cine e din Tulcea?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
asta fu singura pata de culoare pe care am vazut-o pentru scurt timp fiind expediat inapoi acasa, in rest doua pripoane si una bucata setca agatate plus una bucata marla pe la 1 kg adusa la suprafata de mi-a taiat firu asa ca m-am enefrat
si am plecat

George,data viitoare poate reusesti sa aduci pe mal pripoanele si setca ptr poza.
Nu mai poti pescui de cate setci. pripoane si alte '' scule'' sunt in dunare 
-
S.G. DRILL
- veteran

sosit de la pescuit,dezamagit
6 avati: 1buc 1,3-1,5kg si 5 buc 800gr-1kg
am dat si la salau pe intuneric,nimic

am dat si la salau pe intuneric,nimic
Cel putin ai avut ceva driluri. 
-
S.G. DRILL
- veteran

prefer un drill adevarat,decat unele anemice

Hristos a inviat baieti.
Din pacate ne luam gandu de la pescuit, nu din cauza prohibitiei care ne permite sa ne facem de cap cu artificialele noaste ( in limita bunului simt) ci din cauza tulburelii.
Deci ....
Din pacate ne luam gandu de la pescuit, nu din cauza prohibitiei care ne permite sa ne facem de cap cu artificialele noaste ( in limita bunului simt) ci din cauza tulburelii.
Deci ....
Adevarat a inviat!g30rg3 scrie:Hristos a inviat baieti.
Esti sigur ca ne putem face de cap cu artificialele noastre?... din cate stiu doar la stiuca poti pescui cu artificiale pe perioada asta dar, C&R... e ceva aici ce imi scapa?g30rg3 scrie:Din pacate ne luam gandu de la pescuit, nu din cauza prohibitiei care ne permite sa ne facem de cap cu artificialele noaste ( in limita bunului simt) ci din cauza tulburelii.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da, e tulbure rau apa.
Deci, stam cuminti pe la casele noastreg30rg3 scrie:Deci ....
Corect steff, dar
limita bunului simt in situatia de fata inseamna C&R 100%
Pe mine m-ai convinsg30rg3 scrie:Corect steff, darlimita bunului simt in situatia de fata inseamna C&R 100%
Cu apa asta.....macar sa ai ce sa eliberezi. Sa fim noi sanatosi.....pt k apa se va limpezi la un moment dat si vom fi iar pe malul dunarii. Pana atunci , din partea mea...