Pe-acolog30rg3 scrie:daca are 2 m e mai mult decat suficient

M-am obisnuit cu alea lungi si sensibile iar cu asta... frec vantu' si-aduc ploaia.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pe-acolog30rg3 scrie:daca are 2 m e mai mult decat suficient
mie chiar imi plac astea scusrte dintr-o bucata, mi-am inceput pescuitu la spinning cu o lanseta de 1,78 fibra de sticla plina dintr-o bucatasteff scrie:Pe-acolog30rg3 scrie:daca are 2 m e mai mult decat suficient...
M-am obisnuit cu alea lungi si sensibile iar cu asta... frec vantu' si-aduc ploaia.
Da! si eu le prefer pe astea dintr-o bucata... chiar daca sunt incomod de transportat uneori.g30rg3 scrie:mie chiar imi plac astea scurte dintr-o bucata
dragul meu viteazg30rg3 scrie:dragii mei viteji, maine la ce ora ne adunam, la ce ora ne trezim, mai ales ca se da si ceasu inainte?
Am notat!S.G. DRILL scrie:[...] 8-8juma dupa ora de varaam sa trec intai pe la steff, cand sunt la el te sun sa cobori la sosea
Am dovedit si butoaiele si am adus si dovadaS.G. DRILL scrie:dragul meu viteazg30rg3 scrie:dragii mei viteji, maine la ce ora ne adunam, la ce ora ne trezim, mai ales ca se da si ceasu inainte?ai dovedit butoaiele de vin
daca da maine ne adunam in jur de ora 8-8juma
8-8juma dupa ora de vara
am sa trec intai pe la steff, cand sunt la el te sun sa cobori la sosea
Dovada e alb sau rosu?...g30rg3 scrie:Am dovedit si butoaiele si am adus si dovada
rubinsteff scrie:Dovada e alb sau rosu?...g30rg3 scrie:Am dovedit si butoaiele si am adus si dovada![]()
Da halatu', halatu' cat e halatu'?