Pun la bataie si o sticla de-a mea de suc de butuc natural 100%S.G. DRILL scrie:okaccept
![]()
![]()
cine e din Tulcea?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Ce apuse, ce frumoase?? sa nu te aud cu de-asteaS.G. DRILL scrie:vremuri de mult apuse![]()
![]()
dar frumoase
![]()
![]()
-
S.G. DRILL
- veteran

sa nu uiti sucul de butucg30rg3 scrie:Pun la bataie si o sticla de-a mea de suc de butuc natural 100%S.G. DRILL scrie:okaccept
![]()
![]()
Nu uit de el, ca sambata ma duc sa il trag din butoaie si sa il bag la beci, deci am treabaS.G. DRILL scrie:sa nu uiti sucul de butucg30rg3 scrie:Pun la bataie si o sticla de-a mea de suc de butuc natural 100%S.G. DRILL scrie:okaccept
![]()
![]()
![]()
![]()
Ce faceeeee? Pai treaba asta nu se face de unu singur...g30rg3 scrie:[...]
Nu uit de el, ca sambata ma duc sa il trag din butoaie si sa il bag la beci, deci am treaba
@S.G. ii dam o mana de ajutor?
E la munca la orele alea, pan la urma duminica o punem de o iesire?steff scrie:Ce faceeeee? Pai treaba asta nu se face de unu singur...g30rg3 scrie:[...]
Nu uit de el, ca sambata ma duc sa il trag din butoaie si sa il bag la beci, deci am treaba![]()
@S.G. ii dam o mana de ajutor?
ca S.G. al nostru a avut deja primul DRILL
Eu sunt dispus si sambata si duminica. N-am eu cu ce sa dau (n-am lanseta inca
) dar tot merg cu voi ca sa va stresez macar
.
pai daiwa ta ?steff scrie:Eu sunt dispus si sambata si duminica. N-am eu cu ce sa dau (n-am lanseta inca) dar tot merg cu voi ca sa va stresez macar
.
E scurta... Din barca mai merge dar, inca n-am cumparat barca.
O sa pescuiesc cu asta si ai sa ai impresia ca trag cu prastia.

O sa pescuiesc cu asta si ai sa ai impresia ca trag cu prastia.
daca are 2 m e mai mult decat suficientsteff scrie:E scurta... Din barca mai merge dar, inca n-am cumparat barca.![]()
O sa pescuiesc cu asta si ai sa ai impresia ca trag cu prastia.![]()