CICADA !?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- Stefan Tudose
- Moderator
Suna bine!Dar stii ce mult e pana la varamarcel v scrie:ptr,zamfi ce sa-i faci tata daca aici s-au construit pe vremea lui ceasca o salba de hidrocentrale si fiecare deverseaza in lacul de acumulare urmator(10-15 km de luciu de apa clasa 1-a)., Cu chestia cu mutatul , oricand, da sa fie vara![]()

-
- veteran
salut .am cam inchis sezonul la salau pt ca pur si simplu a disparut din zona si nu ma mai schingiuiesc cu barca pe frigul asta .
voi folosi cicada doar pe apa tulbure sau surie .
refuz sa cred ca pe apa buna ,orice cauciuc din culorile consacrate ale sezonului nu prinde peste .important este sa dai de el .ff important e si densitatea salaului pe locatie .
cicada e buna prin vibratie dar in copaci sau pe prag cu agataturi e problem.
la viteza mare de recuperare frecventa bataii e mai mare ,dar nu prea vad salaul fugarind o tabla.
am avut surpriza sa constat ca un coleg cu 2 naluci (lest +paleta rotativa +grub si civelle (imitatie de anghila cu miscare elicoidala )) a luat 2 salai pe rapide in conditii de pescuit slab productiv .erau naluci in premiera pe apa .crezand ca a gasit naluca minune a insistat inca vreo 2 ore si nimic.astept europa sa faca populari cu salau .............
voi folosi cicada doar pe apa tulbure sau surie .
refuz sa cred ca pe apa buna ,orice cauciuc din culorile consacrate ale sezonului nu prinde peste .important este sa dai de el .ff important e si densitatea salaului pe locatie .
cicada e buna prin vibratie dar in copaci sau pe prag cu agataturi e problem.
la viteza mare de recuperare frecventa bataii e mai mare ,dar nu prea vad salaul fugarind o tabla.
am avut surpriza sa constat ca un coleg cu 2 naluci (lest +paleta rotativa +grub si civelle (imitatie de anghila cu miscare elicoidala )) a luat 2 salai pe rapide in conditii de pescuit slab productiv .erau naluci in premiera pe apa .crezand ca a gasit naluca minune a insistat inca vreo 2 ore si nimic.astept europa sa faca populari cu salau .............
walleye
-
- veteran
... in Europa se pescuieste "catch & release" si nu mai este nevoie de repopulari...am cam inchis sezonul la salau pt ca pur si simplu a disparut din zona ... important este sa dai de el .ff important e si densitatea salaului pe locatie ... a insistat inca vreo 2 ore si nimic.astept europa sa faca populari cu salau .............

Am auzit ca ar fi dorit insa nu permit conditiile. Slava Domnului ca nu au facut baraje si pe Mures, ca mai prindeam o lae. Asa mai urca pesti de pe la unguri. Altfel, acuma pescuiam si noi la clenuti si bibi.zamfi scrie: Dom'ne si cu Ceasca asta ,de ce nu l-o fi interesat si Muresul?![]()

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.