cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Astazi dunarea n-am mai fost darnica.
Doua-trei tzacuri si asta a fost tot. Poate cu alta ocazie...
Doua-trei tzacuri si asta a fost tot. Poate cu alta ocazie...
Maine dupamiaza se risca careva?
Vine vijelia cu tunete si fulgere...
ai vazut ce anunta inmh-u'?

nu ma uit eu dupa mincinosii aiasteff scrie:Vine vijelia cu tunete si fulgere...ai vazut ce anunta inmh-u'?
George...la ce am prins azi cu Steff............cred ca ne lasam de pescuit. Azi nu a fost nici o miscare. Am tot insistat sa prindem un dintzos ceva,dar....nimic. Data viitoare.....
Cum sa te lasi mai?... tocmai acum cand ai tot ce-ti trebuie sa le vi de cap dintosilor?Goldelian scrie:George...la ce am prins azi cu Steff............cred ca ne lasam de pescuit.

Erau pescari de dimineata si nu au prins nimic. Ceva e putred in DanemarcaGoldelian scrie:Azi nu a fost nici o miscare.

Tre sa-l prindem odata la cotitura si sa-i dam la dinti... tui mama lui de dintosGoldelian scrie:Am tot insistat sa prindem un dintzos ceva,dar....nimic. Data viitoare.....

mai baieti, nu e vb de prins ci de recreat 

George, nu uita, ai spus ca azi iesi la pescuit indiferent de vreme. Asteptam o poza, imbracat bine si cu pelerina pe tine, ca sa ne dovedesti ca ai fost pe malul apei. A.....si de ce nu si o poza cu dintzosi. Adevarul e, ca ma uit afara....ploaia a stat....si cine stie cum ajung si eu azi pe malul apei. Cred ca am nevoie doar de un mic impuls..... 

Eu va astept cu rezultatele partidei de astazi
.

eu... nimic
S.G. ( in afara de cateva injuraturi adresate mie care din diverse motive si un pic de neatentie era sa nu avem la pe dig
)
mai asteptam sa vedeam ce a facut
Sorin nimic
Aurelian nimic
se pare ca pestele se pregateste de mers la biserica azi sau tine post negru
S.G. ( in afara de cateva injuraturi adresate mie care din diverse motive si un pic de neatentie era sa nu avem la pe dig

mai asteptam sa vedeam ce a facut
Sorin nimic
Aurelian nimic
se pare ca pestele se pregateste de mers la biserica azi sau tine post negru