cine e din Tulcea?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
D_ali
veteran
veteran

Re: cine e din Tulcea?

Mesaj de D_ali » 14 Feb 2012, 19:46

Bah, voi da-ti frau liber amintirilor...Auch, ma chinuiesc! :oops:

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 14 Feb 2012, 20:32

M & M scrie:una mica si pentru "eu" saptamana urmatoare....poate vine si George pe faleza... :respekt:
Sa se mai incalzeasca un pic Mariane si poate ne intalnim la o slaninutza si o ceapa verde pe malul apei ori pe aici la Dunare ori pe la voi pe Prut :lol: :bere:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 14 Feb 2012, 21:24

g30rg3 scrie:Sa se mai incalzeasca un pic Mariane si poate ne intalnim la o slaninutza si o ceapa verde pe malul apei ori pe aici la Dunare ori pe la voi pe Prut :lol: :bere:
Dumnezeule cum suna... slanina, ceapa, dunare, prut :lol: .

George, nu stiu de ce ce dar am senzatia ca perioada porcului a cam trecut. Nu mancam si noi un peste?
Ori suntem pescari ori nu mai suntem :mrgreen: .

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 14 Feb 2012, 21:28

pe vremea asta doar caraseii pentru stiuca sa ii mancam :lol1: asa le mai facem vanzare si la aia din bariera :lol:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 14 Feb 2012, 21:58

:lol: :lol: :lol:
App de carasei, nu incercam si noi o copca?.. acu intra prohibitia si noi nu avem o poza cu o dintoasa :) .
Astazi am vorbit cu cineva si mi-a spus ca a incercat o copca la Prches insa capturile s-au cam lasat asteptate. Vreo doua ratacite si pricajite, bineinteles eliberate... nu bag mana-n foc c-a fost asa :lol: .
De Iazurile nu mai stiu nimic, la Enisala doar bibanei...
You have an idea?

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 14 Feb 2012, 22:08

steff scrie::lol: :lol: :lol:
App de carasei, nu incercam si noi o copca?.. acu intra prohibitia si noi nu avem o poza cu o dintoasa :) .
Astazi am vorbit cu cineva si mi-a spus ca a incercat o copca la Prches insa capturile s-au cam lasat asteptate. Vreo doua ratacite si pricajite, bineinteles eliberate... nu bag mana-n foc c-a fost asa :lol: .
De Iazurile nu mai stiu nimic, la Enisala doar bibanei...
You have an idea?
De Enisala nu stiu nici eu insa de Iazurile iti spun orice ca acolo am crescut... si in momentu' de fata nu stiu daca mai traiesc 3 stiuci amarate pe toata intinderea aia de apa din cauza brconajului excesiv, in satu ala mai e putin si se face si cea mai amarata baba, braconier :wallbash:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 14 Feb 2012, 22:25

Pacat, mare pacat :cry: .

Am amintiri frumoase de la Iazurile. Pescuit, foto, off-road :lol:.

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 14 Feb 2012, 22:40

steff scrie:Pacat, mare pacat :cry: .

Am amintiri frumoase de la Iazurile. Pescuit, foto, off-road :lol:.
eu nu mai spun nimic, din moment ce am crescut acolo :( .Din pacate prea multi dintre noi pescuiesc de foame. Si cu educatia suntem la pamant, anu trecut cand au populat ciuperca cu carasel, in maxim 2-3 ore ziceai ca e concurs de pescuit pe lac si toti bagau la traista caraselul ala cat degetu... :cry:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 15 Feb 2012, 10:56

Asta-i viata George, cu bune si cu rele... Am uitat sa-ti spun ca imi place semnatura ta. :twisted:

Primaria a scris ca pescuitul pe lac este interzis pana la... pastele cailor si ca politistii locali asigura paza (paza caprioarelor care alearga pe pista :) ).
Nu am vazut nici un gardian public, mai nou politist comunitar/local etc nu sa amendeze pe cineva dar macar sa-l deranjeze si sa-i aminteasca ca pescuitul este interzis.

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 15 Feb 2012, 22:19

steff scrie:Asta-i viata George, cu bune si cu rele... Am uitat sa-ti spun ca imi place semnatura ta. :twisted:

Primaria a scris ca pescuitul pe lac este interzis pana la... pastele cailor si ca politistii locali asigura paza (paza caprioarelor care alearga pe pista :) ).
Nu am vazut nici un gardian public, mai nou politist comunitar/local etc nu sa amendeze pe cineva dar macar sa-l deranjeze si sa-i aminteasca ca pescuitul este interzis.
haaaai cu calduricaaaa :D, daca nu prindem peste macar lansam dupa gazalele de pe pista :lol1:

Scrie răspuns