Habar n-aveam, acum am aflat si eu...g30rg3 scrie:big hammer 4" firetiger
3" atomic punk
3" bay smelt

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Habar n-aveam, acum am aflat si eu...g30rg3 scrie:big hammer 4" firetiger
3" atomic punk
3" bay smelt
La cum am prins eu in ultima vreme... mai bine stau acasaS.G. DRILL scrie:normal fishing![]()
![]()
![]()
dar cu prohibitia ce facem![]()
![]()
legea permite pescuitul cu artificile, dar cu eliberarea pestilor in mediul naturalS.G. DRILL scrie:normal fishing![]()
![]()
![]()
![]()
esti cu capu'steff scrie:La cum am prins eu in ultima vreme... mai bine stau acasaS.G. DRILL scrie:normal fishing![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odata pe an e pastele .. restu', pescuiala.S.G. DRILL scrie:esti cu capu'aceeasi sotie ,aceeasi camera,aceeasi masa de paste
![]()
![]()
![]()
nu este mai bine sa mergem la un pescuit,sa ne recreiem psihic![]()
![]()
eu pun ouale la bataie
![]()
![]()
normal cele vopsite de soacra
![]()
![]()
Felicitari!stiucarcs scrie:10 apr-58cm.1,6kg, 47cm. ...kg
11 apr-65cm.2,51kg,41cm. ...kg, scos pe uscat, mal inalt, chinuit cateva minute, fugit ulterior pe sub plasa minciogului;al patrulea adus la mal, scos grip greu, coborat spre apa pe radacini greu, salau vazand grip fugit usor...-apoi o plasa mare, nervi si plecat acasa de draci
12 apr stiuci:3 buc.+1 biban eu, 2 fiu`meu-intre care una de 4,3kg 80cm-dupa care caras(copiii se mai si plictisesc...).
Daca treci pe la mine te invat eu pas cu pas sa pui poze la galeria foto sau sa le pui direct in topic sau mai vedem noi... sunt atatea posibilitatistiucarcs scrie:vreo doua poze cand ma invata careva sa le postez aici!
Cred ca maine pe la 3 o intind putin pe malul apei dupa ce scap de la scarbici, si luni sunt sigur pe malu garlei fie ploaie fie vant, tornade, uragane, tsunami etcGoldelian scrie:Bravo S.G pt capturi. E posibil sa ne intalnim azi pe malul apei, daca iesi in dupa- amiaza asta. poate zilele astea o punem de o iesire toti .