cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Bah, voi da-ti frau liber amintirilor...Auch, ma chinuiesc! 

Sa se mai incalzeasca un pic Mariane si poate ne intalnim la o slaninutza si o ceapa verde pe malul apei ori pe aici la Dunare ori pe la voi pe PrutM & M scrie:una mica si pentru "eu" saptamana urmatoare....poate vine si George pe faleza...

Dumnezeule cum suna... slanina, ceapa, dunare, prutg30rg3 scrie:Sa se mai incalzeasca un pic Mariane si poate ne intalnim la o slaninutza si o ceapa verde pe malul apei ori pe aici la Dunare ori pe la voi pe Prut![]()

George, nu stiu de ce ce dar am senzatia ca perioada porcului a cam trecut. Nu mancam si noi un peste?
Ori suntem pescari ori nu mai suntem

pe vremea asta doar caraseii pentru stiuca sa ii mancam
asa le mai facem vanzare si la aia din bariera 

App de carasei, nu incercam si noi o copca?.. acu intra prohibitia si noi nu avem o poza cu o dintoasa

Astazi am vorbit cu cineva si mi-a spus ca a incercat o copca la Prches insa capturile s-au cam lasat asteptate. Vreo doua ratacite si pricajite, bineinteles eliberate... nu bag mana-n foc c-a fost asa

De Iazurile nu mai stiu nimic, la Enisala doar bibanei...
You have an idea?
De Enisala nu stiu nici eu insa de Iazurile iti spun orice ca acolo am crescut... si in momentu' de fata nu stiu daca mai traiesc 3 stiuci amarate pe toata intinderea aia de apa din cauza brconajului excesiv, in satu ala mai e putin si se face si cea mai amarata baba, braconiersteff scrie:![]()
![]()
![]()
App de carasei, nu incercam si noi o copca?.. acu intra prohibitia si noi nu avem o poza cu o dintoasa.
Astazi am vorbit cu cineva si mi-a spus ca a incercat o copca la Prches insa capturile s-au cam lasat asteptate. Vreo doua ratacite si pricajite, bineinteles eliberate... nu bag mana-n foc c-a fost asa.
De Iazurile nu mai stiu nimic, la Enisala doar bibanei...
You have an idea?

Pacat, mare pacat
.
Am amintiri frumoase de la Iazurile. Pescuit, foto, off-road
.

Am amintiri frumoase de la Iazurile. Pescuit, foto, off-road

eu nu mai spun nimic, din moment ce am crescut acolosteff scrie:Pacat, mare pacat.
Am amintiri frumoase de la Iazurile. Pescuit, foto, off-road.

Asta-i viata George, cu bune si cu rele... Am uitat sa-ti spun ca imi place semnatura ta.
Primaria a scris ca pescuitul pe lac este interzis pana la... pastele cailor si ca politistii locali asigura paza (paza caprioarelor care alearga pe pista
).
Nu am vazut nici un gardian public, mai nou politist comunitar/local etc nu sa amendeze pe cineva dar macar sa-l deranjeze si sa-i aminteasca ca pescuitul este interzis.

Primaria a scris ca pescuitul pe lac este interzis pana la... pastele cailor si ca politistii locali asigura paza (paza caprioarelor care alearga pe pista

Nu am vazut nici un gardian public, mai nou politist comunitar/local etc nu sa amendeze pe cineva dar macar sa-l deranjeze si sa-i aminteasca ca pescuitul este interzis.
haaaai cu calduricaaaasteff scrie:Asta-i viata George, cu bune si cu rele... Am uitat sa-ti spun ca imi place semnatura ta.![]()
Primaria a scris ca pescuitul pe lac este interzis pana la... pastele cailor si ca politistii locali asigura paza (paza caprioarelor care alearga pe pista).