g30rg3 scrie:haaaai cu calduricaaaasteff scrie:Asta-i viata George, cu bune si cu rele... Am uitat sa-ti spun ca imi place semnatura ta.![]()
Primaria a scris ca pescuitul pe lac este interzis pana la... pastele cailor si ca politistii locali asigura paza (paza caprioarelor care alearga pe pista).
Nu am vazut nici un gardian public, mai nou politist comunitar/local etc nu sa amendeze pe cineva dar macar sa-l deranjeze si sa-i aminteasca ca pescuitul este interzis., daca nu prindem peste macar lansam dupa gazelele de pe pista
cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Mai ai putina rabdare, in cateva luni vine si caldura (iune - iulie), se topeste zapada si ... vine alta proaspata
.

Incet incet vine caldurica si la noi, si avatii odata cu easteff scrie:Mai ai putina rabdare, in cateva luni vine si caldura (iune - iulie), se topeste zapada si ... vine alta proaspata.

Fi atent George ce mi se intampla...
Ma trezesc pe la 8.00 si ca de obicei deschid usa balconului ca sa aerisesc putin dormitoru'.
De-odata raman incremenit
nu pot sa cred ce-mi vad ochii, incerc sa ma abtin sa nu strig si sa-i trezec pe ceilalti (sotia si copilu').
Merg repede si i-au camera foto si trag cateva cadre.
Nu pot sa cred! in sfarsit primele semne ca a venit primavara ...
.
Ce? nu ma crezi, nu?
De aia am fotografiat, eram sigur ca nu ai sa ma crezi
Uite dovada!

Ma frec bine la ochi si ma gandeam eu asa.. oare visez?
Aiurea, n-am baut cafeaua, asta e! si de-odata imi amintesc, stai asa.. eu nu beau cafea, deci e adevarat ce vad.
Nu ma pot abtine si strig... Mergem la peste, mergem la peste!!!...
Simt o mana care ma scutura incet si-mi spune: Omule ia-o incet, ai avut un cosmar. Vrei sa trezesti tot blocul?
Intreb ce s-a intamplat si imi raspunde... nimic, ai visat. Gata a trecut! vorbim dimineata.

Ma trezesc pe la 8.00 si ca de obicei deschid usa balconului ca sa aerisesc putin dormitoru'.
De-odata raman incremenit

Nu pot sa cred! in sfarsit primele semne ca a venit primavara ...

Ce? nu ma crezi, nu?
De aia am fotografiat, eram sigur ca nu ai sa ma crezi

Uite dovada!

Aiurea, n-am baut cafeaua, asta e! si de-odata imi amintesc, stai asa.. eu nu beau cafea, deci e adevarat ce vad.
Simt o mana care ma scutura incet si-mi spune: Omule ia-o incet, ai avut un cosmar. Vrei sa trezesti tot blocul?
Intreb ce s-a intamplat si imi raspunde... nimic, ai visat. Gata a trecut! vorbim dimineata.

- cristinel33
- utilizator constant
Sevraj scrie pe tinesteff scrie:Fi atent George ce mi se intampla...
De-odata raman incremenitnu pot sa cred ce-mi vad ochii, incerc sa ma abtin sa nu strig si sa-i trezec pe ceilalti (sotia si copilu').
Nu pot sa cred! in sfarsit primele semne ca a venit primavara ...![]()
![]()
.
Ce? nu ma crezi, nu?
De aia am fotografiat, eram sigur ca nu ai sa ma crezi![]()
Uite dovada!
![]()
![]()

g30rg3 scrie: Sevraj scrie pe tine![]()
![]()

Aloooo!!!
Unde sunteti vitejii mei?
Unde sunteti vitejii mei?

Stai linistit, prietene........sunt multi care trezesc veciniisteff scrie:Fi atent George ce mi se intampla..........

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Si primavara se lasa asteptata...Nemernic scrie:Stai linistit, prietene........sunt multi care trezesc vecinii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()