ma abtin sa nu strig si sa-i trezec pe ceilalti (sotia si copilu').
Merg repede si i-au camera foto si trag cateva cadre.
Nu pot sa cred! in sfarsit primele semne ca a venit primavara ... :lol: :lol: :lol:.
Ce? nu ma crezi, nu?
De aia am fotografiat, eram sigur ca nu ai sa ma crezi :lol:
Uite dovada!

Imagine

Imagine

Ma frec bine la ochi si ma gandeam eu asa.. oare visez?
Aiurea, n-am baut cafeaua, asta e! si de-odata imi amintesc, stai asa.. eu nu beau cafea, deci e adevarat ce vad.
Nu ma pot abtine si strig... Mergem la peste, mergem la peste!!!...
Simt o mana care ma scutura incet si-mi spune: Omule ia-o incet, ai avut un cosmar. Vrei sa trezesti tot blocul?
Intreb ce s-a intamplat si imi raspunde... nimic, ai visat. Gata a trecut! vorbim dimineata.

Sevraj scrie pe tine :lol: :lol: :lol:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 18 Feb 2012, 19:09

g30rg3 scrie: Sevraj scrie pe tine :lol: :lol: :lol:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 21 Feb 2012, 15:11

Aloooo!!!
Unde sunteti vitejii mei? :roll:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Feb 2012, 16:27

steff scrie:Fi atent George ce mi se intampla..........
Stai linistit, prietene........sunt multi care trezesc vecinii :elkgrin: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 21 Feb 2012, 16:45

Nemernic scrie:Stai linistit, prietene........sunt multi care trezesc vecinii :elkgrin: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Si primavara se lasa asteptata... :?

Scrie răspuns